Adelina și Cristi Chivu / Foto: Instagram @adechivu

După 16 ani de căsnicie, soția lui Cristi Chivu a spus totul: ”Nu am mai vorbit niciodată despre asta”

articol scris de Digi Sport
28.09.2024, 18:52
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Cristi (43 de ani) și Adelina Chivu (42 de ani) s-au căsătorit în 2008. Cei doi au două fete, Natalia și Anastasia.

După 16 ani de căsnicie, soția lui Cristi Chivu a dezvăluit că nu regretă că a renunțat la cariera sa în televiziune pentru a fi alături de fostul fotbalist, care mai bine de două decenii a locuit în străinătate, la Amsterdam, Roma și Milano.

Galerie Foto

Adelina Chivu: ”Am renunțat la tot pentru Cristi

"Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta. Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea. Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru.

Eu sunt sigură că el are cele mai profunde sentimente față de mine. Mi se pare că el a învățat chestii de la mine, dar și eu de la el. Eu am învățat foarte mult despre el. El este genul care îți arată mai multe decât îți spune”, a declarat Adelina Chivu la podcast-ul ”Fain&Simplu”.

În ultimii ani, Cristi Chivu și familia au locuit la Milano, unde fostul internațional a avut o carieră de analist și, ulterior, a devenit antrenor la centrul de copii și juniori al clubului Inter, de care s-a despărțit în această vară.

Daily Mail: Cristi Chivu, de nerecunoscut

Fostul mare internațional român Cristi Chivu a fost de curând protagonistul unui subiect apărut în cotidianul britanic Daily Mail.

Englezii au titrat că fostul căpitan al României este ”de nerecunoscut”.

Galerie Foto

Publicația citată se referă în special la lipsa căștii de protecție cu care Cristi Chivu a jucat în ultimii ani ai carierei, după accidentarea foarte gravă la cap din 2010.

Un câștigător al triplei cu Inter e de nerecunoscut fără casca sa emblematică. Tocmai a renunțat la funcția de antrenor al echipei U19”, au scris britanicii despre Cristi Chivu.

Etichete: cristi chivu , adelina chivu , sotie chivu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Oțelul 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Giuleștenii au cele mai mari ocazii ale partidei

Video Cât ghinion! A fost scos pe targă, la primul meci ca titular în Liga 1. Primul verdict al medicilor

Taxă pe lux! Cât trebuie să plătească Ion Țiriac pentru ”bijuteria” pe care a luat-o ”gratis”: ”Nu știu de ce nu am două”

FCSB a scos din nou la vânzare pachete pentru meciurile din Europa League

Citeşte şi

Ce a putut să-i ceară Mourinho lui Chivu, cu câteva zile înainte de nuntă: "Spune-i asta Adelinei!"

Adelina Chivu, noi dezvăluiri după 14 ani despre accidentarea horror a lui Cristi Chivu

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”