Un fotbalist din Somalia și-a luat avânt 40 de metri pentru a executa penalty-ul / Foto: captură Twitter

Video Și-a luat avânt de la mijlocul terenului pentru a executa penalty-ul și ce a urmat a făcut înconjurul lumii! ”La închisoare”

articol scris de Digi Sport
15.07.2024, 16:06
  • Handbal: Dinamo - Fredericia, joi, 19:45, DGS 2

  • Liga 2: FCU Craiova - Unirea Ungheni, joi, 20:00, DGS 1

Un fotbalist din Somalia a devenit viral. Și-a luat un elan de aproximativ 40 de metri pentru a executa un penalty, însă totul s-a încheiat cum nu se putea mai prost pentru el și pentru echipa sa.

Confruntarea dintre două echipe din Somalia a fost decisă în urma ”loteriei” penalty-urilor, iar unul dintre executanți a luat o decizie pe care cu siguranță a regretat-o aproape instant.

A ratat lamentabil de la 11 metri, după ce și-a luat elan tocmai de la mijlocul terenului

Galerie Foto

Jucătorul respectiv și-a luat avânt din interiorul cercului de la mijlocul terenului, a alergat către punctul cu var și a șutat în dreapta portarului, însă a nimerit doar bara laterală.

A fost lovitura decisivă. În urma acestei ratări, goalkeeper-ul advers a sprintat către colegii săi pentru a sărbători victoria, în timp ce fotbalistul care a vrut să transforme penalty-ul într-un mod ieșit din comun și-a ”îngropat” echipa.

Imaginile au făcut înconjurul lumii. Au adunat peste 3 milioane de vizualizări și sute de comentarii, care mai de care mai ironice: ”Trebuie să se retragă după asta”, ”S-a chinuit atât doar ca să lovească bara?”, ”Direct la închisoare pentru această pierdere de vreme”, ”Fotbalul din Somalia rezumat în câteva secunde” sau ”A început să alerge în Mogadishu și a lovit mingea în Stockholm”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Echipa națională a Somaliei este una dintre cele mai slabe din lume, locul 202 în clasamentul FIFA din 210 formații, iar fotbalul de club din această țară este de departe la cel mai slab nivel de pe continentul african.

Etichete: penalty , somalia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la națională! Primul jucător pe care Mircea Lucescu nu-l va mai convoca la următoarele acțiuni

ADIO, Rangers! Răsturnare de situație: Ianis Hagi, aproape de un acord

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

"Ești urât, chiar și cu bani!" Sătul de criticile primite, celebrul fotbalist a avut o reacție grosolană

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Impresarii lui Boupendza au rupt tăcerea, după ce Rapid a anunțat transferul: "Sub nicio formă! Metode viclenești"

A condus cu 5-0 în setul decisiv, dar ce a urmat i-a făcut pe cei de la WTA să exclame: ”Absolut ireal!”

Exclusiv Adrian Mutu a povestit cum era cu Victor Pițurcă selecționer: ”M-am ridicat după 30 de minute”

Foto Epic fail! Primăria a premiat-o pentru aurul de la Jocurile Olimpice și a făcut o gafă cu care îl concurează pe Iohannis

Citeşte şi

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după faza contestată de kosovari în meciul cu România de la Priștina

”M-am sucit”. Alex Băluță a ratat un penalty cu UTA și a explicat de ce

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWDe ce a plâns Salma Hayek în timpul filmărilor cu Antonio Banderas la "Desperado". Ce relație au cei doi în prezent

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Anunț categoric despre vedeta echipei naționale: ”Va fi vândut cu peste 40 de milioane de euro. Direct!” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia