George Țucudean / Foto: Sport Pictures

Avere impresionantă, la 4 ani de la retragere! George Țucudean deține o podgorie și are în plan să-și facă un castel

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 10:36
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

George Țucudean (33 de ani) s-a retras din fotbal în anul 2020, din cauza unor probleme medicale.

Fostul atacant s-a reprofilat în lumea afacerilor și a ajuns să dețină un hotel de lux în Arad, dar și o cramă în satul Măderat.

George Țucudean, afaceri de milioane de euro

În prezent, el a anunțat că are în plan să-și deschidă propriul castel.

Țucudean s-a născut la Arad și a pășit în lumea fotbalului la clubul local, UTA. La vârsta de 19 ani s-a transferat la Dinamo, însă și-a atins apogeul carierei în tricourile celor de la Viitorul (n.r. actualmente Farul Constanța), respectiv CFR Cluj, în sezoanele 2017/18 și 2018/19, când a și câștigat titlul de golgheter al campionatului.

În luna august a anului 2020, George Țucudean a luat defizia finală de a-și agăța ghetele în cui, din cauza problemelor cardiace care l-au împiedicat să-și atingă potențialul, o moștenire genetică de la tatăl său.

Fostul fotbalist s-a reprofilat în domeniul HORECA. 

Țucudean a investit 6 milioane de euro într-un hotel de 5 stele din orașul Arad. Locația de lux are 73 de camere simple și 7 apartamente, totodată este dotată cu o sală de fitness, Spa, o terasă imensă și o sală de conferințe.

În satul Măderat, la 22 de km de Arad, el, alături de bunicul său, administrează o podgorie și o cramă. Acum el a anunțat că are de gând să-și construiască și un castel.

"(n.r. Care este situația lucrărilor la castel?) E în plan, nu am renunțat la idee. Urmează să îl punem pe hârtie. Nu știu care vor fi costurile sau ce o să conțină acolo, dacă fac sală de evenimente și piscină...

E mai complex proiectul. (n.r. În cât timp estimezi că vor fi finalizare lucrările?) Sper să încep într-un an, doi, trei și sunt importante pentru mine camerele de cazare în zona aia pentru că oamenii vin și aș vrea să le leg puțin, crama cu turismul viticol... Ar veni să stea 2-3 nopți și apoi duminică plece. Vreau un traseu legat”, a spus George Țucudean, la iAMsport.ro.

  • George Țucudean și-a trecut în palmares echipe precum Standard Liege, Charlton, FCSB, CFR Cluj, Dinamo, UTA Arad, FC Viitorul, ASA Târgu Mureș și Pandurii.
  • George Țucudean a fost ales fotbalistul anului 2018 și golgheter în sezoanele 2017/18 (15 goluri) și 2018/19 (18 goluri).

George Țucudean, sponsor la UTA Arad

Fostul atacant, care acum se ocupă de afaceri, nu a rămas indiferent atunci când i s-a cerut ajutorul de către un club cu renume din România. Concret, Țucudean ajută financiar clubul care l-a lansat în fotbalul mare, UTA Arad.

Cristian Păcurar, directorul Academiei de la UTA, a vorbit public despre implicarea fostului fotbalist la gruparea din Arad.

”Ca şi la prima echipă, bugetul e calculat de pe o vară pe alta. Se pare că în acest sezon, vom depăşi milionul de euro, bani asiguraţi în marea lor parte de clubul mamă. Dar, eu văd Academia ca un club, în alt club, iar pe mine nu ar trebui să mă intereseze doar partea tehnică, ci şi cea managerială.

De aceea, ne agităm, umblăm şi noi după sponsorizări şi nu pot să nu-i mulţumesc pe această cale lui George Ţucudean, care ne-a ajutat mai mereu, inclusiv pe acest final de an, dar o menţiune specială şi pentru firma Auto Group C.M.B. Sunt şi alţi sponsori care ne-au ajutat mai mult sau mai puţin pe parcursul anului, dar vrem să atragem şi alţii, mai ales că vrem să derulăm noi proiecte.

Şi atunci nu putem aştepta să vindem din când în când un Man, un Miculescu sau un Rareş Pop, dacă tot am vorbit, ci trebuie să producem cumva şi noi, nu doar să consumăm”, a spus Păcurar, potrivit sportarad.ro.

Etichete: george tucudean , george tucudean avere


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sute de moldoveni au fost antrenați în Rusia să provoace destabilizare în Republica Moldova, anunță Chișinăul

Peste 300 de persoane din Republica Moldova au fost antrenate în Rusia pentru a provoca dezordine în masă, acte de vandalism și să atace forţele de ordine în timpul protestelor, transmit autoritățile de la Chișinău.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șucu i-a anunțat pe jucători ce a decis cu Șumudică după ce i-a chemat la investiția de milioane de la ”Coresi”

A murit Andrei Matei, fostul jucător al Rapidului! Avea 34 de ani

S-a dat impresarul lui Robert Lewandowski și a reușit să primească 1.000.000€ de la Barcelona

FRF, anunț despre meciurile cu Kosovo și Cipru

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWNicola Coughlan, Penelope din „Bridgerton”, despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Luke Newton: „Nu e grozav?”

Cutremur: FCSB, Dinamo, Rapid şi CSA Steaua riscă să nu mai primească licența! Nu ar mai juca în Superliga şi Liga 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”