advertorial digi

DIGI oferă tuturor clienților mai mult trafic de date mobile, fără costuri adiționale

articol scris de Digi Sport
25.10.2024, 14:51
  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, vineri, 21:00, DGS 1

  • Fotbal feminin: România - Polonia, vineri, 19:00, DGS 1

DIGI dublează traficul inclus de internet mobil pentru abonamentele Nelimitat (persoane fizice), respectiv Business Nelimitat (persoane juridice), de la 100 GBytes la 200 GBytes, fără taxe suplimentare.

Rețeaua 5G s-a extins considerabil pe parcursul ultimelor luni și, în prezent, acoperă o arie importantă a zonelor urbane din România, asigurând viteze superioare de transfer, pentru o experiență de utilizare îmbunătățită.

DIGI oferă tuturor clienților mai mult trafic de date mobile, fără costuri adiționale

Începând din 25 octombrie, DIGI anunță o creștere semnificativă a beneficiilor atât pentru clienții persoane fizice (PF), cât și pentru persoane juridice (PJ), care utilizează pachetele de telefonie mobilă Nelimitat/Business Nelimitat. Astfel, volumul de date incluse va fi dublat în mod gratuit, facilitate care va oferi mai multe opțiuni de conectivitate și flexibilitate în rețelele 4G și 5G.

Clienții noi și existenți vor beneficia automat de majorarea traficului de date incluse de la 100 GBytes la 200 GBytes pentru abonamentul Nelimitat/Business Nelimitat, iar cei care dețin pachetul Nelimitat Popular vor avea la dispoziție 100 GBytes în loc de 50 GBytes, în rețelele 4G și 5G, fără modificări de costuri. Viteza de acces se va limita până la 1 Mbps viteză de download și până la 512 kbps viteză de upload după atingerea pragurilor menționate anterior.

Actualizarea vine în sprijinul abonaților care își doresc o experiență de navigare fără întreruperi, pe fondul creșterii utilizării serviciilor mobile și a nevoii tot mai mari de date mobile. În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate, prețul final variază între 3 - 5 euro/lună (TVA inclus) pentru utilizatorii rezidențiali, respectiv între 2,5 - 3,3 euro/lună + TVA pentru persoanele juridice.

Pachetul Nelimitat propune o gamă diversificată de avantaje, precum: cele mai accesibile tarife de roaming în state membre SEE (Spațiul Economic European) și în alte destinații turistice populare, acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, mii de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru a menține legătura cu cei dragi, indiferent de distanță.

Totodată, DIGI continuă să investească în dezvoltarea și extinderea rețelei 5G, cea mai performantă tehnologie din domeniul comunicațiilor mobile, care asigură capacități sporite de transfer, stabilitate mai bună a conexiunii și latență redusă, disponibilă deja în 367 de localități din România, dintre care 168 de orașe, precum și în Valea Prahovei și Valea Oltului. Finalizarea acoperirii 5G în majoritatea zonelor urbane este planificată pentru anul 2024, iar harta detaliată poate fi consultată pe www.DIGI.ro, în secțiunea mobil.

DIGI este operatorul de telecomunicații cu cea mai vastă acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României și deservește în prezent, peste 6 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2024, potrivit raportului publicat de ANCOM).
Informații despre oferta comercială pot fi accesate pe site-ul DIGI.ro, în pagina principală sau direct în contul de client, la oricare dintre punctele de prezență DIGI, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600). 

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi online, radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Pentru mai multe informaţii:

  • Departamentul Comunicare și CSR
  • comunicare@digi.ro
  • Telefon: +40 31 400 42 44
  • www.digi.ro
  • https://www.facebook.com/digipunctro

Etichete: advertorial , advertorial digi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Moartea unei românce, găsită pe un câmp lângă Roma, a pus pe jar autoritățile din Italia. Ce s-a întâmplat cu femeia

Trupul unei românce a fost descoperit pe un câmp din apropiere de Roma, Italia. După o anchetă greoaie, anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat și cum s-a produs moartea femeii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Video Rangers - FCSB 4-0. Eșec drastic pentru campioana României în Europa League

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Aveam nevoie”. Radu Drăgușin a reacționat, după ce a fost integralist în Tottenham - AZ Alkmaar

Exclusiv ”Fanii vor titlul sezonul ăsta. E posibil?” Replica lui Boupendza, înainte de FCSB - Rapid

Exclusiv Florin Prunea a tras concluzia, după ce FCSB a fost umilită de Rangers în Europa League: ”E clar”

Golgheterul dorit la naționala României ”a strălucit” în Europa! Echipa lui e ”absolut uluitoare”: golaveraj 12-0

Citeşte şi

(P) Liverpool – Chelsea: o afacere Salah – Palmer. Super Cotele pentru derby-ul din Anglia

(P) Unibet lansează o nouă campanie de brand, avându-l pe Cosmin Natanticu drept ambasador

PEROZZendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

FILM NOWCum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a căzut 10 locuri în clasamentul Europa League, după înfrângerea cu Rangers. Ce poziție ocupă trupa lui Elias Charalambous citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Momentul emoționant când o pisică dispărută se întoarce acasă, surprins pe camera de supraveghere: „Am început să plâng”