Denisa Nechifor / Foto: Instagram @denisanechifor10

Are un copil cu un fost jucător la FCSB și a dat lovitura: ”De la o mie-două până la zeci de mii de euro. Sunt foarte atenți”

articol scris de Digi Sport
19.10.2024, 19:10
  • SuperLiga: Univ. Craiova - Botoșani, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, însă cei doi păstrează legătura pentru că au împreună o fetiță, Rania.

”Prințul”, așa cum a fost supranumit Cristea în perioada în care era fotbalist, a agățat ghetele în cui în 2017 și nu a mai apărut în lumina reflectoarelor decât rar, pentru a vorbi despre diferite evenimente sportive. În schimb, Denisa Nechifor are o viață activă și a început o afacere cu bijuterii.

Galerie Foto

Denisa Nechifor: ”Sportivii care își cer în căsătorie iubitele investesc zeci de mii de euro în inelele de logodnă

Supranumită ”Regina Diamantelor”, fosta parteneră a lui Adrian Cristea a dezvăluit că printre clienții care-i calcă pragul magazinului se numără atât fotbaliști din România, cât și din străinătate, care plătesc zeci de mii de euro pentru o bijuterie.

Fotbaliștii noștri preferă în ultima perioadă să investească în bijuterii cu diamante, iar noi încercăm să îi consiliem cel mai bine.

Dacă e să vorbim de sume, deși evit să fac lucrul acesta, se investește mult. Se poate porni de la o mie-două până la zeci de mii de euro. Sportivii care își cer în căsătorie iubitele investesc zeci de mii de euro în inelele de logodnă, sunt foarte atenți la partenerele lor de viață.

Cu foarte mare mândrie, pot spune că am câțiva clienți dintre fotbaliștii internaționali care își achiziționează bijuterii cu diamante din România”, a transmis Denisa Nechifor, potrivit Fanatik.

Adrian Cristea, campion cu Dinamo și cu FCSB

Galerie Foto

De-a lungul carierei, Adrian Cristea a jucat la Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB și Concordia Chiajna.

Cu cele două cluburi din București, Adrian Cristea a câștigat câte un titlu, la Dinamo în 2007 și la FCSB în 2014, iar ”Prințul” mai are în palmares și o Cupă a României, câștigată cu Petrolul în 2013.

Etichete: adrian cristea , denisa nechifor , regina diamantelor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas

Fostul lider Hamas, Yahya Sinwar, a fost ucis zilele trecute din pură întâmplare, în timpul unei acțiuni militare a armatei israeliene (IDF) într-un cartier din localitatea Rafah, din sudul Fâșiei Gaza, informează CNN. Practic, o grupă de infanteriști israelieni a depistat mai multe persoane „suspecte” care încercau să se ascundă printre clădirile în ruine din oraș. La puțin timp, a urmat un schimb de focuri care i-a determinat pe israelieni să cheme un tanc în sprijin.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a răbufnit și i-a transmis un mesaj clar lui Dorinel: ”Dacă mai face o dată așa, o să am aceeași reacție!”

Stadion de 80.000.000 € pentru o echipă de Liga 2 din România! Când va fi gata

Momentul în care cea mai rapidă atletă din România a făcut comoție cerebrală, după ce a trecut linia de sosire

Și-a anunțat retragerea din tenis pentru a-și întemeia o familie, dar s-a răzgândit: "Voi reveni în 2025!"

Pep Guardiola, după anunțul oficial: "O parte din mine pleacă!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Conducerea CFR-ului a anunțat ce se va întâmpla cu Louis Munteanu, după ce l-a sfidat pe Dan Petrescu: ”100%!”

Exclusiv Fără echivoc! Verdict despre jucătorul care va câștiga 10.000 € lunar la FCSB: ”N-are nicio șansă! Să-l credem pe patron?”

”Louis n-o să joace în meciul următor”. Reacția lui Petrescu după ce Munteanu nici nu l-a privit. Decizia jucătorului

Oficial După ce a ajuns în presa internațională, o echipă din România s-a retras din campionat: ”Atât am putut”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO tânără de 29 de ani a fost desemnată Miss BumBum 2024: „Încă sunt în stare de șoc, este un vis împlinit!”

FILM NOWFără machiaj, cu o fustă din cașmir și stiletto, Pamela Anderson radiază pe străzile din New York. La 57 de ani, actrița arată perfect

Precedent periculos pentru Rapid! Urmează soluția TAS în procesul intentat de 2 foști jucători și susținut de sindicat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Program prelungit pentru transportul în comun duminică, pentru meciul Dinamo - FCSB. Cum poți ajunge acasă de la Arena Națională citeşte ştirea pe ziare.com

Cinci mașini cu motoare ultra-fiabile: Nu se strică și nu pică, sunt ca „Hopa Mitică” citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Păr lung, pantaloni scurți, cizme până la coapse, tocuri înalte. Katy Perry a făcut furori la concertul lui Charli XCX 

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Păr lung, pantaloni scurți, cizme până la coapse, tocuri înalte. Katy Perry a făcut furori la concertul lui Charli XCX 

Digi World

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Digi Animal World

Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”