Cora Schumacher / Foto: Instagram @coraschumacher

Cora Schumacher a primit amenințări cu moartea, după dezvăluirile fără precedent făcute de fiul său

articol scris de Digi Sport
08.10.2024, 10:49
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

La jumătatea lunii iulie, fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher (49 de ani), fratele lui Michael Schumacher (55 de ani), a dezvăluit că este homosexual.

Cora Schumacher, decizie radicală după ce a primit amenințări cu moartea: "Mă retrag din social media!"

Galerie Foto

Cora Schumacher (47 de ani), fosta soție a lui Ralf, a avut o reacție dură la adresa acestuia. Vedeta TV din Germania a declarat că fostul său soț a negat întotdeauna că are o altă orientare sexuală și că ”se simte folosită”.

Ulterior, Ralf Schumacher a făcut publică o conversație între Cora Schumacher și noul lui partener, semn că femeia era la curent cu ce se întâmpla în viața sa.

Recent, David Schumacher (22 de ani), fiul Corei și al lui Ralf Schumacher, a lansat un atac fără menajamente la adresa mamei sale. 

Vedeta TV a reacționat rapid și a anunțat că va sta departe de rețelele sociale o perioadă, după ce a primit insulte și chiar amenințări cu moartea.

"Ca urmare a mesajelor de ură primite după declarațiile date de fiul meu, inclusiv amenințări cu moartea sau mesaje prin care mi se cerea să mă sinucid, mă retrag o perioadă din social media.", a scris Cora Schumacher, pe Insta Story, scrie presa germană.

Cora Schumacher a descris atacurile primite ca fiind "insuportabile" și și-a dezactivat și secțiunea de comentarii de pe Instagram.

  • Ralf și Cora Schumacher au fost căsătoriți timp de 14 ani, din 2001 până în 2015.

David Schumacher a răbufnit la adresa mamei sale: ”O rușine absolută! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

Galerie Foto

Cora și Ralf au împreună un băiat, David (22 de ani). După ”ruptura” dintre părinții săi, puștiul a rămas cu tatăl lui, iar acum s-a poziționat de partea acestuia în ”disputa” cu mama sa.

David Schumacher a avut un discurs extrem de aspru la adresa Corei Schumacher, pe care a acuzat-o, printre altele, că l-a lovit pe Ralf.

În mod normal, nu aș fi vrut să vorbesc despre chestiuni de familie în public. Din păcate, mama pare să vadă altfel acest lucru. Acum este momentul să pun capăt: vreau doar să-mi trăiesc viața în pace și să-mi ating obiectivele fără să fiu întrebat despre toate lucrurile de care mama mea ne acuză pe mine și pe tatăl meu.

Când părinții mei au divorțat în 2015, mama m-a amenințat că dacă nu voi locui cu ea îmi va distruge visul vieții mele, acela de a fi pilot de curse, pentru că nu ar fi semnat documentele necesare.

Nu m-am mutat cu ea, deoarece nu era în starea sufletească potrivită să aibă grijă de mine. Pur și simplu nu voiam să mai fiu în preajma ei... A avut loc un incident în care a vrut să mă despartă de propriul meu tată împotriva voinței mele și a trebuit să sunăm la poliție pentru că l-a lovit pe tatăl meu fără oprire.

(...) Comportamentul ei în acest moment este o rușine absolută! Părinții mei au divorțat de 9 ani! Te rog, lasă-ne în pace și lasă-ne să ne trăim viețile. Te vom lăsa și noi pe tine în pace”, a transmis David Schumacher, citat de Marca.

Etichete: ralf schumacher , cora schumacher , david schumacher


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Laura Vicol, șefa comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat după dezvăluirile despre afacerile soțului ei

Șefa comisiei juridice din Camera Deputaților a demisionat din funcție. Laura Vicol, de la PSD, a anunțat că pleacă la o zi după investigația Recorder în care s-a vorbit de afacerea imobiliară a soțului ei. Aceasta acuză jocuri nedrepte.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Exclusiv "Telenovela" s-a încheiat, la câteva ore după FC Botoșani - Rapid 2-0. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

"Revenirea lui Ianis Hagi după 414 zile s-a terminat cu un dezastru!" Scoțienii n-au stat pe gânduri

David Schumacher a răbufnit la adresa mamei sale: ”O rușine absolută! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Nu s-a mai abținut și i-a făcut praf pe jucătorii Rapidului, în direct la TV

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

Oficial La o zi după ce a renunțat la jucătorul care a costat 8.000.000€ în 2014, UTA a făcut un nou transfer

Video Exclusiv ”Mă simțeam foarte rău”. După 4 ani, Adrian Petre a vorbit despre FCSB, Gigi Becali și perioada de acolo

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO tânără a fost criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat la o nuntă: „Lipsă de respect față de mireasă”

FILM NOWZoe Saldana, despre rolul care i-ar putea aduce Oscarul: A trebuit să merg la casting. Regizorul nu știa multe despre starul din Avatar

Gigi Becali a dat ordin să-i fie prelungit contractul unui jucător de bază de la FCSB! Până când a semnat fotbalistul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Decizie luată de FRF, referitoare la colaborarea cu Nordis. Ce se întâmplă cu sponsorul arbitrilor și al naționalei de tineret EXCLUSIV citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Digi World

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”