Anamaria Prodan / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

După 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele", au bătut palma pentru "împăcarea anului". "Asta i-am zis!"

articol scris de Digi Sport
15.10.2024, 09:17
  • Nations League: Scoția - Portugalia, marți, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Spania - Serbia, marți, 21:45, DGS 2

La începutul lui 2021, Parma îl transfera pe Dennis Man de la FCSB, în schimbul sumei de 11 milioane de euro.

Această mutare a dat startul unui adevărat război între Anamaria Prodan și familia Becali.

Anamaria Prodan și Giovanni Becali s-au împăcat: "I-am spus că nu, nu a meritat!"

Galerie Foto

După 3 ani și jumătate, totul a fost dat uitării. Recent, Anamaria Prodan și Giovanni Becali au participat într-o VIDEO conferință, iar agenta FIFA a confirmat că războiul a luat sfârșit.

"A venit Vivi cu el (n.r. cu Giovanni Becali) și chiar stăteam așa și mă uitam, deci Doamne ferește! Pentru cine am făcut eu toate aceste războaie? Mi-a zis: ‘Ana, a meritat toată prostia asta?’ I-am spus că nu, nu a meritat. După, a zâmbit.

Cred că e vorba acum de respect între noi. Și exact asta am și declarat, că am fost pe un grup împreună și chiar am declarat: ‘Suntem mult prea mari, mult prea cunoscuți la nivel internațional, mult prea bătrâni, ca să mai facem greșeli de genul acesta’, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan și Giovanni Becali, în videoconferință. "S-au văzut în fața faptului împlinit!"

Galerie Foto

Transferul lui Dennis Man (26 de ani) de la FCSB la Parma, de la începutul anului 2021, a rupt relațiile de prietenie dintre familia Becali și Anamaria Prodan. 

Cele două părțit au îngropat, însă, securea războiului, după mai bine de 3 ani. Agentul FIFA Cristian Hossu (36 de ani) a urcat pe Instagram o imagine din timpul unui apel video la care au participat mai multe nume importante din impresariatul sportiv.

Printre acestea, Anamaria Prodan și Giovanni Becali, care au avut unul dintre cele mai mari scandaluri din fotbalul românesc, după transferul lui Dennis Man la Parma. Imaginea a fost distribuită ulterior și de Anamaria Prodan.

"S-au văzut în fața faptului împlinit. E prima oară (n.r. când Anamaria Prodan și Ioan Becali s-au aflat într-o astfel de ipostază), discuțiile au fost foarte cordiale, respectuoase.

Au rămas în conversație, doar că Giovanni (n.r. Ioan Becali) a ieșit la un moment dat. Era cu familia. Nu a fost ceva ieșit din comun, noi ne sunăm, săptămânal discutăm despre situațiile din fotbalul românesc și nu numai.

Relațiile sunt ok, noi suntem foarte friendly, ce se scrie mai departe... Noi suntem vreo 10 impresari licențiați. Ce s-a întâmplat înainte cu intermedierea a trecut, se dă examen, dacă nu ai luat examenul ești la revedere.

Examenul e ca și cum ai candida la Barou. Sunt vreo 1200 de pagini de învățat", a detaliat Cristian Hossu, pentru iAMsport.ro.

Conversație între impresari / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Cristian Hossu a dezvăluit că Florin Manea a fost subiect de glumă printre participanții la discuție, care s-au amuzat pe seama faptului că cel din urmă este singurul dintre ei care nu mai deține licența FIFA.

"La noi între impresari este foarte ok, se discută că sunt certuri, dar nu are nicio treabă. Vom face în curând un grup cu toți impresarii din România, o asociație, cum e în Anglia, Germania.

Pentru că nu e chiar atât de mare rivalitate precum se spune. Suntem foarte uniți, colaborăm, vorbim, ne dăm sfaturi interpretăm anumite chestii", a încheiat Cristian Hossu.

 

Etichete: anamaria prodan , giovanni becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Fată de 15 ani din Călărași, găsită moartă în casă. Adolescenta ar fi încercat o provocare de pe TikTok

Este anchetă în Călărași după o descoperire tulburătoare. O adolescentă de 15 ani a fost găsită fără suflare, în camera ei. Fata ar fi fost singură acasă și nu există deocamdată suspiciunea de crimă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

David Popovici nu mai vrea să conducă niciuna dintre mașinile primite de la Ion Țiriac! ”Acum am ocazia să spun”

UEFA nici n-a vrut să stea la discuții: NU ferm pentru România!

Englezii au folosit un singur cuvânt, când au aflat cât costă Joyskim Dawa

Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea

După 10 ani în Italia, Franța și Arabia Saudită, Ciprian Tătărușanu a ales unde se stabilește cu familia: ”Nu mă văd”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți români vor fi în tribune la Kaunas, la Lituania - România

Gigi Becali a reacționat, după ce englezii au anunțat că Joyskim Dawa e dorit în Premier League

Chiar clubul a cerut falimentul! Ce se va întâmpla cu jucătorii și cu datoriile echipei

Ofertă pentru Laurențiu Reghecampf!

Citeşte şi

Se pregătește nunta anului în România? "Aș accepta, dacă m-ar cere!"

Așteptat la FCSB, Nicolae Stanciu are ”oferte pe masă” și se poate întoarce în Europa în câteva luni

PEROZScout, fiica mijlocie a lui Bruce Willis și Demi Moore, într-o rochie minusculă și foarte îndrăzneață, la o petrecere în West Hollywood

FILM NOWCum arată „Xena” în 2024, la 56 de ani. Lucy Lawless, de nerecunosct la două decenii de la încheierea serialului care a consacrat-o

Galeriile din România nu-şi vor mai încuraja echipele: „Peluzele vor rămâne goale”. De ce protestează ultrașii citeşte ştirea pe Prosport.ro

“Ca om, Ilie Năstase este o catastrofă. Nu mai am niciun pic de respect pentru el” Fostul mare jucător de tenis a fost desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore