Mihaela Cambei / Foto: Digi Sport

Foto Mihaela Cambei, moment inedit la revenirea în țară: ”Promite că o să te vezi peste pupitru”

articol scris de Digi Sport
12.08.2024, 17:00
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Ultima parte a delegației României de la Jocurile Olimpice de la Paris a revenit în ţară în decursul zilei de luni, 12 august, și a fost primită la Salonul Oficial al Aeroportului ''Henri Coandă''.

La conferința de presă a participat și Mihaela Cambei, care a devenit, la Paris, vicecampioană olimpică la haltere, la categoric 49 de kilograme chiar la prima sa participare la Jocurile Olimpice.

Mihaela Cambei, moment inedit. Mică de statură, vicecampioana olimpică nu a ajuns la pupitrul unde erau amplasate microfoanele

Galerie Foto

La revenirea în țară, Mihaela Cambei a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o în perioada Jocurilor Olimpice și a dezvăluit ce a simțit în timpul ceremoniei de închidere a competiției de la Paris, unde a fost portdrapelul României.

Un moment inedit a avut loc chiar în timp ce Mihaela își ținea discursul. Micuţă de statură, Mihaela nu a ajuns la pupitrul unde erau plasate mai multe microfoane și a vorbit lângă acestea.

„Mă bucur că am reuşit să aduc această medalie României şi clubului meu CSM Oneşti pentru că o merităm din plin. Ne dorim la cât mai multe rezultate.

Pregătim Los Angeles 2028 pentru că suntem încă tineri şi cred că putem să aducem mult mai multe medalii la următorul ciclu. Am fost foarte bucuroasă şi mândră să pot duce aseară portdrapelul la ceremonia de închidere.

Am simţit aceleaşi sentimente de pe podiumul olimpic, acolo unde am fost şi premiată cu medalia de argint. A fost ceva unic şi cred că va rămâne ceva unic.

Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de noi. Vreau să mulţumesc familiei mele care mi-a dat viaţă”, a spus halterofila română.

Ulterior, Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, a avut un mesaj pentru vicecampioana olimpică: ”Mihaela promite că peste patru ani o să creşti şi mai mare în valoare şi o să te vezi peste acest pupitru”.

Mihaela Cambei a câștigat medalia de argint după ce a totalizat 205 kg, devansată la ultima încercare din concurs de campioana olimpică en titre, chinezoaica Zhihui Hou, cu 206 kg.

Mihaela Cambei a fost portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Galerie Foto

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice a avut loc Pe Stade de France, unde preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, au salutat publicul, iar Orchestra Divertimento a interpretat imnul Franţei, La Marseillaise, reorchestrat de Victor le Masne.

Apoi delegaţiile ţărilor participante au ieşit împreună pe Stade de France, drapelul României fiind purtat de halterofila Mihaela Cambei, medaliată cu argint la cat. 49 kg. Au urmat restul delegaţiilor, într-o atmosferă veselă, destinsă.

România a participat cu 106 sportivi, la 18 sportivi, clasându-se pe locul 23 în ierarhia pe medalii, cu nouă medalii, dintre care trei de aur, patru de argint şi două de bronz.

Etichete: jocurile olimpice , delegatia romaniei , haltere , mihaela cambei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Marius Șumudică: ”Acolo e o mare problemă la Rapid”

"A vrut să scape de toți din garda veche!" Cum i-a "curățat" Mircea Lucescu pe toți "greii" din vestiar

Gata: Al-Nassr își dă afară antrenorul! Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo

Când se pun în vânzare biletele la partida Cipru - România + Cât costă tichetele

Citeşte şi

Proba pe care a depus-o Jordan Chiles la Tribunalul Suprem Federal pentru a ”recăpăta” medalia de bronz

Anunțul făcut de Federația Română de Gimnastică, după ce Sabrina Voinea a făcut apel la decizia TAS

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWZâmbet jucăuș și privire magnetică. Halle Berry a captat atenția tuturor într-o rochie șic ce i-a îmbrățișat perfect silueta

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia