Moment de reculegere ținut în memoria lui George Baldock / Foto: Profimedia

Englezii anunță că logodnica lui George Baldock va primi salariul fotbalistului de 31 de ani, găsit înecat în piscină

articol scris de Digi Sport
14.10.2024, 15:24
  • Fotbal U20: România - Elveția, luni, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Belgia - Franța, luni, 21:45, DGS 1

Fotbalul mondial a fost lovit, miercurea trecută, de dispariția tragică a jucătorului cu cetățenii greacă și engleză George Baldock. Avea numai 31 de ani și a fost găsit înecat în piscina casei sale din Atena. 

În această vară a semnat un contract pe trei sezoane cu Panathinaikos, în țara pe care o reprezentase până la dispariție de 12 ori și probabil că ar mai fi făcut-o, mai ales după ce s-a mutat la Atena.

Panathinaikos ar fi gata să-i plătească logodnicei lui Baldock salariul jucătorului

Evenimentul a afectat foarte rău Grecia, care a a încercat chiar să amâne meciul cu Anglia, pe care l-a și câștigat, scor 2-1, însă UEFA nu a fost de acord. De asemenea, grecii au jucat și cu Irlanda, scor 2-0, ambele victorii dedicate lui Baldock. 

Cei de la Panathinaikos sunt pe cale să ia o decizie care cu siguranță va fi aplaudată de toată lumea. Englezii anunță că salariul fotbalistului ar putea fi onorat de patronii clubului grec și se va încerca și organizarea unui meci în memoria fostului fotbalist, ale cărui încasări vor fi oferite logodnicei lui George și fiului lor.

Potrivit unor surse apropiate echipei, Panathinaikos intenționează să onoreze integral contractul lui George Baldock, în urma morții sale tragice la vârsta de doar 31 de ani. Baldock, născut în Anglia, dar internațional al Greciei, 12 selecții, a fost găsit mort în piscina casei sale. A semnat cu Panathinaikos în vară, un contract pe 3 sezoane.

Surse spun că Panathinaikos este un club cu valori puternice și un proprietar plin de compasiune și precizează că logodnica lui Baldock și fiul lor de un an vor primi în continuare salariul jucătorului.

O posibilitate este să onoreze întregul contract al jucătorului și, în plus, să facă un amical în onoarea lui, anul viitor”, precizează SDNA, care preia un articol din Daily Mail.

Salariul lui Baldock era în jurul a 750.000 de euro pe sezon.

Galerie Foto

Annabel Dignam, după moartea lui George Baldock: ”Lumea mea nu va mai fi niciodată la fel”

Cauza morții fotbalistului a fost înecul, dar încă nu se știe ce a condus la acest lucru. Pe corpul acestuia nu s-a găsit nicio urmă de violență sau răni cauzate de vreun accident.

Cel care l-a descoperit pe George Baldock a fost proprietarul vilei în care locuia fotbalistul, alertat de logodnica fotbalistului, Annabel Dignam, care nu a mai reușit să dea de acesta în ziua în care fiul lor împlinea un an.

La două zile distanță de tragedie, Annabel a transmis un mesaj impresionant.

George, iubirea vieţii mele, sufletul meu pereche. Tatăl perfect pentru băiatul nostru frumos.

M-ai completat, tu ai fost lumea mea şi ştiu că şi noi am fost a ta. Eşti aici, cu mine, în zâmbetul şi personalitatea contagioasă a lui Brody.

Lumea mea nu va mai fi niciodată la fel, dar voi găsi o cale pentru Brody. Îţi promit. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris Annabel Dignam, potrivit thesun.co.uk.

Etichete: george baldock , annaleb dignam , deces baldock


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un neozeelandez care a dispărut împreună cu copiii săi a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Era înarmat și camuflat

Un bărbat din Noua Zeelandă care a dispărut cu trei ani în urmă, după ce s-a certat cu fosta soție, a fost zărit pentru prima oară în sălbăticie împreună cu cei trei copii ai săi, potrivit The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România

UEFA nici n-a vrut să stea la discuții: NU ferm pentru România!

Englezii au folosit un singur cuvânt, când au aflat cât costă Joyskim Dawa

Exclusiv ”L-am întrebat dacă știa că e român”. Rupe plasele în străinătate și e dorit de FCSB: 2.500.000 €

Fără milă! Fotbalistul României ”desființat” după meciul cu Cipru: ”E un dezastru viu! Rușinea fotbalului românesc”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A spus ”DA”! Golgheterul dorit de Mircea Lucescu la națională, gata să-și ia cetățenia română: ”E o mare onoare”

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Cornel Dinu ”l-a desființat” pe George Pușcaș

Foto Îl recunoști? El este titularul cu 25 de selecții la naționala României

Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea

Citeşte şi

Prima reacție a logodnicei lui George Baldock, după moartea fotbalistului

"Ipocriților!". Scandal uriaș în urma deciziei luate de UEFA după moartea lui George Baldock

PEROZSelena Gomez, ca o prințesă pe covorul roșu la premiera filmului „Emilia Pérez”. Rochia roșie i-a pus în evidență silueta

FILM NOWJennifer Grey, în formă la 37 de ani de la rolul din "Dirty Dancing", la premiera noului ei film. Puțini i-ar da vârsta din buletin

„N-a venit niciun contract!”. Vești foarte importante despre transferul lui Antonio Luna la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Luați-vă o cameră!" Scene pasionale cu Aryna Sabalenka și iubitul ei, la câteva luni după ce fostul prieten al jucătoarei a murit VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Obiectivul turistic preferat de turiștii străini va fi închis pentru prima dată după 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia