Georgina Rodriguez / Foto: Profimedia

Foto Georgina Rodriguez a renunțat complet la haine, iar internetul ”a explodat”

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 13:27
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Georgina Rodriguez (30 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (39 de ani), a fost protagonista unui pictorial care i-a lăsat ”cu gura căscată” pe cei peste 63 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Georgina Rodriguez, pictorial ”incendiar”

Modelul argentinian a pozat în ipostaze provocatoare, iar într-una dintre fotografii a apărut complet fără haine, fiind acoperită doar cu patru genți. Imaginile, care au ajuns imediat virale pe rețelele sociale, pot fi văzute în galeria FOTO de mai jos.

Galerie Foto

"Ținutele de lux ale modelului argentinian Georgina Rodriguez, partenera faimosului Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Al-Nassr, atrag atenția oriunde aceasta merge. Ea este un simbol în lumea modei și cea a bijuteriilor”, au notat de curând jurnaliștii arabi.

Și Cristiano Ronaldo e pe val în această perioadă. Starul lusitan a fost titular pentru Al-Nassr în meciul cu Al-Rayyan, scor 2-1, din etapa secundă a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

CR7 își continuă misiunea de a ajunge la 1.000 de goluri, iar luni seară și-a mai adăugat o reușită în cont. Acesta a marcat în minutul 76, după ce a primit o pasă în partea dreaptă a careului și a reluat din prima, cu stângul, la colțul lung.

Odată cu acest gol, Ronaldo a ajuns la borna 904. Recent, a reconfirmat că va încerca să mai joace doi-trei ani, pentru a fi primul fotbalist din istorie care atinge borna o mie. 

Oferta lui Cristiano Ronaldo: 2.000 de euro/lună, bonuri de masă și 50 de zile de concediu/an

Cristiano Ronaldo caută să angajeze mai multe persoane la unul dintre hotelurile pe care le deține. Este vorba despre Pestana CR7 din Madrid. Pe un site de locuri de muncă din Spania au fost publicate mai multe anunțuri, iar oferta hotelului de 4 stele este atractivă.

Galerie Foto

În funcție de post, cei care vor ajunge să lucreze pentru Cristiano Ronaldo vor avea un salariu lunar de cel puțin 2.000 de euro, program de 40 de ore pe săptămână, bonuri de masă în valoare de 100 de euro, asigurare medicală și nu mai puțin de 50 de zile de concediu pe an, 30 obligatorii și 20 suplimentare, notează AS.com.

Oamenii care vor să aplice pentru unul dintre posturile de recepționer, ospătar, barman și portar trebuie să cunoască limba engleză, să aibă o calificare în domeniul pe care-l aleg și experiență de peste un an.

Etichete: cristiano ronaldo , georgina rodriguez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozie apocaliptică în Ucraina. Bloggerii militari ruși spun că este „tatăl tuturor bombelor”

Mai multe canale ucrainene au preluat o filmare distribuită de bloggeri militari ruși, care pretind că surprinde explozia uneia dintre cele mai puternice bombe non-nucleare din lume, FAB-9000, într-un oraș ucrainean din regiunea Harkov. Informația nu a putut fi confirmată oficial, iar alte surse spun că este vorba despre o bombă termobarică de putere mai mică. Însă, indiferent de tipul bombei folosite, efectele exploziei sunt devastatoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Trei cuvinte! Presa americană, verdict sincer după ce Simona Halep a câștigat primul meci în 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Primul turneu la care Simona Halep a confirmat participarea în 2025

A venit ”nota de plată” pentru Dinamo, după ce un suporter a aruncat cu scaunul după arbitru

Citeşte şi

Decizia radicală luată de Cristiano Ronaldo: ”Nu mai sunt interesat”

"99 la sută erau confirmați". Cum a ratat Manchester United transferurile lui Cristiano Ronaldo și Gareth Bale

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Vila misterioasă care ar fi fost cumpărată pentru a fi sediu AMFB, dar despre care nimeni nu ştie cine o are în acte citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit