Dennis Man / Foto: Profimedia

O legendă a Parmei l-a văzut pe Dennis Man în Serie A și a dat verdictul

articol scris de Digi Sport
26.09.2024, 12:32
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

Dennis Man (26 de ani) este unul dintre jucătorii de bază ai celor de la Parma și a fost integralist în meciul nebun cu Lecce și Parmascor 2-2, din cadrul etapei cu numărul 5 din Serie A.

”Cruciații” au fost conduși, însă au reușit să revină când nimeni nu mai spera, după ce au marcat în minutele 90+3 și 90+5. Ulterior, internaționalul român a fost inclus în echipa etapei.

Lorenzo Minotti: ”Dennis Man a înflorit în sfârșit”

Lorenzo Minotti (56 de ani), unul dintre jucătorii legendari ai Parmei din perioada 1987-1996, a analizat pe rând unii dintre cei mai importanți jucători de la Parma din acest sezon, iar favoritul său este Ange-Yoan B0nny.

Totuși, legenda Parmei l-a remarcat și pe Dennis Man, despre care a susținut că este un jucător de bază la Parma.

”Parma are calitate impresionantă și mulți jucători tineri cu adevărat interesanți. Cred că acest club poate avea un viitor strălucit. Jucătorul care îmi place cel mai mult este Bonny. Anul trecut l-am urmărit cu atenție și este un băiat care are un potențial enorm.

Dennis Man a înflorit în sfârșit, dar deja era clar și s-a văzut în ultimii ani, chiar și când s-a chinuit în exprimarea de pe teren, că va fi un jucător de bază. Sunt sigur că dacă va avea răbdare va deveni un jucător foarte important.”,  spus Lorenzo Minotti, potrivit parmalive.com.

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com.
  • șase meciuri, două goluri și un assist sunt cifrele lui Dennis Man de la începutul sezonului.

Dennis Man, inclus în echipa etapei cu numărul 5 din Serie A de către Sofascore

Chiar dacă nu a contribuit decisiv la niciunul dintre golurile înscrise de formația sa, Dennis Man a creat pericol în permanență și a fost aproape de a marca în câteva rânduri.

După ce etapa a luat sfârșit, specialiștii de la Sofascore au realizat cel mai bun prim 11 cu jucătorii care s-au evidențiat în această rundă. Printre aceștia se regăsește și Dennis Man, notat cu 8, precum coechipierul său de la Parma, Bernabe.

Cel mai bun prim 11 al etapei cu numărul 5 din Serie A, în formația 3-4-2-1, conform Sofascore: Falcone (Lecce) - Gila (Lazio), Svoboda (Veneția), Bremer (Juventus) - Strefezza (Como), Bernabe (Parma), Reijnders (AC Milan), Di Marco (Inter) - Dennis Man (Parma), Urbanski (Bologna) - Gudmundsson (Fiorentina).

În confruntarea cu Lecce, românul a atins balonul de nu mai puțin de 80 de ori, a avut un procentaj de 75% pase reușite (43 din 57), a șutat de 8 ori, în patru rânduri a nimerit spațiul porții adverse, a reușit 5 dintre cele 7 driblinguri încercate, a câștigat 6 dueluri din 10 și a pierdut posesia în 23 de situații.

VIDEO Rezumat Lecce - Parma 2-2

Etichete: parma , dennis man , lorenzo minotti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video FCSB - RFS 4-1. Campioana României, start excelent în Europa League! Olaru, Bîrligea și Ștefănescu au fost decisivi

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

Echipa lui Florinel Coman, condusă cu 0-3 în minutul 27! Cât s-a terminat meciul și nota primită

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dezvăluit motivul schimbării lui Miculescu: "E o pâine de mâncat"

Sfatul lui Robert Lewandowski pentru Lamine Yamal: "Nu trebuie să se gândească"

Patrick Olsen, înainte de Dinamo - FC Botoșani: ”El m-a convins să vin în România”

”Victima lui Drăgușin”. Fotbalistul de la Tottenham care a mai jucat doar PATRU minute după eliminarea românului

Citeşte şi

Dennis Man și Răzvan Marin fac ravagii în Serie A! Topul din care fac parte

Dennis Man e pe val! A prins echipa etapei, după ce a strălucit în tricoul Parmei într-un meci ”nebun”

PEROZȘarm și putere de seducție. Eva Longoria, pe podiumul de modă într-o rochie îndrăzneață care i-a pus în valoare senzualitatea

FILM NOWAmal, răvășitoare la brațul lui George Clooney, după ce s-a zvonit că au probleme în căsnicie. Avocata a zâmbit în permanență

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Nu e cutremur, e tsunami!”. Asociația Municipală de Fotbal din București a fost dizolvată de instanță. Anunț dur: ”Urmează FRF” citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Digi World

N-a avut destui bani să-și ia o casă în SUA, așa că și-a cumpărat o insulă în Europa. Cât a plătit și ce are de gând să construiască acolo

Digi Animal World

Cum îți dai seama dacă animalul tău este nefericit. Semnele la care trebuie să fii atent