Zinedine Zidane, alături de soția sa, Veronique / Foto: Profimedia

Zinedine Zidane a dat răspunsul pe loc. Anunțul așteptat de toată lumea fotbalului

articol scris de Digi Sport
09.10.2024, 08:24
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Zinedine Zidane (52 de ani) este considerat unul dintre cei mai buni jucători din istorie, dar și-a demonstrat clasa și în antrenorat. 

Zinedine Zidane nu are de gând să revină în antrenorat: "Am devenit bunic recent. Viaţa mea e plină și ăsta e cel mai important lucru pentru mine!"

Galerie Foto

"Zizou" nu a mai antrenat nicio formație din vara anului 2021, de când și-a încheiat cel de-al doilea mandat de pe banca tehnică a lui Real Madrid.

De atunci, Zidane a primit mai multe propuneri, dar niciuna nu l-a convins pe deplin pe fostul component al naționalei Franței.

După rezultatele sub așteptări din ultima vreme, Manchester United este gata să se despartă de Erik ten Hag, iar Zinedine Zidane este considerat varianta ideală pentru gruparea de pe Old Trafford, scrie presa din Anglia. Dorit și în trecut pe banca "Diavolilor", Zinedine Zidane a spus din nou "pas".

Legendarul fotbalist francez a acordat un interviu pentru publicația Le Figaro, în care a făcut un anunț așteptat de toată lumea fotbalului, în privința viitorului său: familia este pe primul plan și nu are de gând să revină în antrenorat.

"Au trecut 3 ani de când am plecat de la Real Madrid. Am fost jucător, antrenor şi am făcut totul cu pasiune în toate meseriile. Azi, vreau altceva! Mă bucur de viaţă, am grijă de copiii mei, de nepoţi. Am devenit bunic recent. Viaţa mea e plină și ăsta e cel mai important lucru pentru mine.", a declarat Zinedine Zidane, pentru Le Figaro.

După aceste declarații, francezii susțin că "Zizou" așteaptă în continuare să preia naționala Franței, deși contractul lui Didier Deschamps a fost prelungit recent până în 2026.

Zinedine Zidane a antrenat doar la Real Madrid. A fost întâi director sportiv, apoi a preluat echipa U17, Real Madrid Castilla (formația secundă) și a fost antrenorul primei echipe în două mandate, ianuarie 2016 - mai 2018 și martie 2019 - iunie 2021.

  • 11 trofee a cucerit Zinedine Zidane în cariera sa de antrenor: 3 trofee UCL (2015/2016, 2016/2017, 2017/2018), două La Liga (2016/2017, 2019/2020), două Supercupe ale Spaniei (2017/2018, 2019/2020), două Supercupe ale Europei (2016/2017, 2017/2018) și două Campionate Mondiale ale Cluburilor (2016/2017, 2017/2018).

Ronaldo, nici măcar în primii 10! Softul #1 de inteligență artificială a făcut topul celor mai buni fotbaliști din istorie

Galerie Foto

Zinedine Zidane l-a numit pe Ronaldo Nazario cel mai bun din istorie

Recent, Zinedine Zidane, rămas în continuare liber de contract, a fost pus să-și numească favoritul, iar francezul l-a nominalizat pe brazilianul Ronaldo Nazario, fostul său coleg de la Real Madrid, supranumit "Fenomeno". 

"Mereu am crezut că Ronaldo e cel mai bun din lume, pentru că am jucat și m-am antrenat cu el. E probabil cel mai bun alături de care am jucat.

Ronaldo făcea tot ce voia cu mingea. Nu avea nicio slăbiciune. Din punct de vedere tehnic, nimeni nu m-a impresionat ca el. Nu exista un sistem sau o tactică pentru a-l opri", a spus Zidane, conform Gazeta Express

Etichete: manchester united , zinedine zidane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă i-a sunat pe Ciolacu și Geoană să se retragă din cursa prezidențială, ca să poată candida din nou. „M-ați pupat și pe mine”

Diana Șoșoacă i-a sunat pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană și le-a cerut să se retragă din cursa prezidențială, pentru ca alegerile să fie reorganizate, iar ea să-și poată depune din nou candidatura. Eurodeputata a transmis în direct pe rețelele sociale convorbirile cu cei doi candidați.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”

Presa britanică s-a convins de Radu Drăgușin! Unde va juca peste 5 ani

Dinamo i-a oferit un salariu de 18.000 de euro lui Alex Dobre, apoi l-a lăsat fără cuvinte! Cât va câștiga la Rapid

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ce se întâmplă cu Boupendza. Când ar veni Cartea Verde la Rapid pentru atacant

Se pregătește o mutare istorică: Mohamed Salah și Kevin De Bruyne, în aceeași echipă!

Selecționerul Ciprului, mesaj clar înainte de meciul cu România: ”Vom da tot ce avem mai bun”

Video Exclusiv ”N-am sare și piper, nu fac glume”. Andrei Nicolescu, despre obiectivele lui Dinamo. Când țintește titlul

Citeşte şi

Prima echipă interesată de Erik ten Hag, în cazul în care este dat afară de Manchester United

Rușine istorică pentru Manchester United

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWRichard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich

Edi Iordănescu e dorit de un club din grupele cupelor europene! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mărturiile teribile ale jucătoarei de tenis care a fost agresată de tatăl ei. Ies la iveală detalii șocante citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Arată "mai bine ca la 25 de ani". Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Arată "mai bine ca la 25 de ani". Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele

Digi World

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”