Gabriela Firea / Nicușor Dan / Foto: Facebook @Gabriela Firea, Nicușor Dan

Exclusiv Gigi Becali a dat lovitura după ce Nicușor Dan a câștigat alegerile în fața Gabrielei Firea: ”Câteva zeci de milioane”

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 08:58
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Nicușor Dan a fost reales în funcția de primar general al Capitalei, cu 47,56% dintre voturi, la mare distanță de Gabriela Firea, clasată pe locul doi în preferințele bucureștenilor, 22,12%.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a avut mai multe contre cu Nicușor Dan, iar patronul FCSB-ului a susținut-o pe Gabriela Firea la alegeri. Totuși, omul de afaceri din Pipera nu a fost prea supărat că fina sa a pierdut lupta pentru Primăria Generală și a explicat de ce.

Gigi Becali, după ce Nicușor Dan a fost reales primar general al Capitalei: ”A doua zi au venit vreo 5 să cumpere teren”

Strategia lui Nicușor Dan de a păstra cât mai multe spații verzi în București, în detrimentul construcțiilor haotice, i-a făcut pe investitori să se orienteze spre terenurile disponibile la marginea Capitalei, exact unde deține Gigi Becali foarte mult pământ.

Astfel, finanțatorul FCSB-ului se așteaptă să încaseze sume imense în următoarea perioadă, din vănzările de terenuri.

Știi de ce a câștigat el Primăria (n.r.- alegerile la Primăria Generală)? Eu tot îl criticam și-l vorbeam de rău, dar l-am văzut la un interviu, împreună cu soția lui și cu copiii. Atunci, la prima intervenție publică, mi-am cerut scuze. Mi-a plăcut familia lui. Am zis că nu ai cum să-l mai critici pe omul ăsta.

Știi cu ce a mai câștigat? Mafie imobiliară (n.r.- a luptat contra mafiei imobiliare), n-a dat voie să se construiască deloc în București și să fie parcuri. Apoi, a doua zi după alegeri...

Bine, țineam cu Gabriela Firea, e fina mea. Dar din punct de vedere economic, am câștigat și eu vreo câteva zeci de milioane. A doua zi (n.r.- după alegeri), au venit vreo 5 să cumpere teren. Patru ani de zile nu mai am treabă”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Imagini de colecție! Momente memorabile cu Gigi Becali, de când a preluat-o pe FCSB și până în prezent

Galerie Foto

Etichete: gigi becali , gabriela firea , nicușor dan , primar general


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Ciprian Tătărușanu a spus cine e favorită în Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Citeşte şi

Exclusiv A jucat la FCSB și nu l-a uitat pe Gigi Becali. ”Este un clovn”

Fanii dinamoviști sar în apărarea lui Adrian Șut, după declarațiile lui Gigi Becali: "Rivali, nu dușmani"

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”