Sergio Aguero, Benjamin Mendy și Ruben Dias (de la stânga la dreapta) / Foto: GettyImages

Dat afară pentru agresiune sexuală, fotbalistul solicită acum 13 milioane de euro clubului

articol scris de Digi Sport
15.10.2024, 08:49
  • Nations League: Scoția - Portugalia, marți, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Spania - Serbia, marți, 21:45, DGS 2

Benjamin Mendy (30 de ani), fostul fundaș lateral al lui Manchester City, a dat în judecată clubul englez pentru neplata salariilor în perioada în care acesta era suspendat.

Mendy a fost arestat în anul 2021, cu 10 capete de acuzare pentru viol, însă a fost exonerat și a putut să-și reia cariera. Fostul fotbalist al "Cetățenilor" a semnat cu Lorient sezonul trecut, echipă care în prezent evoluează în eșalonul secund din Franța.

Benjamin Mendy, acuzații la adresa "Cetățenilor": "Cu toții am avut relații intime cu femei"

Fotbalistul francez a dat clubul Manchester City în judecată pentru neplata a 11 milioane de lire sterline (n.r. aproximativ 13 milioane de euro). După suspendarea sa din anul 2021, clubul a decis să nu-i mai achite salariul de 500.000 de lire sterline (n.r. aproximativ 600.000 de euro) pe lună.

Totodată, Mendy a dezvăluit la ultimul său proces că mai mulți foști coechipieri i s-au alăturat la petrecerile pe care acesta le organiza.

"Mai mulți jucători de la prima echipă a lui Manchester City, inclusiv căpitanul, erau prezenți la petrecerile organizate de mine. Cu toții am consumat alcool și cu toții am avut relații intime cu femei. Cu toții am încălcat restricțiile din perioada pandemiei de Covid-19.

Asta nu scuză în niciun fel comportamentul meu, dar nu e deloc corect modul în care m-a tratat clubul. Diferența dintre mine și ceilalți jucători care au participat alături de mine la petreceri este faptul că eu am fost acuzat în mod fals de viol și am fost umilit public”, a declarat Benjamin Mendy, potrivit The Sun.

Benjamin Mendy a scăpat de toate capetele de acuzare

Conform Sky News, juriul l-a găsit nevinovat pe fostul fotbalist al lui Manchester City, astfel că francezul a rămas fără niciun capăt de acuzare pe numele său, din cele 10 care i-au fost aduse în ultimii doi ani. 

Decizia a fost luată la Curtea de Apel din Chester. În momentul în care a auzit verdictul, fotbalistul a izbucnit în lacrimi și a plâns incontrolabil. VEZI GALERIA FOTO de mai jos

Galerie Foto

Mendy a scăpat, în total, de opt acuzații de viol, una de tentativă de viol și alta de agresiune sexuală. 7 femei i-au făcut plângere fundașului lateral, însă nu au avut câștig de cauză în instanță. 

De asemenea, Mendy nu și-a putut stăpâni lacrimile nici după ce a ieșit din tribunal. Fotbalistul a primit nenumărate critici, iar cariera i-a fost ruinată de când a fost acuzat, deși nu a fost găsit vinovat pentru niciuna dintre cele 10 acuzații.

  • De 4 ori campion al Angliei cu Manchester City, Benjamin Mendy a cucerit titlul mondial cu naționala Franței în 2018, trofeul de campion al Franței cu Monaco, Supercupa Angliei, de două ori, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei, în patru rânduri.

Etichete: manchester city , benjamin mendy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii

Polițistul care i-a blocat luni accesul primarului Nicușor Dan pe șantierul deschis de Daniel Băluță la Piața Unirii este Cristian Pîslă, șeful Poliției Locale Sector 4, dezvăluie Hotnews.ro. Publicația mai scrie că Pîslă și-a cumpărat două case și patru terenuri cu credit în perioada 2017-2019, când avea puțin peste 1.000 de euro salariu pe lună, iar soția sa nu avea venituri declarate.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

David Popovici nu mai vrea să conducă niciuna dintre mașinile primite de la Ion Țiriac! ”Acum am ocazia să spun”

UEFA nici n-a vrut să stea la discuții: NU ferm pentru România!

Englezii au folosit un singur cuvânt, când au aflat cât costă Joyskim Dawa

Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea

După 10 ani în Italia, Franța și Arabia Saudită, Ciprian Tătărușanu a ales unde se stabilește cu familia: ”Nu mă văd”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Decizia luată de Real Madrid, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol și hărțuire

Final în negocierile cu Laurențiu Reghecampf!

L'Equipe a aflat ce a făcut Kylian Mbappe, după ce a plecat din Stockholm, unde a fost acuzat de viol

Adrian Mutu a numit cel mai bun jucător din SuperLiga: "Merita să fie fotbalistul anului"

Citeşte şi

Manchester City, ofertă de 150.000.000 de euro pentru înlocuitorul lui De Bruyne

Adversarul pe care Pep Guardiola nu-și dorește să-l întâlnească în Champions League

PEROZScout, fiica mijlocie a lui Bruce Willis și Demi Moore, într-o rochie minusculă și foarte îndrăzneață, la o petrecere în West Hollywood

FILM NOWCum arată „Xena” în 2024, la 56 de ani. Lucy Lawless, de nerecunosct la două decenii de la încheierea serialului care a consacrat-o

Galeriile din România nu-şi vor mai încuraja echipele: „Peluzele vor rămâne goale”. De ce protestează ultrașii citeşte ştirea pe Prosport.ro

“Ca om, Ilie Năstase este o catastrofă. Nu mai am niciun pic de respect pentru el” Fostul mare jucător de tenis a fost desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore