Anamaria Prodan / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

"Era ceva ciudat la mine!" Anamaria Prodan, prima reacție după operație: "I-am zis să nu cumva să orbesc!"

articol scris de Digi Sport
11.10.2024, 12:22
  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Bosnia - Germania, vineri, 21:45, DGS 1

Anamaria Prodan (51 de ani) a dezvăluit că a fost supusă recent unei operații la ochi și a dat detalii despre cât de dificilă a fost intervenția, cât a durat, dar și care au fost costurile.

Anamaria Prodan s-a operat la ochi: "Mi-e frică de orbire!"

Galerie Foto

Agenta FIFA a recunoscut că orbirea este cea mai mare temere a ei și a dezvăluit că stătea în casă cu luminile aprinse mereu.

"Am făcut o operație, să pot să scap de ochelarii de vedere. Presbyond se numește, e foarte puternică lumina și m-au rugat câteva zile să stau cu ochelari. Nu vezi nimic, pentru că este făcută cu laser, durează foarte puțin. Nu îmi găseam ochelarii niciodată, astăzi sunt fericită, văd mai bine ca Bebe. Nu simți nimic.

Durează două minute la un ochi, două minute la celălalt. Știu doar că medicul era foarte haios, i-am zis să nu cumva să orbesc, că dacă orbesc sunt nenorocită. Eu trebuie să văd tot, să știu tot. Am fost la Satu Mare și zice: ‘Uite, ai mers perfect până la Satu Mare, durează 5 minute, hai 10 cu totul.’

Acolo este cel mai bun medic, are cea mai bună clinică, cu cea mai frumoasă aparatură și performantă. Am fost și sunt așa zăpăcită că am plecat de acolo cu ochii închiși, că îmi era frică că nu o să văd. Mi-e frică de orbire. Este domnul doctor Lehar, care îmi spunea: ‘Ana, totul este perfect, nu se întâmplă nimic, o să îți pun capul așa imobilizat..’ Este minunat! Eu te duc acolo și tu scapi de ochelari.

Undeva la 5.000 de euro a costat, pentru ce am avut eu. Eu nu vedeam nici aproape, nici departe, era ceva ciudat la mine. Când intru în casă la mine se aprind toate luminile în toată casa. Eu dacă pot să dorm cu lumina aprinsă, pentru mine e perfect. Am peste tot lumină. Lui tata îi era groază de întuneric și eu am moștenit, cred, chestia asta", a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Galerie Foto

Transferul lui Dennis Man (26 de ani) de la FCSB la Parma, de la începutul anului 2021, a rupt relațiile de prietenie dintre familia Becali și Anamaria Prodan. 

Cele două părți au îngropat, însă, securea războiului, după mai bine de 3 ani. Agentul FIFA Cristian Hossu (36 de ani) a urcat pe Instagram o imagine din timpul unui apel video la care au participat mai multe nume importante din impresariatul sportiv.

Printre acestea, Anamaria Prodan și Giovanni Becali, care au avut unul dintre cele mai mari scandaluri din fotbalul românesc, după transferul lui Dennis Man la Parma. Imaginea a fost distribuită ulterior și de Anamaria Prodan.

"S-au văzut în fața faptului împlinit. E prima oară (n.r. când Anamaria Prodan și Ioan Becali s-au aflat într-o astfel de ipostază), discuțiile au fost foarte cordiale, respectuoase.

Au rămas în conversație, doar că Giovanni (n.r. Ioan Becali) a ieșit la un moment dat. Era cu familia. Nu a fost ceva ieșit din comun, noi ne sunăm, săptămânal discutăm despre situațiile din fotbalul românesc și nu numai.

Relațiile sunt ok, noi suntem foarte friendly, ce se scrie mai departe... Noi suntem vreo 10 impresari licențiați. Ce s-a întâmplat înainte cu intermedierea a trecut, se dă examen, dacă nu ai luat examenul ești la revedere.

Examenul e ca și cum ai candida la Barou. Sunt vreo 1200 de pagini de învățat", a detaliat Cristian Hossu, pentru iAMsport.ro.

Conversație între impresari / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Cristian Hossu a dezvăluit că Florin Manea a fost subiect de glumă printre participanții la discuție, care s-au amuzat pe seama faptului că cel din urmă este singurul dintre ei care nu mai deține licența FIFA.

"La noi între impresari este foarte ok, se discută că sunt certuri, dar nu are nicio treabă. Vom face în curând un grup cu toți impresarii din România, o asociație, cum e în Anglia, Germania.

Pentru că nu e chiar atât de mare rivalitate precum se spune. Suntem foarte uniți, colaborăm, vorbim, ne dăm sfaturi interpretăm anumite chestii", a încheiat Cristian Hossu.

Transferul lui Dennis Man (26 de ani) de la FCSB la Parma, de la începutul anului 2021, a rupt relațiile de prietenie dintre familia Becali și Anamaria Prodan. 

Etichete: anamaria prodan , operatie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Primele imagini cu bani pe biroul din cabinetul medical al lui Nelu Tătaru

Procurorii DNA au la dosar inclusiv dovezi video din cabinetul medical al lui Nelu Tătaru, în care apar și sume de bani pe biroul fostului ministru al Sănătății, informează Digi24, care publică imagini.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui Ilie Năstase, după ce Ion Țiriac a fost internat în spital

Răsturnare de situație! Alexandru Țiriac a intervenit, după ce Ilie Năstase a spus că Ion Țiriac ”s-a internat” din cauza unei boli

Presa din Grecia: "Luați-o pe asta!". 3 echipe de tradiție îl așteaptă pe Răzvan Lucescu

În ce stare se află Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria

S-a aflat cauza morții lui George Baldock, fotbalistul găsit fără suflare la 31 de ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video ”Cu ce vă ocupați?”. Răspunsul milionarului din fotbalul românesc a fost ”taxat” imediat

”Nicolae Stanciu, din iarnă la FCSB?” Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul fotbalistului

Decizia luată de Gigi Becali după ce Octavian Popescu a marcat o ”dublă” în FCSB - Gloria Buzău

Și-a anunțat plecarea de la Manchester United

Citeşte şi

Adrian Mazilu, pe patul de spital

Exclusiv Anamaria Prodan, prima reacție după ce a dat ”nas în nas” cu Giovanni Becali într-un apel VIDEO

PEROZRafael Nadal, tribut emoționant pentru soția lui, în anunțul de retragere: „Ai fost partenera perfectă în tot acest timp!”

FILM NOWMila Kunis, impecabilă într-o rochie mini, albă, la premiera „Goodrich”. Actrița a împărtășit secretul căsniciei cu Ashton Kutcher

Ce trebuie să facă Adrian Mutu pentru a deveni antrenorul Fiorentinei. „Trebuie neapărat asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lumea sportului e în stare de șoc! Un fotbalist de top a fost găsit decedat în piscină la doar 31 de ani citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”