Rachel Gunn / Foto: Getty Images

A luat ZERO puncte la JO 2024, după un dans catalogat drept "penibil", care a împărțit lumea în două

articol scris de Digi Sport
13.08.2024, 13:18
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Australia este împărţită, după cele zero puncte obţinute la Jocurile Olimpice de la Paris de către Rachel Gunn, cunoscută ca "Raygun", în proba de breaking, care a devenit virală după ce a inclus mai multe mişcări controversate în timpul participării sale, inclusiv salturi de cangur.

Rachel Gunn a luat ZERO puncte și a împărțit lumea în două. AusBreaking: "Condamnăm intimidarea şi hărţuirea pe internet!"

Galerie Foto

Gunn, în vârstă de 36 de ani, care s-a calificat anul trecut pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, în calitate de reprezentată a Oceaniei la categoria "B-girl", a fost întrecută cu 54-0 în toate cele trei probe la care a concurat în faţa reprezentantelor SUA, Franţei şi Lituaniei, la Paris.

În înregistrările video s-a putut vedea cum "B-girl Raygun", îmbrăcată în treningul verde oficial al Australiei, efectuând salturi laterale cu mâinile împreunate şi mişcări de cangur.

Dar prestaţia sa a devenit virală rapid şi a stârnit diverse comentarii care au pus la îndoială capacitatea dansatoarei australiene de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Unul dintre cele mai penibile lucruri pe care le-am văzut vreodată”, ”Nici un copil de 5 ani nu ar fi dansat așa de slab” sau ”Nu poate fi cea mai bună dansatoare din Australia”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Însă în apărarea sa, Federaţia Australiană a acestui sport, AusBreaking, a precizat că în cazul lui Rachel Gunn au fost respectate criteriile de calificare la Jocurile Olimpice, conform cu normele Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv şi adaptate la standardele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

"Condamnăm intimidarea şi hărţuirea pe internet împotriva lui 'Raygun'. Presiunea de a evolua pe scena olimpică este imensă şi noi suntem solidari cu 'Raygun''', a precizat AusBreaking, într-un comunicat dat publicităţii.

Prim-ministrul Australiei, Anthony Albanese, şi alte autorităţi au venit, de asemenea, în apărarea dansatoarei, care este şi profesor la Universitatea din Macquarie şi este o împătimită a diferitelor forme de dans.

Înaintea Jocurilor Olimpice, Gunn a participat, de asemenea, la Campionatele Mondiale de breaking din 2021, 2022 şi 2023.

Galerie Foto

Etichete: australia , jocurile olimpice 2024 , rachel gunn , raygun


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Incendiu în Parlamentul României. O persoană a aruncat cu benzină în interiorul clădirii

Pompierii intervin la Palatul Parlamentului, după ce o persoană a aruncat cu benzină în sala de expoziții amplasată la intrarea în clădire. Atacatorul este cautat de polițiști.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mircea Lucescu, în Champions League. Meciul la care va participa

SINGURA echipă din TOP 5 campionate din Europa care nu a primit gol în acest sezon

Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Marius Șumudică: ”Acolo e o mare problemă la Rapid”

Foto Fiica lui Marius Șumudică, prezentă pe Giulești la revenirea antrenorului! Cum a apărut

Citeşte şi

Oficial Ce surpriză! A câștigat 11 trofee cu Juventus și Bayern, iar acum a ales o destinație ”exotică”

Cât a stat la Adjud, pentru a încărca mașina primită de la Ion Țiriac. "La showroom, a durat 20 de minute!" Decizia luată

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia