Valentin Mihăilă și Dennis Man, în meciul Napoli - Parma / Foto: Profimedia

Notele lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, după meciul nebun dintre Napoli și Parma! Cât a primit portarul ”de ocazie”

articol scris de Digi Sport
01.09.2024, 00:02
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

În runda cu numărul 3 din Serie A, Parma, cu Dennis Man și Valentin Mihăilă printre titulari, a evoluat pe terenul celor de la Napoli. Gazdele s-au impus cu 2-1.

Gruparea ”gialloblu” a avut un start excelent. În minutul 15, Kowalski și Bonny au lovit de două ori bara în decurs de doar 20 de secunde, iar în minutul 17, atacantul francez a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat.

Galerie Foto

Valentin Mihăilă, notă mai mare decât Dennis Man, după meciul Napoli - Parma

Cei doi internaționali români nu au ieșit în evidență, deși Mihăilă a avut câteva posibilități de a se apropia periculos de poarta adversă. Astfel, fostul jucător de la Universitatea Craiova, care a încasat și un cartonaș galben, a fost notat cu 7,1 de către cei de la Sofascore.

În schimb, Man, integralist, a primit 6,5, unul dintre cele mai mici calificative din tabăra Parmei. A atins balonul în 38 de rânduri și a reușit 21 dintre cele 26 de pase încercate. A avut un șut blocat și i-au ieșit două driblinguri din patru. Dennis Man a câștigat doar două dueluri din cele șase avute cu fundașii adverși și a pierdut balonul de 10 ori.

Valentin Mihăilă a fost schimbat în minutul 73 cu Charpentier, dar până atunci a șutat de două ori pe lângă poartă, a reușit 21 din 25 de pase încercate și a câștigat jumătate dintre duelurile cu adversarii. A fost faultat de 3 ori și nu a driblat niciun jucător de la Napoli.

Finalul de pe stadionul ”Diego Armando Maradona” a fost unul ”nebun”. Portarul Parmei, Zion Suzuki (7,5), a fost eliminat în minutul 75 și, pentru că antrenorul Fabio Pecchia făcuse deja toate schimbările, între buturi a intrat un jucător de câmp, fundașul Del Prato.

Lukaku, în minutul 90+2, și Anguissa (90+6) au întors rezultatul, iar formația lui Man și Mihăilă a înregistrat primul eșec al sezonului din Serie A.

Adrian Bernabe a fost cel mai bun jucător al Parmei, cu 7,8, urmat de Bonny (7,6). La celălalt pol, Kowalski a primit cea mai mică notă, 6,2. Enrico Del Prato, cel care a fost portar ”de ocazie” pe final, a fost notat cu 7,2.

VIDEO Rezumat Napoli - Parma 2-1

Etichete: napoli parma , dennis man , valentin mihaila , nota man , nota mihaila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ionel Dănciulescu a răbufnit după înmormântarea lui Gigi Mulțescu! ”A suferit enorm după ce a fost îndepărtat”

CFR Cluj și-a stabilit cele două ”ținte” din mercato de iarnă! Anunțul lui Ioan Varga

Exclusiv S-a dat ordin! Gigi Becali a spus câte puncte trebuie să facă FCSB în Europa League

Mihai Rotaru a ”schimbat foaia”! Măsuri dure luate la Universitatea Craiova

Citeşte şi

Verdictul medicilor în cazul lui Valentin Mihăilă, accidentat cu Udinese

"Asta ar însemna finalul sezonului!" Scenariu dramatic venit din Italia, după accidentarea lui Valentin Mihăilă

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului