Alvaro Morata ;;i Alice Campello / Foto: Instagram @ alicecampello

Foto Adevăratul motiv al despărțirii dintre Alvaro Morata și Alice Campello. Ce au descoperit spaniolii

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 11:42
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Alvaro Morata (31 de ani) se bucură de noul capitol al carierei, în tricoul lui AC Milan, după plecarea de la Atletico Madrid.

La scurt timp după ce a semnat cu ”Diavolii”, vârful spaniol a anunțat despărțirea de Alice Campello (29 de ani), prin intermediul rețelelor sociale.

Alvaro Morata nu a mai suportat posesivitatea lui Alice Campello

Galerie Foto

După ce a făcut anunțul, Alvaro Morata a susținut că motivul din spatele despărțirii de Alice Campello a fost reprezentat de certurile continue dintre ei, la care erau martori copiii lor.

Deși fostul cuplu a susținut că despărțirea a fost pe cale amiabilă și că au continuat să se iubească, în ciuda disensiunilor care i-au determinat să rupă relația, noi informații apărute în presa spaniolă au susținut contrariul.

Alexia Rivas, model și ifluencer, a tratat acest subiect și a dezvăluit că lucrurile au stat total diferit. Posesivitatea exagerată a Aliciei se pare că a fost motivul separării dintre Morata și Campello.

Alvaro este foarte obosit pentru că a suportat multe lucruri, de mulți ani, mult mai multe decât se știe. Vă spun că nu a luat cina de vreo nouă ani, nici măcar cu părinții lui, pentru că Alice l-a împiedicat mereu. Campello nu avea o relație bună cu familia lui.

Când Spania a câștigat Euro 2024, Alvaro i-a spus Aliciei că ar dori ca și familia lui să intre pe teren și să celebreze cu toții împreună câștigarea trofeului, însă fosta parteneră nu a fost de acord”, a declarat Alexia Rivas, potrivit Mundo Deportivo.

Nu este normal să nu pot ieși cu coechipierii la cină, după antrenament, sau să existe o întâlnire și să nu pot ieși”, ar fi fost cuvintele transmise de Alvaro Morata apropiaților, potrivit sursei menționate anterior.

  • Alvaro Morata și Alice Campello s-au cunoscut în 2016, când atacantul era la Juventus, și s-au căsătorit un an mai târziu. Au împreună 4 copii.

Alvaro Morata, convins de Luis de la Fuente și de coechipieri să nu se retragă de la naționala Spaniei

După ce a recunoscut de curând că a suferit din cauza depresiei, atacantul a transmis faptul că a luat decizia să se retragă de la naționala Spaniei după EURO 2024, însă a fost întors din drum de colegi și de selecționerul Luis de la Fuente, care i-au cerut să rămână alături de ”Furia Roja”.

Nu vreau să mai vorbesc de problemele mele cu sănătatea mintală. Am înregistrat un documentar și totul se va vedea acolo la finalul anului.

Scopul meu este să nu îmi pară rău sau să plâng. Cunosc perfect situația în care mă aflu și accept toate tipurile de critici. Vreau doar să ajut și să dau naturalețe unui subiect care este important.

Sunt mult mai bine. De fiecare dată când mă uit la tricourile Spaniei, văd că nu au un singur petic, ci au două: cel pentru Liga Națiunilor și cel pentru EURO 2024.

În capul meu, turneul din această vară de la campionatul european ar fi fost ultimul pentru mine, dar antrenorul Luis de la Fuente colegii mi-au cerut să continui. M-au convins, iar când ai această încredere e mult mai bine”, a declarat Alvaro Morata, în cadrul unei conferințe de presă.

  • 16 milioane de euro este cota de piață a lui Alvaro Morata, potrivit Transfermarkt.
  • În 7 partide jucate de spaniol în acest sezon pentru AC Milan, Alvaro Morata a punctat de două ori și a oferit o pasă de gol.
  • În 82 de meciuri pentru naționala Spaniei, Morata a înscris 37 de goluri.

Etichete: alvaro morata , alice campello , despartire morata


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sute de moldoveni au fost antrenați în Rusia să provoace destabilizare în Republica Moldova, anunță Chișinăul

Peste 300 de persoane din Republica Moldova au fost antrenate în Rusia pentru a provoca dezordine în masă, acte de vandalism și să atace forţele de ordine în timpul protestelor, transmit autoritățile de la Chișinău.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A dat assist cu Manchester City în doar 30 de minute, iar acum Rapid l-a pus pe lista de transferuri

Exclusiv Șucu i-a anunțat pe jucători ce a decis cu Șumudică după ce i-a chemat la investiția de milioane de la ”Coresi”

A murit Andrei Matei, fostul jucător al Rapidului! Avea 34 de ani

S-a dat impresarul lui Robert Lewandowski și a reușit să primească 1.000.000€ de la Barcelona

Citeşte şi

Alvaro Morata a vrut să se retragă de la naționala Spaniei. Cum a fost convins să revină asupra deciziei

Campionul european care a fost la un pas să rateze EURO 2024 din cauza problemelor cu depresia

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWNicola Coughlan, Penelope din „Bridgerton”, despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Luke Newton: „Nu e grozav?”

Cutremur: FCSB, Dinamo, Rapid şi CSA Steaua riscă să nu mai primească licența! Nu ar mai juca în Superliga şi Liga 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”