Momentul dintre Lukas Bukovaz și iubita sa / Foto: X @ParryPunchNews

A pierdut lupta în cușcă și și-a cerut iubita în căsătorie în fața a 20.000 de oameni. Umilința a fost totală

articol scris de Digi Sport
24.06.2024, 09:58
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Luptătorul ceh de MMA, Lukas Bukovaz, şi-a cerut iubita în căsătorie în faţa a peste 20.000 de oameni, după ce a pierdut lupta în cuşcă cu Jan Michalek.

Lukas Bukovaz și-a cerut iubita în căsătorie, dar a fost refuzat

Galerie Foto

Răspunsul partenerei luptătorului ceh nu a fost însă cel așteptat. 

"Având în vedere ce s-a întâmplat, nu cred! Nu prea cred!", a spus prietena lui Bukovaz.

Huiduită de mulţime, ea a explicat motivele refuzului său. Tânăra ar fi fost înşelată de iubitul ei, care ar fi avut o aventură cu o actriţă de filme pentru adulți, informează news.ro.

Refuzat de parteneră, Lukas Bukovaz a negat acuzaţiile în fața tuturor: "Nu am înşelat-o cu Nikola Lauberova (n.r. actriţă cehă de filme pentru adulţi)".

Totuşi, tânăra nu s-a lăsat înduplecată, astfel că Lukas Bukovaz a pierdut de două ori: şi lupta din ring şi lupta pentru inima partenerei sale.

"Un luptător de MMA a fost umilit în fața a 20.000 de fani, după ce și-a cerut partenera în căsătorie, la finalul unei lupte pierdute. Ea l-a refuzat și l-a acuzat de infidelitate.

Momentul ciudat, surprins la Clash of the Stars, în Cehia, îl arată pe luptătorul Lukas Bukovaz în genunchi, în timp ce o cere de soție pe iubita sa. Femeia și-a pus mâinile în cap de rușine, în timp ce mulțimea o aclama.", au notat englezii de la Daily Mail.

Etichete: cerere in casatorie , mma , lukas bukovaz , jan michalek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Ce au strigat fanii lui CFR Cluj după ce UTA Arad a marcat al treilea gol în Gruia

Video CFR Cluj - UTA Arad 1-3. ”Feroviarii” au suferit a treia înfrângere în Gruia din acest sezon

Decizia luată de Marius Șumudică, chiar înainte de Rapid - Oțelul

Video Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a jucat 95 de minute pentru Rayo în La Liga! ”S-a deghizat în Zidane”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”