Andreea Balan / Foto: Instagram@andreeabalan

”Când te măriți?”. Andreea Bălan nu s-a ferit și a vorbit despre viitorul său cu Victor Cornea

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 13:00
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Andreea Bălan (40 de ani) și Victor Cornea formează un cuplu de un an, iar o întrebare este pe buzele tuturor fanilor celor doi.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt întrebați deseori când vor face pasul cel mare și se vor căsători.

Galerie Foto

Ce a spus Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea

Andreea Bălan a dat înțeles că nu va urma vreo nuntă cât mai curând cu Victor Cornea. Artista a spus ce este important în relația sa cu jucătorul de tenis.

Văd că contează pentru societate (n.r. căsătoria). Toată lumea mă întreabă: 'când te măriți? De ce nu te măriți?' Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc!

Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune.

Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an.

Deci întrebarea asta 'când te măriți?' este doar aici în 3D, hai, să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează”, a spus Andreea Bălan, potrivit Ciao.

Peste 239.558 de dolari a câștigat Victor Cornea în carieră din tenis, potrivit site-ului oficial al ATP.

De fiecare dată când are posibilitatea, Andreea Bălan îl însoțește pe Victor Cornea la turneele de tenis la care acesta participă.

La aproximativ patru luni de la startul relației, Andreea Bălan și Victor Cornea au decis să se mute împreună, în casa de 850.000 de euro din nordul Bucureștiului deținută de artistă, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Andreea Bălan a intrat în casa părinților partenerului său și a avut ”un șoc”

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan a fost alături de partenerul său la Sibiu, în casa părinților lui Victor Cornea, unde a avut parte de o surpriză plăcută.

În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.

Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui vlog postat pe contul personal de Youtube.

Etichete: victor cornea , andreea balan , nunta andreea balan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Apar detalii șocante din ancheta în care o familie din Suceava a murit luni, 1 iulie, în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit inspectorilor de la Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, tahograful era manipulat, iar datele arată că mașina de mare tonaj nu s-ar fi mișcat din loc de sâmbătă, 29 iunie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Internetul a ”explodat” după apariția lui Ianis Hagi de la EURO 2024! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Video ”Aici am pierdut!”. Mircea Lucescu a dat verdictul, după eliminarea României de la EURO

Englezii au văzut cum a lăsat naționala României vestiarul de la Munchen și au reacționat

Un fost adversar al ”Tricolorilor” de la EURO 2024 e dorit de AC Milan

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZGina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale