Gigi Becali, la petrecerea de cununie civilă a lui Ianis Hagi / Foto: Captură TikTok@geo.filip

Ce a spus Piovaccari despre Gigi Becali, după ce l-a văzut dansând la nunta lui Ianis Hagi

articol scris de Digi Sport
15.07.2024, 22:35
  • Handbal: Dinamo - Fredericia, joi, 19:45, DGS 2

  • Liga 2: FCU Craiova - Unirea Ungheni, joi, 20:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani) și soția sa Luminița s-au numărat printre invitații de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, eveniment organizat la Palatul Știrbey.

Patronul FCSB-ului nu s-a abținut și a făcut spectacol pe ringul de dans, iar imaginile au devenit virale. Federico Piovaccari (39 de ani) a sosit în România alături de Virtus, pentru partida din manșa secundă a primului tur preliminar din UEFA Champions League, contra celor de la FCSB.

  • În tur, campioana România s-a impus în San Marino cu 7-1.

Federico Piovaccari, despre Gigi Becali: ”E numărul unu”

Italianul a văzut clipurile video cu Gigi Becali dansând la nunta lui Ianis Hagi și a reacționat imediat: ”E numărul unu! Este noul tik-toker!”, a spus Piovaccari, potrivit as.ro. Chiar dacă a jucat un an la FCSB, în sezonul 2013/2014, atacantul nu l-a întâlnit niciodată pe finanțatorul roș-albaștrilor.

Mi-ar face plăcere să-l cunosc, nu l-am văzut până acum în persoană. Sper să-l întâlnesc şi să-l cunosc personal”, a mai declarat Federico Pivoccari.

”Pifferaio (n.r.- Flautistul)”, așa cum e supranumit fotbalistul din Peninsulă își va încheia cariera după jocul cu FCSB.

Sunt foarte bucuros că am revenit! Este o ocazie să îmi închei cariera, să joc ultima mea partidă din carieră, pe Ghencea. Sunt foarte bucuros că o să mă văd cu foşti amici. E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri.

Am jucat deja o dată, m-am întâlnit cu MM, Pinti, Filip. Am vorbit cu Szukala şi alţi prieteni şi vecini pe care i-am avut aici. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute. Oraşul nu s-a schimbat foarte mult, din ce îmi amintesc.

Da (n.r.- dacă își dorește să marcheze), să sperăm că vom face un joc bun, e o experienţă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a mai transmis Piovaccari.

  • Partida FCSB - Virtus va putea fi urmărită marți, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

Etichete: gigi becali , federico piovaccari , nunta ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la națională! Primul jucător pe care Mircea Lucescu nu-l va mai convoca la următoarele acțiuni

ADIO, Rangers! Răsturnare de situație: Ianis Hagi, aproape de un acord

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

"Ești urât, chiar și cu bani!" Sătul de criticile primite, celebrul fotbalist a avut o reacție grosolană

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Încă doi: OUT de la CFR Cluj!

Închisoare cu executare pentru un câștigător al trofeului Golden Boy! Are 9 copii cu 7 femei diferite

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

Impresarii lui Boupendza au rupt tăcerea, după ce Rapid a anunțat transferul: "Sub nicio formă! Metode viclenești"

Citeşte şi

Exclusiv Declarația lui Gabi Balint care-l va enerva pe Gigi Becali. ”Psihologic, îl văd afectat”

Câți bani încasează FCSB, dacă Dennis Man se transferă de la Parma! Anunțul lui Gigi Becali

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Anunț categoric despre vedeta echipei naționale: ”Va fi vândut cu peste 40 de milioane de euro. Direct!” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia