Imagini de la cununia civilă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase / Foto: iamsport.ro

Ce au spus socrii lui Ianis Hagi, cu două zile înainte de nuntă

articol scris de Digi Sport
13.07.2024, 08:16
  • Liga Națiunilor: Olanda - Germania, marți, 21:45, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Anglia - Finlanda, marți, 21:45, DGS 2

Ianis Hagi și Elena Tănase se vor căsători religios duminică, 14 iulie, după ce  au făcut cununia civilă chiar în prima zi a Crăciunului din 2023.

Ianis Hagi și Elena Tănase fac nuntă pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024. Mesajele primite de la părinții miresei

Galerie Foto

Cununia religioasă va avea loc duminică, 14 iulie, la ora 15:00, la Biserica Sfântul Visarion, din București.

Petrecerea de nuntă va fi organizată la Palatul Stirbey, din Buftea, începând cu ora 19:00.

"Să fie fericiţi toată viaţa, cum sunt acum. Să aibă grijă unul de altul şi tot ce îşi doresc ei să li se împlinească", este mesajul transmis de Liliana Tănase, mama Elenei.

"Să fie bucuroşi, să fie fericiţi, să muncească, ştiu că sunt amândoi perfecţionişti!", a fost mesajul oferit de Dimciu Tănase, pentru as.ro.

Nașii lui Ianis Hagi și ai Elenei Tănase sunt Andreea și Costel Naciadis, afaceristul din Constanța care este fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi ar scoate din buzunar peste 200.000 de euro pentru marele eveniment, unde sunt așteptați în jur de 500 de invitați.

După mai bine de un an, Ianis Hagi a făcut schimbarea de look

Galerie Foto

Ianis Hagi (25 de ani) a fost unul dintre fotbaliștii prezenți la nunta lui Denis Drăguș cu Vanessa.

La eveniment, Ianis Hagi și-a ”debutat” noua frizură, schimbată după mai bine de un an, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai sus.

După o bună perioadă de timp, Ianis Hagi a decis să renunțe la părul lung.

Ianis Hagi a făcut schimbarea înainte de nunta lui Denis Drăguș, dar și doar câteva zile până la un eveniment important din viața sa, căsătoria cu Elena Tănase.

Cine sunt socrii lui Ianis Hagi, Constantin și Liliana Tănase

Galerie Foto

Socrul lui Ianis Hagi, Constantin Tănase, este un prosper om de afaceri, cu investiții semnificative în domenii precum agricultură și construcții.

Constantin Tănase este născut în 1967, în comuna Stejaru, din județul Tulcea, și are afaceri în județele Constanța și Tulcea, scrie constanta.info.

În cele 4 societăți la care deține participații, familia Tănase nu depășește cumulat suma de 700.000 de euro, mai scrie sursa citată, care dezvăluie că soții Constantin și Liliana Tănase dețin două societăți implicate în domeniile agricol și zootehnic: "Palavoti Group SRL" și "Four Generations Cooperativa Agricolă", care își desfășoară activitățile în satul Peștera din județul Constanța.

Firma "Palavoti Group" este specializată în cultivarea cerealelor și a legumelor, în timp ce "Cooperativa Four Generations" are ca domeniul principal de activitate comerțul cu ridicata al produselor agricole și al animalelor vii, mai notează constanta.info.

Celelalte două societăți deținute de familia Elenei Tănase sunt "Dimel Micro SRL" și "Expres Dim SRL", ambele cu sediul social în Constanța, la adresa de domiciuliu a familiei Tănase.

Liliana Tănase, soacra lui Ianis Hagi, apare în firmele "Palavoti Group SRL", "Four Generations Cooperativă Agricolă" și "Dimel Micro SRL.

Ziua Constanța, care citează termene.ro, scrie că "Palavoti Group SRL" a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei, un profit de peste 760.000 de lei și șase salariați.

Sursa citată mai scrie că că "Four Generations Cooperativă Agricolă" a avut o cifră de afaceri de 28.000 de lei și un profit de 8.904 lei.

Cum a apărut Kira Hagi la petrecerea de cununie a fratelui său + Marilena Hagi, moment rar întâlnit

Galerie Foto

La petrecere au participat aproximativ 400 de persoane și printre invitați s-a numărat și Kira Hagi, sora lui Ianis Hagi.

Actrița de 27 de ani a fost surprinsă într-o singură poză, alături de Ianis Hagi și Elena Tănase, dar și de cei doi copii ai lui Gică Popescu - Maria și Nicholas (FOTO sus).

Kira Hagi a ales pentru acest eveniment o rochie neagră și o pereche de tocuri înalte.

Cunoscută ca o prezență extrem de discretă, mama lui Ianis Hagi, Marilena, a ieșit și ea în evidență printr-o ținută extrem de elegantă și a oferit unul dintre rarele sale interviuri.

"Emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Un Crăciun frumos o să avem anul acesta și în fiecare an o să ne aducem aminte de această petrecere, de acest moment important și ne bucurăm foarte tare că s-a întâmplat în ziua de Crăciun", a spus Marilena Hagi.

Etichete: nunta , ianis hagi , elena tanase , nunta ianis hagi , palatul stirbey


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de încă o faptă. Motivul crimei

Noi detalii din ancheta uciderii doctoriței din Brăila. Bărbatul acuzat că a ucis dentista este urmărit penal atât pentru omor calificat cât și pentru tâlhărie. Procurorii spun că el a folosit telefonul victimei și cardul de credit pentru a scoate trei sume mari de bani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București

Cum l-a numit selecționerul Lituaniei pe Mircea Lucescu, în fața jurnaliștilor

L-a interzis pe Ion Țiriac fără să stea pe gânduri! ”I-am spus că e handicapat”

Mirel Rădoi a luat decizia, după oferta primită din SuperLigă

Rapid, amenințată oficial cu reclamație la FIFA! Ce se întâmplă cu lovitura verii în SuperLigă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nicolae Stanciu a luat atitudine, după imaginile rușinoase de la România - Lituania

Ce a spus Mircea Lucescu despre Alex Mitriță și Ianis Hagi, după 3-1 cu Lituania + Nemulțumit de gazon: ”Execrabil”

Ianis Hagi și-a decis viitorul! A făcut anunțul imediat după România - Lituania: ”Nu am dezamăgit pe nimeni”

Video Mutu a pus punctul pe ”i” după victoria cu emoții a României. ”E foarte rău”

Citeşte şi

”Îi va fi greu lui Ianis să prindă primul 11?”. Ilie Dumitrescu a răspuns

Exclusiv Ce i s-ar putea întâmpla lui Ianis Hagi la Rangers, după meciurile României din Liga Națiunilor

PEROZAmal și George Clooney, gesturi tandre și priviri complice, pline de dragoste, pe covorul roșu. Ploaia de blițuri nu i-a intimidat

FILM NOWJennifer Lopez, prima apariție publică de la divorț. Actrița, fabuloasă la premiera noului său film, într-o rochie a „răzbunării”

Alexandru Cicâldău revine la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru s-a înţeles cu Galatasaray: detaliile afacerii citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce a spus selecționerul Mircea Lucescu, după victoria cu Lituania: ”Realizările individuale ale lui Hagi și Mitriță au câștigat meciul”. Capitolul la care ne-am prezentat ”execrabil” citeşte ştirea pe ziare.com

A murit Sonia Iovan, prima gimnastă din România care a obținut o medalie olimpică citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, dans la bară doar în lenjerie: "S-a închis la non-stop". Lecție de senzualitate în clipul piesei "Ploi de tequila"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, dans la bară doar în lenjerie: "S-a închis la non-stop". Lecție de senzualitate în clipul piesei "Ploi de tequila"

Digi World

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia