Diana Șucu / @sucudiana

Diana Șucu a reacționat imediat după ce Babasha a urcat pe scenă la concertul trupei Coldplay. Ulterior, a șters mesajul

articol scris de Digi Sport
14.06.2024, 13:48
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a intervenit în scandalul momentului în România, declanșat după ce cântărețul de manele Babasha a urcat pe scenă alături de celebra trupă Coldplay, pe Arena Națională.

Diana Șucu a șters postarea cu trimitere la Babasha

Galerie Foto

Vlad Babașa a fost huiduit de fanii prezenți pe Arena Națională, iar momentul a stârnit numeroase controverse și în mediul online.

Printre cei care au criticat vehement momentul din timpul concertului susținut de Coldplay la București s-a numărat și Diana Șucu.

Soția acționarului majoritar de la Rapid a postat un mesaj sugestiv pe conturile de Facebook și Instagram, alături de imagini cu Babasha și Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

"Dacă ar fi să primești o petiție în care scrie: "Vrei să se interzică manelele în România", tu ce ai raspunde? Eu aș spune - DA,DA, DA …", a fost mesajul publicat de Diana Șucu, pe InstaStory și pe Facebook.

Ulterior, soția patronului Rapidului și-a șters postarea de pe Facebook. Pe InstaStory, postările dispar automat după 24 de ore.

Diana Șucu / @sucudiana

Vlad Babasha, tânărul de 22 de ani care a cântat miercuri seara manele alături de Chris Martin și a fost huiduit pe Arena Națională, a fost invitat din nou pe scena show-ului Coldplay, joi seara.

După ce la primul concert publicul l-a huiduit minute în șir, acum reacția a fost cu totul alta: oamenii l-au aplaudat la finalul prestației muzicale, scrie Digi24.

"Aseară am susţinut primul nostru concert în România. Am fost şocat, trist şi m-am simțit cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta.

Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum.

Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi", a spus Chris Martin pe scenă, joi seara.

Galerie Foto

Etichete: arena nationala , diana sucu , babasha , concert coldplay


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Exclusiv Câți bani a încasat Dinamo după meciul cu FCSB

Dinamo a anunțat unde se joacă meciul cu FCSB

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”