Ana Maria Bărbosu și Sabrina Voinea, la Țiriac Collection / Foto: Facebook @ Federația Română de Gimnastică

Ana-Maria Bărbosu și Sabrina Voinea, ”despărțite” de medalia de la JO? ”Am simțit-o distantă față de mine”

articol scris de Digi Sport
20.08.2024, 15:56
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Ana-Maria Bărbosu (18 ani) a primit medalia de bronz câştigată în finala de la sol de la gimnastică feminină, de la Jocurile Olimpice de la Paris, după decizia celor de la TAS.

A fost un mare scandal în gimnastica mondială după arbitrajul controversat de la JO, în urma căruia Sabrina Voinea a încheiat competiția pe locul 4.

Ana-Maria Bărbosu: ” Nu vreau să zic multe, pentru că nu pot să știu ce simte ea”

Galerie Foto

La câteva zile de atunci, Bărbosu a declarat public faptul că a simțit o ”răceală” a Sabrinei față de ea, dar a pus totul pe seama frustrării pe care o trăiește aceasta din urmă după tot ce s-a întâmplat în Franța.

Mai mult, Ana-Maria susține că România are nevoie de o echipă puternică la gimnastică, din care nu poate lipsi Sabrina.

  • Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) a decis ca medalia de bronz la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris, să revină gimnastei Ana Maria Bărbosu, în urma memoriilor făcute de Federaţia Română de Gimnastică şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.
  • În urma acestei decizii, Ana Maria Bărbosu a obţinut medalia de bronz la sol, în timp ce Sabrina Voinea a încheiat competiţia pe locul 4.

“M-am văzut cu Sabrina, am luat-o în brațe. Sper că este mai bine, încă este nevoie de timp. Nu vreau să zic multe, pentru că nu pot să știu ce simte ea, este foarte greu, nu pot interpreta eu trăirile ei.

Am simțit-o un pic mai distantă față de mine, dar cred că este din cauza situației. Poate și ea se gândește….

O să treacă, avem nevoie de echipă mai departe”, a spus Ana-Maria Bărbosu, la “Un Podcast”.

Ana Maria Bărbosu, mesaj pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles: ”Le transmit toate gândurile pozitive și mă gândesc și la ele”

Gimnastei din România i-a fost înmânată medalia de bronz în cadrul unei ceremonii organizate vineri, 16 august, pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti, eveniment la care a participat şi premierul Marcel Ciolacu.

Ana Bărbosu a declarat în cadrul festivităţii că îşi doreşte să aducă în continuare medalii României la competiţiile internaţionale.

"E un moment emoţionant pentru mine. Îi auzeam pe campionii noştri de la Paris spunând că medalia este foarte grea, dar nu am realizat asta până acum.

Le mulţumesc tuturor celor care au adăugat câte un pic de bronz la această medalie, pentru că rezultatul acesta a venit după mulţi ani de muncă în sala de gimnastică.

Le mulţumesc antrenorilor fără de care nu aş fi reuşit. Mă bucur că sunt în posesia acestei medalii şi sper să continui să reprezint România la cel mai înalt nivel şi să îi aduc cât mai multe medalii", a mai spus gimnasta.

Etichete: ana maria barbosu , sabrina voinea , sabrina voinea jocurile olimpice


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score AC Milan - Liverpool 1-0 / Real Madrid - Stuttgart 0-0 / Bayern - Dinamo Zagreb 1-0. ACUM pe DGS 1, 2 & 3

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

Video Exclusiv I s-a citit pe buze! Ce i-a spus Victor Angelescu lui Dan Șucu în timpul meciului Rapid - ”U” Cluj

”Ce s-a întâmplat cu el?” Fotbalistul ”dat dispărut” după revenirea lui Șumudică la Rapid

Citeşte şi

Proba pe care a depus-o Jordan Chiles la Tribunalul Suprem Federal pentru a ”recăpăta” medalia de bronz

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia