Anamaria Prodan și Ronald Gavril / Foto: Instagram-@anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre Ronald Gavril: ”Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”

articol scris de Digi Sport
17.05.2024, 12:00
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Anamaria Prodan (51 de ani) și Ronald "The Thrill" Gavril (37 de ani) formează un cuplu, iar cei doi nu se mai ascund.

Anamaria Prodan, despre Ronald Gavril: ”Trebuie să-i mulțumesc”

Galerie Foto

Anamaria Prodan a intrat recent în ”lumea boxului” și nu s-a reținut să spunp că Ronald Gavril, partenerul său, o ajută foarte mult pe partea de dezvoltare în această direcție. 

Am un om minunat alături de mine care mă învață secundă de secundă cum să fac ca să ajung numărul 1 în box. Trebuie să-i mulțumesc iubitului meu, acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr.

În plus, povestea noastră de iubire înseamnă, în primul rând, respect și să știi că nu poate rezista vreo poveste de dragoste fără încredere și respect. Dacă nu ai respect, nu există dragoste.

Nu există să ne batem, să ne înjurăm și să spunem că ne iubim, nu există. Nu există iubire cu scandal și țipete. Respectul înseamnă că cei doi parteneri se susțin, se înțeleg, se ajută, comunică.

A, că-n orice relație, doar suntem oameni, mai intervin discuții, este altceva, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se anuleze respectul”, a spus Anamaria Prodan, la Metropola TV.

  • 28 de victorii din care 24 prin KO are în acest moment Ronald Gavril.

Ronald Gavril a câștigat centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea

Boxerul român Ronald Gavril a cucerit anul trecut titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler, într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

''Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială.

A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci'', a afirmat Ronald ''The Thrill'' Gavril pe pagina sa de Facebook.

Pentru Gavril a fost a 23-a victorie la profesionişti (18 KO). El mai are 3 înfrângeri. Românul are acum cinci victorii consecutive, iar pe precedentele patru le-a obținut prin KO tehnic. Dintre acestea, ultimele două confruntări au avut loc la semigrea, după ce el a boxat până atunci la supermijlocie.

Khainell Wheeler (29 ani) a suferit a treia sa înfrângere la profesionişti (1 KO), palmaresul său cuprinzând şi 7 victorii (6 prin KO).

Etichete: anamaria prodan , ronald gavril , anamria prodan ronald gavril


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Dan Șucu, decizie finală în cazul lui Marius Șumudică! ”Toate șansele de pe pământ”

Citeşte şi

După 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele", au bătut palma pentru "împăcarea anului". "Asta i-am zis!"

Se pregătește nunta anului în România? "Aș accepta, dacă m-ar cere!"

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”