Adrian Petre / Foto: Instagram@ adrianpetre9

Adrian Petre, fostul atacant al celor de la FCSB, a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani

articol scris de Digi Sport
17.09.2024, 18:01
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Adrian Petre, fostul atacant care a trecut, printre altele, pe la FCSB și UTA Arad, a decis să se retragă din fotbal încă de la vârsta de 26 de ani. 

Decizia pe care a luat-o fostul vârf i-a surprins pe reprezentanții Concordiei Chiajna, clubul din liga secundă la care Petre a fost legitimat ultima oară și pentru care a evoluat chiar în startul acestui sezon. A jucat în 6 partide pentru ilfoveni și a marcat un gol). 

La scurt timp după ce a aflat de decizia luată de Adi Petre, anunțată de jurnalistul Cătălin Oprișan pe Facebook, Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a dezvăluit cum se simțea fostul fotbalist în ultima perioadă.

Cristi Tănase: ”Adi Petre era demoralizat după experiențele pe care le-a avut în ultimii trei ani”

Cristi Tănase a dezvăluit că Adrian Petre era dezamăgit de experiențele nefericite pe care le-a avut în ultimii trei ani: la Levadiakos în Grecia și în România la Hermannstadt (SuperLiga) și la CS Tunari (în liga secundă). 

De asemenea, oficialul grupării ilfovene a dezvăluit că a încercat să-l ajute pe Adi Petre să-și găsească un nou contract la o formație din liga a 2-a a Israelului. Însă, atacantul se pare că a refuzat această oportunitate și a decis ”să-și agațe ghetele-n cui”. 

”Noi am reziliat cu el (n.r. Adi Petre) pe data de 9 septembrie. Staff-ul tehnic (n.r. condus de antrenorul Ilie Poenaru) a cerut să reziliem cu trei jucători, iar el era pe o listă din care au mai făcut parte fundașul Constantin Dima și mijlocașul Iulian Roșu. L-am simțit puțin supărat pe Adi Petre, dar eu l-am sfătuit să-și continue activitatea.

Știu că era demoralizat după experiențele pe care le-a avut în ultimii trei ani, la Levadiakos, la Hermannstadt, la Tunari. Dar la Chiajna mi-a părut că s-a descurcat ok. Un tip foarte de treabă, dar era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat, așa l-am simțit.

Sunt foarte surprins de această decizie pe care a luat-o și pot să spun că îmi pare foarte rău. Mai ales că eu am un prieten în Israel, are acolo o echipă de liga a doua și m-am gândit că poate fi o variantă pentru el. L-am propus acolo pe Adi Petre și a rămas să vorbească”, a spus Cristi Tănase, la Prosport

Adrian Petre era văzut drept o mare speranță a fotbalului românesc. După ce a avut evoluții foarte bune la echipa națională Under 21 a României (15 partide, 5 goluri) și la danezii de la Esbjerg (29 de goluri și 6 assist-uri în 82 de partide), Petre a fost cumpărat de Gigi Becali la FCSB în iarna anului 2020 pentru 800.000 de euro.

Însă, vârful nu s-a impus la formația din Capitală, iar, ulterior, cariera sa ”a luat-o la vale”. După experiența de scurtă durată de la FCSB, Petre a încercat să-și regăsească forma de altădată la echipe precum UTA Arad, Cosenza (Italia), Farul, Levadiakos (Grecia), Hermannstadt, CS Tunari și, în cele din urmă, Concordia Chiajna. 

Însă, Petre nu s-a mai ridicat la așteptările antrenorilor și, se pare, că într-un final a decis să se lase de fotbal de la vârsta de doar 26 de ani. 

  • trei goluri și un assist a reușit Petre, în 16 partide jucate pentru FCSB

Etichete: concordia chiajna , retragere , fcsb , adrian petre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce a primit verdictul medicilor

Video Fotbalistul de 130.000.000€ a scris istorie, la debutul în Champions League

Citeşte şi

Ce a spus antrenorul Petrolului despre Gigi Becali, înaintea duelului cu FCSB: ”Este mereu la televizor”

Adrian Mutu a dat verdictul despre ”pictorul” de la FCSB: ”Nu e genul”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi