Deian Sorescu / Foto: FRF.ro

Au bătut palma! Anunțul făcut de presa din Turcia despre un ”Tricolor” prezent la EURO 2024

articol scris de Digi Sport
17.07.2024, 15:45
  • SuperLiga: FC Buzău - Oțelul, sâmbătă, 18:45, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Farul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Deian Sorescu (26 de ani) a fost împrumutat în partea a doua a sezonului trecut de la Rakow la Gaziantep, formație pentru care a bifat nu mai puțin de 17 meciuri.

În această perioadă, Sorescu a marcat patru goluri și a pasat decisiv de două ori. Astfel, internaționalul român i-a convins pe oficialii grupării din Turcia să îl transfere definitiv.

Deian Sorescu va semna cu Gaziantep în această săptâmână

În ultima perioadă au existat mai multe zvonuri privind viitorul lui Deian Sorescu, care mai are un an de contract cu Rakow, iar acum presa din Turcia a anunțat că formația din Polonia au ajuns la un acord pentru transferul românului.

”Sorescu vine și semnează cu Gaziantep”, a titrat telgraf.net. Internaționalul român care a bifat 33 de minute la EURO 2024 pentru echipa națională ar urma să semneze contractul cu formația turcă în cursul acestei săptămâni.

”Jucătorul român, care a jucat la Gaziantep în sezonul trecut, va semna un nou contract.

S-a ajuns la o înțelegere în ce privește toate aspectele cu fotbalistul român, care a atras atenția prin cele patru goluri marcate și cele doup pase decisive reușite în 16 meciuri în sezonul trecut.

Jucătorul, care a evoluat și la naționala României, a plecat în vacanță după turneu. Este de așteptat ca înțelegerea să fie semnată în această săptămână.”, a relatat sursa citată anterior.

  • un milion de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt

Presa din Polonia l-a numit pe Deian Sorescu unul dintre cele mai proaste transferuri din istoria lui Rakow

Fotbalistul român a ajuns la Rakow în iarna anului 2022, după ce polonezii i-au plătit lui Dinamo suma de 800.000 de euro. La doar un an distanță, Sorescu a fost împrumutat pentru jumătate de sezon la FCSB, dar românul nu a convins și s-a întors la Rakow.

Acum, mijlocașul român este aproape de un transfer definitiv la Gaziantep, în Turcia, iar presa din Polonia i-a analizat tot parcursul lui Sorescu la Rakow.

”Deian Sorescu este unul dintre cele mai proaste transferuri din istoria lui Rakow. Fotbalistul român a costat 800.000 de euro, ceea ce îl face a patra cea mai mare achiziție din istorie.

Campioana Poloniei a plătit mai mult doar pentru Svarnas, Crnac și Yeboah. Cu toate acestea, Sorescu nu a dat dovadă că este într-o formă bună. Așa că sezonul trecut a fost împrumutat la Gaziantep FK.

Acesta este un alt împrumut, după ce Rakow l-a trimis anterior în țara sa la FCSB pentru a-și recăpăta forma din trecut. Acest lucru, însă, nu a avut niciun efect.

Gaziantep lucrează la transferul final al fotbalistului român. Contractul lui Sorescu este valabil până la 30 iunie 2025, așa că aceasta este ultima șansă de a câștiga ceva pe urma fotbalistului.”, a relatat goal24.pl.

  • 51 de meciuri, patru goluri și șapte pase decisive sunt cifrele lui Deian Sorescu la Rakow.

Etichete: gaziantep , deian sorescu , rakow


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort în închisoare

Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort, în închisoare. Cristian Săndulache era condamnat la 55 de ani, pentru proxenetism.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Rapid a dat lovitura verii în România

Scoțienii au folosit un singur cuvânt, după ce au aflat cum s-a terminat "telenovela" Ianis Hagi

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Foto 140 de milioane € pentru noua "bijuterie" din România! Al doilea cel mai mare stadion din țară, după Arena Națională

Sunt convinși: Ianis Hagi chemat înapoi la prima echipă, antrenorul lui Rangers dat afară!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Remarcații lui Florin Prunea, după Dinamo - Unirea Slobozia 1-0: ”A fost ca o fiară din minutul unu. I-a ținut în meci”

"În trening la nuntă, în costum la prelungirea contactului!" Prezentă la ambele evenimente, soția a reacționat

Reacții tranșante din partea fanilor egipteni după ce Aaron Boupendza a semnat cu Rapid

Sadio Mane a spus "da" și e gata să revină în Europa! Oferta, trimisă chiar înainte de miezul nopții

Citeşte şi

Câți bani are de recuperat Florin Niță de la Gaziantep

Exclusiv Florin Niță, în litigiu cu Gaziantep

PEROZIubita lui Jason Statham face sport în lenjerie. Blonda și-a arătat silueta fabuloasă pe terasa casei ei din Malibu

FILM NOWLiz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă el a înșelat-o

Spaniolul Iago Lopez este transferul cu care Costel Gâlcă vrea să dea lovitura la Universitatea Craiova! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al Simonei Halep, dat afară! Fanii tenisului jubilează după această decizie citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Digi World

Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății. Investigația a durat un an

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit