Mărturisirea zguduitoare a lui Adriano: "Eram fericit doar când beam". Cum a fost acoperit de cei de la Inter

30.08.2018, 11:06
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Adriano şi Adrian Mutu au format unul dintre cele mai spectaculoase tandemuri ofensive din Serie A, la începutul anilor 2000, când au evoluat la Parma, însă niciunul dintre ei nu şi-a atins potenţialul maxim, în special din motive extrafotbalistice.

În cazul brazilianului, principalul motiv l-a reprezentat dependenţa de alcool, din cauza căreia a fost nevoit să se despartă de Inter Milano, unde ajunsese un adevărat idol al fanilor.

Problemele "Împăratului" au început la scurt timp după moartea tatălui său. Atacantul cu un fizic impresionant, care teroriza cele mai puternice apărări ale lumii, a devenit doar o umbră, după ce a căzut într-o depresie prelungită şi a început să bea.

"Doar eu ştiu cât am suferit. Moartea tatălui meu a lăsat un gol uriaş, m-am simţit foarte singur. După moartea lui, totul a mers din rău în mai rău, pentru că m-am izolat. Eram singur în Italia, trist şi în depresie, şi atunci am început să beau.

Mă simţeam fericit doar când beam, o făceam în fiecare noapte. Beam tot ce îmi pica în mână: vin, whiskey, vodkă, bere. Multă bere. Nu mă opream din băut şi, în cele din urmă, a trebuit să plec de la Inter", a povestit Adriano.

Acum în vârstă de 36 de ani, fostul vârf al Selecao a recunoscut că şefii nerazzurrilor au încercat să-l ajute şi să-l protejze în relaţia cu presa.

"Nu ştiam să mă ascund, veneam beat dimineaţa la antrenamente. Apăream mereu, chiar dacă eram beat, iar staff-ul medical trebuia să mă ducă la infirmerie. Cei de la Inter le spunea jurnaliştilor că am probleme musculare", şi-a amintit Adriano.

"Abia mai târziu am realizat că problema erau oamenii din jurul meu, prieteni care nu ştiau decât să mă ia la petreceri cu femei şi alcool, fără să se gândească la nimic. Când m-am întors în Brazilia, am renunţat la milioane, dar am obţinut fericirea", a conchis cel care a mai evoluat de-a lungul carierei la Flamengo, Fiorentina, Sao Paolo, Corinthians şi Atletico Paranaense.

Etichete: serie a , parma , adriano , adi mutu , mutu adriano parma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluzie clară, venită din Scoția: "A fost o rușine ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi!"

"Nu doar rezultatele de pe teren contează!" FRF a făcut anunțul, după scenele rar întâlnite cu Daniel Pancu

Ronaldinho a spus 3 fotbaliști peste Leo Messi, când a fost întrebat dacă argentinianul este "GOAT"

Decizia luată de Mircea Lucescu: "Asta e problema lui la ora actuală"

Citeşte şi

Ce a scris presa din Italia, după evoluțiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă de la națională

Ce a spus Adrian Mutu în Gazzetta dello Sport despre românii din Serie A: ”Mai are de lucrat”

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”