Bănel Nicoliță, alături de mama sa / Foto: captură YouTube @theXclusive

Câţi bani a ajuns să câştige Bănel Nicoliţă, după ce şi-a distrus averea în 4 ani

articol scris de Digi Sport
24.09.2024, 08:50
  • Liga 2: Csikszereda - Dumbrăvița, marți, 18:30, DGS 1

  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:00, DGS 1

Bănel Nicoliță (39 de ani) a semnat în această vară cu CSO Vălenii de Munte, după ce în primăvară a evoluat la CS Amara, în Liga 4.

Bănel Nicoliță are un salariu lunar de 3.000 de lei la Vălenii de Munte

Galerie Foto

Deși a fost aproape de CS Păulești, formație din Liga 3, Bănel Nicoliță a ajuns la un acord, în cele din urmă, cu CSO Vălenii de Munte, gruparea din Liga 4 a județului Prahova.

Fotsul internațional român a dezvăluit ce primă de instalare a primit la semnătură, dar şi ce salariu lunar are. 

"Sunt la Vălenii de Munte acum, e bine. Cum să mă înjure? Nici adversarii, mă așteaptă ăia cu 2-3 ore înainte să vină să facă poze cu mine. Am avut meci la ora 18.00 și zic să plec mai devreme și am venit cu două ore înainte. Era lume acolo, mă așteptau cu căruțele, cu bicicletele.

Bravo, tată, asta e bucuria mea. Ce poze? Eram pe teren, ieșeam să fac poze, iar intram. Asta e cea mai mare bucurie a mea după ce m-am lăsat. Știți ce bază au făcut oamenii ăia acolo la Vălenii de Munte?

Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo. Îmi dau 30 de milioane (n.r. – lei vechi) pe lună, plus că am luat ceva la semnătură. Am luat 3.000 de euro. Mă duc doar la meciuri, unde să mă mai duc?

Avem primă de promovare cam de 4-5.000 de euro. După meciuri mai stăm la un mic, la o bere. Eu nu stau, că sunt cu mașina, stau departe, dar un mic îl mănânc.", a spus Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

CSO Vălenii de Munte are ca obiectiv promovarea în Liga 3.

Bănel Nicoliță, aproape doi ani fără fotbal

Bănel Nicoliță s-a retras din fotbalul mare în 2017. Ultima dată, el a evoluat pentru Aris Limasol.

În cariera sa, Bănel Nicoliță mai a jucat pentru FCSB, Viitorul Constanța (actuala Farul), Nantes, Saint-Ettiene, ASA Târgu-Mureș, Poli Timișoara, Aris Limassol și CS Făurei. 

Înainte să revină în iarbă în tricoul celor de la CS Amara, în primăvară, Nicoliță a stat departe de terenul mare aproximativ un an și jumătate. 

Mijlocașul se despărțise de cei de la CS Făurei în vara anului 2022, iar în luna decembrie a anului 2023 a anunțat își va face meciul de retragere în tricoul aceleiași echipe. 

Cum și-a distrus Bănel Nicoliță averea în 4 ani

Bănel Nicoliță a depășit perioada de coșmar prin care a trecut. În decurs de câțiva ani, fotbalistul a fost părăsit de soție și a rămas falit.

Căsătorit în 2014, cu Cristina Nicoliță, Bănel a divorțat după 6 ani. Soția a fost cea care a inițiat despărțirea, după ce fotbalistul a refuzat să renunţe să mai bage bani la echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei.

Fostul internaţional român a dezvăluit câţi bani a pierdut în mai puţin de 4 ani, dar şi cu ce a mai rămas după divorţ.

"Un milion de euro, plus ce aveam eu de proprietăți, să zicem că un milion și jumătate (n.r. câţi bani a pierdut). Mi-a rămas casa, mi-a rămas grădina. Într-un timp foarte scurt, am pierdut acești bani, în 3-4 ani.

Nu a fost vorba de distracții aici. De acolo a plecat totul, nu a plecat de la altceva. Mi-am asumat, am fost conștient în ce m-am implicat. Nu a fost vorba de distracții, nu am fost genul acesta", a dezvăluit Bănel Nicoliţă, la fanatik.ro.

Etichete: banel nicolita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum arată „Buncărul Miliardarilor”, insula fortăreață unde stau unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei

Indian Creek Village este cea mai exclusivistă și bine apărată comunitate închisă din America – o insulă privată plină cu vile luxoase deținute de unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă și care beneficiază de sisteme de securitate aproape la fel de performante ca cele militare, relatează Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Victoria și David Beckham, "ruptura" anului 2024

Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"

Ioan Varga a anunțat decizia finală a CFR-ului, după ce Louis Munteanu a petrecut în club până la 05:00

"E fericit!" Giovanni Becali a spus cine l-a convins pe Dennis Man să semneze contractul carierei

Ianis Hagi s-a decis: pleacă de la Rangers! Singura condiție pusă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

De ce a spus Mihalcea că ”jumătate dintre bilete au fost false” la meciul cu Slobozia - Rapid

10.000.000 € pentru Andrei Rațiu! Marca anunță clubul uriaș care e pe urmele internaționalului român

Sancțiunea primită de portarul celor de la Boca Juniors, după ce s-a bătut cu suporterii

Antrenorul de la Rangers B nu a stat pe gânduri, după ce presa din Scoția a scris că Ianis Hagi vrea să plece

Citeşte şi

Jignit de Gigi Becali, Louis Munteanu n-a fost iertat nici de Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță e convins că FCSB a dat lovitura

PEROZIrina Shayk, luată prin surprinde de paparazzi în Milano. Supermodelul rus încerca cu ardoare să-și ascundă machiajul strident

FILM NOWSalma Hayek a publicat poze din anii '90, în care apare fără haine, și a stârnit reacții cu nemiluita. 1,3 milioane de like-uri s-au strâns în timp record

Antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB a dispărut din peisajul Superligii: „Dacă semnam cu cine trebuie…” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Încă un român în Premier League! Fotbalistul ce face senzație în Spania este așteptat în Anglia citeşte ştirea pe ziare.com

Imagini unice în Africa de Sud cu animalele sălbatice după ce ninsorile au pus stăpânire pe întreaga țară citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore