Paola Schietekat, mexicana condamnată la 7 ani de închisoare și 100 de lovituri de bici / Foto: Twitter @SinEmbargoMX

A fost condamnată la șapte ani de închisoare și 100 de lovituri de bici după ce a reclamat că a fost abuzată sexual

articol scris de Digi Sport
18.02.2022, 20:17
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Paola Schietekat Sedas, o femeie din Mexic angajată în Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din Qatar, a fost condamnată la 7 ani de închisoare și 100 de lovituri de bici, după ce a reclamat că un bărbat a abuzat-o sexual.

Economist, politolog și antropolog, Paola Schietekat considera că munca pe care o depune pentru a ajuta la organizarea Campionatului Mondial din acest an era ”de vis”. Până în vara lui 2021. În urmă cu o săptămână, femeia de origine mexicană a povestit ce i s-a întâmplat în Qatar. Coșmarul său a început pe 6 iunie anul trecut, când un bărbat pe care-l considera prieten a intrat în apartamentul său și a abuzat-o.

Galerie Foto

Paola Schietekat, o femeie din Mexic care lucra la organizarea CM din Qatar, a fost condamnată la 7 ani din închisoare și 100 de lovituri de bici după ce a fost abuzată sexuală

A mers la autorități, a făcut o plângere și a fost pusă față în față cu agresorul. Acesta a susținut că Paola era par@tenera sa și relațiile dintre ei au fost consensuale. Astfel, în câteva ore, mexicana a devenit din acuzatoare, acuzată. În Qatar, o femeie care se află într-o relație fără a fi căsătorită este pedepsită cu până la 7 ani de închisoare și 100 de lovituri de bici.

Pentru a scăpa, singura șansă a Paolei Schietekat era să se mărite cu agresorul său. Așa că a lăsat totul baltă și a plecat doar cu hainele de pe ea, fără telefon, înapoi în Mexic, înainte ca instanța din Qatar să se pronunțe.

Întreaga situație a fost cu atât mai copleșitoare pentru Schietekat, cu cât la vârsta de 16 ani a fost violată, bătută și amenințată cu moartea de iubitul său. Atunci, nu a mers la poliție pentru a-l denunța, iar în acest caz nu a mai vrut ca infractorul să scape nepedepsit, dar a fost pe cale să fie ea cea închisă.

I-am spus mamei, unui coleg de serviciu și am documentat totul cu fotografii, pentru ca memoria mea, într-o încercare de autoprotecție, să nu minimizeze evenimentele sau să șteargă complet o parte din ele. Și am raportat.

Am denunțat pentru că, într-un act de iubire de sine, am refuzat să las pe cineva să-mi rănească din nou corpul așa, fără consecințe”, a spus Paola Schietekat, potrivit proceso.com.mx.

Etichete: paola schietekat , organizare cm qatar , 7 ani inchisoare 100 lovituri bici , mexicana abuzata sexual


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă i-a sunat pe Ciolacu și Geoană să se retragă din cursa prezidențială, ca să poată candida din nou. „M-ați pupat și pe mine”

Diana Șoșoacă i-a sunat pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană și le-a cerut să se retragă din cursa prezidențială, pentru ca alegerile să fie reorganizate, iar ea să-și poată depune din nou candidatura. Eurodeputata a transmis în direct pe rețelele sociale convorbirile cu cei doi candidați.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”

Presa britanică s-a convins de Radu Drăgușin! Unde va juca peste 5 ani

Dinamo i-a oferit un salariu de 18.000 de euro lui Alex Dobre, apoi l-a lăsat fără cuvinte! Cât va câștiga la Rapid

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum l-a numit Serie A pe Răzvan Marin, după ce a marcat cu Juventus

Nu mai suportă! Locuitorii din apropierea stadionului Santiago Bernabeu au reacționat

Românul care și-a permis să o refuze pe Real Madrid: "Nu vreau să vorbim de cifre, sunt amețitoare!"

Maldini al III-lea a fost convocat în premieră la națională

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWCe i-a spus Lisa Marie Presley unui artist venit să-i tatueze numele fiului care s-a sinucis. Vorbele ei au șocat-o pe Riley, fiica ei

Edi Iordănescu e dorit de un club din grupele cupelor europene! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mărturiile teribile ale jucătoarei de tenis care a fost agresată de tatăl ei. Ies la iveală detalii șocante citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Arată "mai bine ca la 25 de ani". Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Arată "mai bine ca la 25 de ani". Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele

Digi World

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”