Marek Hamsik / Foto: Instagram @marekhamsik17

Fanii l-au oprit pe stradă și l-au rugat să le facă o poză: ”Nu m-au recunoscut”. Ce s-a întâmplat după ce le-a spus cine e

articol scris de Digi Sport
28.06.2024, 18:01
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Marek Hamsik (36 de ani), cel mai selecționat fotbalist din istoria naționalei Slovaciei, retras din activitate în vara anului trecut, a relatat un episod amuzant, cu câțiva fani ai Macedoniei de Nord în prim-plan.

Hamsik este team-managerul reprezentativei Slovaciei și face parte din delegația de la EURO 2024 a foștilor adversari ai României din grupe. Fostul mijlocaș nu mai are ”creasta” care l-a făcut celebru în perioada în care era fotbalist activ și nu mai este atât de ușor de recunoscut.

Galerie Foto

Marek Hamsik, ”fotograful” unor fani: ”Le-am spus că-l cunosc pe căpitanul naționalei lor, Goran Pandev. Nu m-au crezut

Slovacul a povestit că s-a întâlnit cu câțiva suporteri pe stradă, însă aceștia nu au vrut să facă o poză cu el, ci doar l-au rugat să le facă lor o fotografie. Marek Hamsik le-a spus cine e, dar nu l-au crezut decât după ce au verificat pe Google.

Sunt momente în care oamenii nu mă recunosc (n.r.- fără frizura celebră). Am ieșit la plimbare acum câteva zile și un grup de fani nord-macedoneni voiau o poză. Dar voiau să le fac eu o poză.

Le-am făcut și apoi le-am spus că-l cunosc pe căpitanul naționalei lor, Goran Pandev. Nu m-au crezut. Au căutat pe Google și până la urmă m-au recunoscut și am făcut o fotografie împreună”, a spus Hamsik.

Hamsik a petrecut aproape 12 ani la Napoli, perioadă în care a evoluat peste 500 de meciuri și a înscris 121 de goluri, depășindu-i performanța celui care este văzut ca un zeu de fanii "Gli Azzuri", Diego Armando Maradona. El Pibe d'Oro s-a oprit la borna 115.

Desemnat de opt ori cel mai bun fotbalist din Slovacia, Marek Hamsik a adunat și 100 de assist-uri pentru gruparea din Sudul Italiei.

  • 138 de selecții și 26 de goluri a adunat Hamsik pentru naționala Slovaciei.
  • 40 de milioane de euro era cota de piață a lui Marek Hamsik în 2013, potrivit Transfermarkt.

Etichete: marek hamsik , hamsik fani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Supercomputerul Opta a făcut predicția, înainte de România - Olanda

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

Cum au numit olandezii România, cu câteva ore înaintea meciului de la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Rămâneți sau nu?”. Edi Iordănescu a dat răspunsul: ”Are nevoie de mine mai mult decât are echipa națională”

Exclusiv ”Foarte emoționant”. Ce a făcut căpitanul Stanciu, imediat după ce România a fost eliminată de la EURO 2024

L-au uitat pe Radu Drăgușin? Tottenham a avut un mesaj doar pentru un singur jucător după România - Olanda

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica lui Heidi Klum face furori pe plajă în Sardinia. Leni are 20 de ani și este model

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Echipa de start a României cu Olanda în optimi la EURO! Doi titulari noi și o mișcare tactică spectaculoasă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Selecționerul a decis. Ei vor fi executanții României de la 11 metri, în meciul cu Țările de Jos citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă