Denis Drăguș / Foto: X @trtspor

Lovitură financiară dată de Denis Drăguș! Ce salariu va încasa la noua echipă

articol scris de Digi Sport
19.06.2024, 12:25
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

Denis Drăguș (25 de ani) a făcut un meci extrem de bun la debutul la EURO 2024 și a contribuit din plin la victoria României cu Ucraina, scor 3-0.

Atacantul României venea după un sezon reușit în tricoul celor de la Gaziantep, iar Trabzonspor nu a stat pe gânduri și a forțat transferul.

Denis Drăguș va avea un salariu fix de 1,5 milioane de euro la Trabzonspor

Florin Manea a anunțat recent că s-a înțeles cu cei de la Trabzonspor pentru transferul lui Drăguș, iar turcii au publicat deja și prima poză cu atacantul român în tricoul noii sale echipe.

Drăguș ar fi semnat un contract valabil timp de trei sezoane cu Trabzonspor, însă Florin Manea, cel care a intermediat mutarea, crede că internaționalul român nu va sta prea mult în Turcia, întrucât îl consideră capabil să evoluze în campionate și mai puternice.

Mai mult, agentul a dezvăluit și salariul pe care îl va încasa Drăguș la Trabzonspor, ce poate ajunge până la două milioane de euro pe an.

“Am fost impresionat de Drăguș. A jucat senzațional Denis. I-am dat și lui un mesaj după meci, era bucuros. Am semnat înainte de EURO, așa că nu avem ce să facem.

Eu cred în Denis și în momentul în care am semnat cu Trabzonspor i-am spus că nu îl văd să stea mult. La modul în care evoluează și pe panta ascendentă pe care se află și eu îl văd să joace în campionate puternice.

Din Vest nu am avut nimic concret pentru Drăguș, atunci când a venit oferta de la Trabzonspor. Oferta lor a fost excepțională din punct de vedere și financiar. Da, îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO. Asta este.

Transferul lui a fost de 1.7 milioane de euro plus niște bonusuri. E foarte bine pentru Trabzonspor, dar el era și în ultimul an de contract. Are un pic mai mult de 1.5 milioane de euro salariu pe an. Cu bonusuri poate să ajungă și la 2 milioane de euro pe an”, a declarat Florin Manea, conform Fanatik.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, conform Transfermarkt.

Dintre fotbaliștii români, Radu Drăgușin are cel mai mare salariu (3,3 milioane de euro / Tottenham). Stoperul lui Tottenham este urmat în acest top de Nicolae Stanciu (2,6 milioane de euro, Damac), însă își poate face apariția și Florinel Coman, deoarece qatarezii de la Al-Duhail ar fi dispuși să îi ofere două milioane de euro pe an.

Etichete: florin manea , trabzonspor , gaziantep , denis dragus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”

Foto UEFA i-a dat interzis României! Ce se întâmplă cu ”Tricolorii” înaintea ”optimei” cu Olanda

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Anglia - Slovacia 0-1, digisport.ro. Rice a trimis în bară! Kane, ratare uriașă + gol anulat de VAR

”Ce notă ai da naționalei la EURO 2024?”. Replica lui Andrei Rațiu, înainte de România - Olanda

Englezii au dat verdictul despre naționala României

Oficial Valentin Mihăilă a semnat! Prima reacție

Citeşte şi

Reacția lui Florin Manea, după ce italienii au anunțat că Radu Drăgușin vrea să plece de la Tottenham

Exclusiv Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi ”punct fix” în naționala României în următorii ani

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă