Sergio Carrallo și Caroline Stanbury / Foto: Instagram @carolinestanbury

A devenit milionar ”peste noapte”, după ce s-a însurat cu o femeie cu 18 ani mai în vârstă! Cu ce se ocupa înainte

articol scris de Digi Sport
12.10.2024, 17:46
  • Nations League: Finlanda - Anglia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Austria - Norvegia, duminică, 21:45, DGS 1

Sergio Carrallo (30 de ani) a început fotbalul la Real Madrid, însă nici cei mai fanatici suporteri ”Los Blancos” nu-și amintesc probabil de fostul mijlocaș de bandă.

În schimb, ibericul a devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu milionara britanică Caroline Stanbury (48 de ani).

Galerie Foto

Sergio Carrallo, fotbalistul ”necunoscut” care a cunoscut succesul după ce s-a căsătorit cu Caroline Stanbury

În iulie 2013, Carrallo făcea pasul la Real Madrid C de la formația U19 a madrilenilor, însă în ianuarie 2015 era cedat la necunoscuta UB Conquense. După doar câteva luni a rămas liber de contract, iar în februarie 2016 a semnat cu Breidablik din Islanda. Nici aventura nordică nu s-a terminat cu bine pentru fotbalistul spaniol și la jumătatea anului 2016 s-a mutat în SUA.

A jucat pentru MB Mutiny și New York Cosmos B, dar în 2018 a renunțat definitiv la cariera de fotbalist. A fost momentul care i-a schimbat viața. A cunoscut-o pe Caroline Stanbury la Los Angeles, unde tânărul studia marketing-ul online, s-au căsătorit și fostul jucător Sergio Carrallo a devenit milionar ”peste noapte”.

Acum, potrivit site-urilor de specialitate, Carrallo are o avere personală cuprinsă între 10 și 30 de milioane de dolari și trăiește o viață de șeic alături de partenera sa. Cei doi s-au mutat în Dubai, unde fostul fotbalist lucrează în domeniul imobiliar, călătorește cu elicopterul și avionul privat, are o locuință de vis și un garaj în care se află mașini în valoare de câteva milioane de euro, care aparțin familiei.

Caroline Stanbury este o cunoscută actriță și vedetă TV din Marea Britanie, care face parte dintr-o familie bogată. În plus, a fost căsătorită nu mai puțin de 18 ani cu un magnat turc, Cem Habib. Toate acestea nu au contat însă pentru Carrallo, între ei fiind dragoste la prima vedere, spune el.

De când ne-am văzut, nu ne-am mai despărțit. Suntem suflete pereche. Tatăl meu mi-a spus că-mi va da toți banii din lume dacă ne vom despărți, iar mama a început să plângă când a aflat de relația noastră. Dar până la urmă, au cunoscut-o și acum o iubesc ca pe o fiică”, a spus Sergio Carrallo, potrivit Mundo Deportivo.

Spaniolul își dorește un copil, însă partenera sa, care are 3 copii din căsătoria anterioară, se teme să facă acest pas. ”Cea mai mare frică a mea este că voi rămâne singur la un moment dat. Caroline nu va mai fi, la fel familia mea. Dacă nu am un copil, care va fi rolul meu în această viață? Niciunul”, a spus fostul fotbalist în cadrul unui reality show în care apare alături de Caroline Stanbury.

Etichete: sergio carrallo , caroline stanbury , fotbalist real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Să vă fie pământul cer, fraților”. Un bombardier rusesc Su-34 a fost doborât deasupra Ucrainei, susțin surse militare din Rusia

Un bombardier rusesc Su-34 ar fi fost doborât sâmbătă deasupra Ucrainei, scriu mai multe canale media din Ucraina, preluând informația postată de un blogger militar rus apropiat de aviația Moscovei. Mai mult, au apărut inclusiv informații că aparatul ar fi fost doborât de un avion F-16 american primit de Ucraina din partea aliaților occidentali. Dacă se confirmă, ar fi prima lovitură a avioanelor F-16 americane împotriva celor rusești și semnul unei posibile schimbări majore a raportului de forțe pe front.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani va încasa Simona Halep din partea ITIA, după ce a apărut motivarea deciziei TAS

Gol în minutul 90+3 în Elveția - Finlanda și totul s-a schimbat! Toate calculele calificării României la EURO U21

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Exclusiv Își schimbă cetățenia pentru România și așteaptă convocarea lui Mircea Lucescu la națională

Românii și albanezii s-au luat la bătaie pe Camp Nou: de la ce a plecat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Cipru - România 0-2, ACUM. GOOOL! Răzvan Marin a ”lovit” din nou din penalty

Mohamed Salah, trimis acasă de selecționerul Egiptului: motivul din spatele deciziei

Foto Două femei, obligate să se dezbrace înainte de meci, pe stadion: ”Ce imbecilitate!” Imaginile au ajuns virale

Video Românii au început show-ul la Larnaca! Mii de tricouri galbene în tribune

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZ“Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

FILM NOWSharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni

L-a crescut pe Radu Drăgușin și dezvăluie: „Arată cine e șeful!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ion Țiriac e o caricatură pentru societatea românească!" Miliardarul român, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Momentul când un pescar sărută un rechin alb: „E o experiență unică în viață”