Wayne Lineker, lăsat inconștient în plină stradă / Foto: captură Twitter

A vrut să-și apere prietena cu 40 de ani mai tânără și a fost lăsat inconștient în plină strădă! ATENȚIE Imagini dure

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 13:35
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Wayne Lineker (62 de ani), fratele fostului mare fotbalist Gary Lineker (63 de ani), a fost implicat într-o altercație în Ibiza și a devenit protagonistul unor imagini cu puternic impact emoțional.

Pe 12 iunie, în jurul orei 4:00 dimineața, Wayne Lineker, care deține un club în Ibiza, a încercat să apere o prietenă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, în fața unui grup de bărbați recalcitranți, notează The Sun.

FOTO ATENȚIE, imagini dure

Galerie Foto

Wayne Lineker, KO în Ibiza: ”A fost oribil”

La un moment dat, unul dintre bărbați s-a apropiat de Linker și l-a lovit cu pumnul direct în figură. Britanicul a căzut și a rămas la pământ timp de 6 minute în care a fost inconștient, cu sânge la gură.

Atacatorul și prietenii săi au plecat imediat, în timp ce fratele lui Gary Lineker a fost înconjurat de trecători, iar femeia de la care a plecat tot scandalul părea foarte îngrijorată.

După 6 minute, Wayne Lineker și-a revenit și, după alte aproximativ 60 de minute, a plecat cu un taxi. A doua zi, a postat un video pe rețelele sociale, în care se afla alături de prietena sa, cu mesajul: ”Iepurașul și-a revenit”.

A fost oribil, arăta ca și cum era mort. Wayne a căzut, iar bărbatul (n.r.- care l-a lovit) și prietenii săi au fugit. Era complet inconștient. Am rămas să-l ajut, a apărut și poliția, însă nu a stat mult, nu a făcut prea multe și a plecat repede”, a transmis un martor ocular, conform sursei menționate anterior.

Galerie Foto

După ce a fost lăsat acasă de Gareth Southgate înainte de EURO 2024, Jack Grealish a fost ”ofertat” de Wayne Lineker să se relaxeze timp de 4 săptămâni la clubul său din Ibiza.

Pierderea lui Grealish este câștigul nostru. Îi urăm bun venit lui Jack la O Beach Ibiza, este un tip grozav!", a transmis Lineker.

Etichete: bataie , ibiza , wayne lineker


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Video Bătaie generală cu cuțite și bâte pe un stadion din Columbia. Prima reacție: ”Criminali”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”