Alexandru Tdor / Foto: Facebook-@emilcaramizaru

Galerie Foto Cum arată Alexandru Tudor, la 5 ani de când a fost angajat de Gigi Becali la FCSB. Ce distincție a primit

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 11:09
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Alexandru Tudor (53 de ani) a fost unul dintre cei mai buni arbitri din România, de după 1990. ”Centralul”, care s-a născut la București, și-a desfășurat activitatea din 1990 până în vara lui 2018.

Un an mai târziu, Tudor a fost angajat de Gigi Becali în rolul de consilier, dar fostul ”fluieraș” a decis să stea mai departe de sport și a preferat calea bisericească.

Alexandru Tudor a primit ”Crucea Nordului”

Galerie Foto

De altfel, prezența lui Alexandru Tudor în spațiul public, de când s-a retras din arbitraj, dar mai ales de când a ajuns la FCSB, a devenit din ce în ce mai rară. Recent, Tudor a participat la o acțiune în Danemarca, la finalul căreia a primit Ordinul Eparhial ”Crucea Nordului”.

Distincția i-a fost înmânată duminică, 29 septembrie, la finalul Sfintei Liturghii oficiată la biserica românească din Vejle-Kolding, Danemarca.

În perioada 26 septembrie - 29 septembrie 2024, la Veljle (Danemarca), s-a organizat Cupa “Sfântul Martir Constantin Brâncoveanu”, aflată la a doua ediție, sub oblăduirea Preasfințitului Părinte Macarie, episcopul Europei de Nord.

12 echipe, una din România, au participat la turneul din Danemarca

Părintele Paroh Marcel Coisin, Marius Nicolae, fostul manager sportiv al lui Dinamo, actualmente manager sportiv la Vejle, și Ambasada României din Danemarca, artizanii acestei binecuvântate întâlniri, au organizat multe surprize pentru membrii comunităților românești din acest regat.

”La acest turneu, cu scop caritabil, au participat 12 echipe din Danemarca, Suedia, Norvegia, două echipe venite de la Hamburg și Sögel din nordul Germaniei și una din România, din localitatea Spermezeu, satul natal al Episcopului Macarie.

Fondurile adunate în urma evenimentului au mers către o familie din parohia Vejle-Kolding, pentru a acoperi costurile unei intervenții medicale la care va fi supus copilul acesteia.

Echipa parohiei românești din orașul danez Rynkøbing-Skjern a obținut Trofeul 'Sfântul Voievod Constantin Brâncoveanu', care va fi așezat în biserica parohială recent achiziționată de comunitate.

Pe locul al doilea s-a calificat Echipa Parohiei și Primăriei din comuna năsăudeană Spermezeu iar locul pe locul al treilea s-a aflat Echipa Parohiei din orașul danez Ikast”, conform basilica.ro.

Etichete: gigi becali , alexandru tudor , alexandru tudor arbitru , tudor fcsb , alexandru tudor consilier


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Israelul l-a declarat „persona non grata” pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres

Ministrul israelian de externe Israel Katz a anunțat că l-a declarat „persona non grata” pe Antonio Guterres, secretarul general al ONU și că îi interzică să intre în Israel, relatează publicația israeliană Haaretz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, ACUM. Meciul a intrat în setul decisiv!

Exclusiv ”A venit nea Gigi?” Ce a spus unul dintre jucătorii FCSB-ului înaintea plecării către Salonic

Exclusiv Răzvan Lucescu a ”disecat-o” pe FCSB. ”Cea mai bună din România, de departe”

Video ”Vrem să închiriem o biserică”. Planul lui Gigi Becali de la Salonic

Citeşte şi

Zeljko Kopic: "N-am nimic de demonstrat lui Gigi Becali!"

Foto Ce i-a cerut Gigi Becali lui Alexandru Tudor pe ”Otopeni”: ”N-ai arbitrat contra Stelei?”

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

„E o mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”. Ilie Năstase, cel mai dur discurs la adresa Simonei Halep citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep - Arina Rodionova se joacă ACUM! Se intră în decisiv. Halep a forțat o revenire nebună, dar a pierdut setul 2 LIVE TEXT citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera a stârnit îngrijorare printre fani din cauza noii ei siluete: "Arată bolnavă". E mai subțire ca la 20 de ani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera a stârnit îngrijorare printre fani din cauza noii ei siluete: "Arată bolnavă". E mai subțire ca la 20 de ani

Digi World

Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit