Anamaria Prodan / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Exclusiv Anamaria Prodan, atac brutal la Reghecampf: ”I-a otrăvit mintea”. Cum l-a ”botezat” pe antrenor

articol scris de Digi Sport
10.07.2024, 17:09
  • Premier League: Tottenham - Arsenal, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Anamaria Prodan (51 de ani) a văzut ce afirmații a făcut Laurențiu Reghecampf (48 de ani) în spațiul public, legate de fosta lor căsnicie, dar și de Ronald Gavril, actualul ei partener de viață, și nu i-a rămas datoare antrenorului.

Anamaria Prodan: ”Îmi este milă de Reghe”

Galerie Foto

Anamaria a spus despre antrenor, pe care ”l-a botezat Reghiță”, că nu știe definiția de părinte.

”Îmi este doar milă de Reghe. Ca bărbat, să te pui în situații de acest gen, e jenant. Să iei podcasturile la rând să bâzâi în fața unui pahar de vin să-ți verși frustrările și neîmplinirile, e cumplit.

Să ajungi la vârsta asta, să te uiți în urmă cum ai dărâmat totul cum eșți plin de datorii și ipoteci pe tot ce nu ai reușit să vinzi.

E jenant că totul e adevărat. Nu știe definiția de părinte. Nu are nicio legătură cu băiatul nostru de ani. Nu i-a zis 'La mulți ani!' măcar vreodată de ziua lui.

Nu știe nimic. Decât să se distreze și să facă copii. Să copilărească și să aibă relații deschise. Cum povestește repet fără pic de rușine. Este clar că nu își mai dă seama de penibil. Trăiește în el. Noi suntem fericiți. Zâmbim toți amar când îl vedem că merge peste tot la TV”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

”Disperarea că noi urcăm iar el coboară spre infern i-a otrăvit mintea și inima”

Agentul FIFA a vorbit și despre bătaia din stradă, de la Snagov, despre care Reghecampf a spus că ar fi fost premeditat de fosta sa soție. 

”Premeditări? Nu am avut timp de așa ceva, eram preocupată să-mi cresc copiii și să-i ajut să ajungă oameni adevărați nu umbre pe pământ. Ce spune Reghe despre noi sau despre Ronald ne lasă rece. Toți zâmbim.

Disperarea că noi urcăm iar el coboară spre infern i-a otrăvit mintea și inima. S-au dus vremurile când Prodan se lupta pentru imaginea lui Reghiță, ca o leoaică și era scut în fața lui.

Acum e cu fetițe de oraș, fericit, cu relații deschise fără grija copiilor pe care i-a făcut. La el copiii-s pe sezon. Ronald i-a dat o lecție de bărbăție. E bine să recitească de multe ori declarația lui, poate o înțelege cândva.

E greu, știu, să te uiți la ține și la viața ta, să simți cum toți râd de ține și de ce alegeri ai făcut, iar când se uită la Ronald și la mine se înclină cu respect.

Reghe a pierdut startul cu viața. Mergea artificial alături de mine iar nebunia mea de a avea familia perfectă și bărbatul perfect l-au ajutat pe Reghiță să aibă imaginea din care a trăit și pe care a distrus-o singurel”, a mai spus Anamaria Prodan.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Un hairstylist faimos din România a fost în centrul unui scandal monstru în trafic. Bassam Dabbas a fost filmat de o șoferiță în timp ce o înjura și apoi i-a lovit mașina. Filmulețul a fost urcat pe rețelele de socializare, iar pe fir au intrat și polițiștii care fac acum verificări.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto 140 de milioane € pentru noua "bijuterie" din România! Al doilea cel mai mare stadion din țară, după Arena Națională

Deasupra lui Messi! Zidane a numit cel mai bun jucător din istorie: "Nimeni nu m-a impresionat ca el!"

Fără milă! Antrenorul lui Rangers a făcut anunțul despre Ianis Hagi

"În trening la nuntă, în costum la prelungirea contractului!" Prezentă la ambele evenimente, soția a reacționat

Foto Adio! După despărțirea de Cristina Ich, s-a afișat cu un o fată cu 19 ani mai mică decât el

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Petrolul - Farul 1-1, ACUM pe DGS1. ”Găzarii” marchează în minutele de final ale partidei

Video Reacția lui Gică Hagi, după ce a văzut că Alibec s-a dus ”glonț” către un coleg! Imagini rare

Neymar, OUT! Decizia luată de Al-Hilal. Brazilianul a primit 100.000.000 € degeaba

Veste proastă pentru Real Madrid! Titularizat de Ancelotti, a rezistat doar 24 de minute pe teren

Citeşte şi

Exclusiv ”De data asta, trebuie să fiu lângă Reghecampf! Sună aiurea, nu?”. Anamaria Prodan, detalii despre sechestrul pus pe casă

N-a stat la discuții: ce lovitură! Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe casă lui Reghecampf! Cine vrea să o cumpere

PEROZIubita lui Jason Statham face sport în lenjerie. Blonda și-a arătat silueta fabuloasă pe terasa casei ei din Malibu

FILM NOWBruce Willis nu a fost prima alegere pentru seria "Greu de ucis". Care sunt cei trei actori care au refuzat rolul lui John McClane

Unul dintre jucătorii de la FCSB renunță la colaborarea cu firma de impresariat a fraţilor Becali citeşte ştirea pe Prosport.ro

Final incredibil în România - China, la Cupa Davis! Răsturnare de scor în meciul decisiv citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Digi World

Două vârste la care corpul uman se schimbă radical și în cazul bărbaților, și al femeilor. Îmbătrânirea nu e un proces lent și constant

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit