Xavi, fostul antrenor al Barcelonei / Foto: Profimedia

Xavi, din nou pe lista unei formații de TOP

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 14:25
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Xavi Hernandez (44 de ani) a rămas fără angajament de la sfârșitul sezonului trecut, după ce a fost demis de pe banca tehnică a Barcelonei. 

La începutul acestei stagiuni, în presă au apărut zvonuri conform cărora antrenorul s-ar fi aflat în negocieri cu Chelsea, dar discuțiile cu gruparea londoneză nu s-au concretizat. 

În prezent, se pare că Xavi a revenit din nou în prim-plan și ar fi dorit de o altă echipă cu renume din Premier League. 

Xavi Hernandez, văzut drept antrenorul ideal pentru Manchester United 

Potrivit jurnaliștilor de la El Nacional, Xavi este văzut drept înlocuitorul ideal al lui Erik ten Hag (54 de ani) pe banca lui Manchester United, mai ales pentru capacitatea sa de a lucra foarte bine cu jucătorii tineri (care sunt în număr foarte mare la gruparea de pe Old Trafford). 

De aceea, tehnicianul spaniol de 44 de ani este considerat cel mai potrivit antrenor pentru reconstrucția lui Manchester United din temelii, club care își dorește să egaleze performanțele de odinioară obținute sub comanda lui Sir Alex Ferguson. 

Xavi a colaborat la Barcelona cu foarte mulți jucători tineri, iar pe unii dintre aceștia i-a și promovat la echipa de seniori a catalanilor, unde au confirmat (Lamine Yamal, Hector Fort sau Alejandro Balde).

În cazul în care va ajunge la United în locul lui ten Hag, spaniolul îi va avea sub comanda sa, printre alții, pe Alejandro Garnacho (20 de ani) sau Kobbie Mainoo (19 ani).

Etichete: manchester united , xavi hernandez , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„În cazul unui război în Europa, Ungaria ar putea să nu își îndeplinească obligațiile care îi revin în temeiul articolului 5 NATO”

NATO se confruntă cu o cerere urgentă de reformă în contextul infiltrării rusești în rândul Alianței și al îndoielilor crescânde cu privire la angajamentul statelor membre, este de părere Institutul Robert Lansing în cadrul unei analize. „Având în vedere sabotajul politic și geopolitic al Ungariei, calitatea sa de membru al NATO a devenit contraproductivă și un risc de securitate”, arată analiza.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Probleme mari la FCSB: Florin Tănase, suspect de ruptură musculară!

David Schumacher a răbufnit la adresa mamei sale: ”O rușine absolută! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

Exclusiv ”El și restul lumii!” L-a refuzat pe Gigi Becali și poate pleca pentru o sumă ”modestă”: ”Trebuie să-l cert”

Philippe Clement, mesaj indirect către Mircea Lucescu, după ce Ianis Hagi a jucat din nou pentru Rangers

Citeşte şi

Erik ten Hag și-a lămurit viitorul

Video Brighton - Tottenham 3-2 | Evoluție spectaculoasă a gazdelor, care au revenit de la 0-2. Drăgușin, rezervă neutilizată

PEROZDavid Beckham, la bustul gol, doar cu fes pe cap și un prosop în jurul taliei. Răsfățul de weekend, la sauna scumpă din propria curte

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale