Jose Mourinho, antrenor Fenerbahce / Foto: Profimedia

”Ați văzut asta cu 'The Crying One'?”. Jose Mourinho a fost oprit de un jurnalist. Ce a urmat a devenit viral

articol scris de Digi Sport
26.09.2024, 09:03
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

Jose Mourinho (61 de ani) nu are cu siguranță liniștea pe care și-o dorea la Fenerbahce.

Mai ales după ce a pierdut derby-ul cu marea rivală, Galatasaray, scor 1-3 și a ”încasat” multe ironii. Plus că a ratat și calificarea în UEFA Champions League, după eliminarea din turul trei preliminar în fața celor de la Lille, scor 2-3, ”la general”.

Mourinho nu s-a enervat când a fost întrebat despre ironia celor de la Galatasaray

La finalul partidei, care a contat pentru etapa 6 din SuperLig, în timp ce încerca să iasă din stadionul Ulker, antrenorul portughez a fost oprit de un jurnalist care nici mai mult nici mai puțin i-a arătat de pe telefon o postare în care Mourinho era ironizat.

Postarea respectivă nu era una oarecare, ci de pe conturile de social media ale celor de la Galatasaray, în care ”The Special One” era ironizat ca ”The Crying One”.

Gruparea Cim Bom Bom a postat o fotografie cu o carte pe a cărei copertă se afla chipul lui Mourinho, în lacrimi. Avea titlul ”The Crying One”, o ironie după titulatura  ”The Special One”, căpătată din perioada în care ”Mou” a fost manager la Chelsea.

Ironia a fost totală. Despre portughez s-a spus că este un ”maestru al plânsului”, și a continuat cu ”Acum disponibil în magazinele de lângă Kadikoy”, cartierul în care se află sediul lui Fenerbahce.

  • În 6 meciuri antrenate în Super Lig, Jose Mourinho a acumulat 4 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere.

”Ați văzut asta cu 'The Crying One'?”, a sunat întrebarea. Mourinho s-a oprit pentru a sta de vorbă cu jurnalistul, l-a privit numai în ochi și nu s-a uitat deloc la telefon, probabil pentru că știa despre ce este vorba. L-a ascultat până la final, apoi l-a întrebat direct. ”Da, tu, cine ești? Vorbești serios? Glumești?” au dost singurele cuvinte ale antrenorului de la Fenerbahce, care și-a văzut mai apoi de drum, potrivit dailymail.com.

Reacția lui Jose a surprins și a provocat mai multe multe comentarii pe social media.

”Nu mă așteptam la așa ceva”, ”Credeam că sare la gâtul reporterului”, ”Uitați-vă cum l-a fixat cu privirea, dar atât”, ”Știa despre ce este vorba. Chiar i-a venit să râdă, dar s-a abținut”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Galatasaray a deschis scorul în minutul 20, după autogolul portarului lui Fenerbahce, Dominik Livakovic. Oaspeții și-au dublat avantajul în minutul 28, după un schimb de pase între Victor Osimhen și Dries Mertens, unde olandezul a dus scorul la 0-2.

În partea a doua a jocului, în minutul 60, Galatasaray s-a distanțat la trei goluri pe tabela de marcaj, grație reușitei lui Gabriel Sara. Trupa lui ”Mou” a stabilit scorul final al partidei după ce Edin Dzeko a punctat din penalty.

Imediat după succesul înregistrat în fața marii rivale Fenerbahce, turcii de la Galatasaray nu au ratat ocazia de a-l ironiza pe Jose Mourinho, pe rețelele sociale. Antrenorul portughez a căpătat titulatura de ”The Special One”, în perioada când o antrena pe Chelsea, iar Galata l-a redenumit acum ”The Crying One”, care prin traducere înseamnă ”plângăciosul”.

Mai mult decât atât, oficialii oaspeților l-au numit pe Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, drept ”The Winner One” (n.r. învingătorul), o nouă aluzie la titulatura lui ”Mou”, potrivit Marca.

Etichete: jose mourinho , fenerbahce , galatasaray , mourinho fenerbahce


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-a numit Mundo Deportivo pe Andrei Rațiu, după Girona - Rayo

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

Kylian Mbappe a plătit 15.000.000€ și a devenit cel mai tânăr acționar din istoria fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Vin banii! Suma uriașă la care a ajuns FCSB din Europa League, după victoria cu RFS

Video La câteva secunde după finalul meciului FCSB - RFS, Daniel Bîrligea i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Adrian Mutu le-a tăiat aripile celor de la FCSB, imediat cum a ieșit de pe Arena Națională

Exclusiv Ilie Dumitrescu a repetat de trei ori un cuvânt, după ce a auzit că Radu Drăgușin a rezistat opt minute pe teren

Citeşte şi

Jose Mourinho a oferit o primă reacție după Fenerbahce - Union SG 2-1

Video Fenerbahce - Union SG 2-1. "Canarii galbeni" se impun cu emoții

PEROZThalia, imaginea perfecțiunii într-o rochie din latex, super scurtă, la 53 de ani. Fanii: „Ești o legendă!”

FILM NOWSharon Stone a pozat topless pentru o revistă celebră. Actrița debordează de încredere, iar fanii au lăudat-o: Ce femeie frumoasă!

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Chiricheș a uimit pe toată lumea, după meciul cu RFS. Ce a făcut citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui