Ionuț Radu, portarul lui Inter Milano / Foto: Profimedia

Lovitură dură pentru Ionuț Radu la Inter. A aflat vestea din presă

articol scris de Digi Sport
23.09.2021, 23:12
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Ionuț Radu își așteaptă de mult timp rândul la Inter, însă nu pare să aibă șanse în fața lui Samir Handanovic, titularul milanezilor. Între timp, Radu este aproape să mai primească o lovitură. După zvonurile din urmă cu câteva săptămâni, gluma se îngroașă pentru român, pentru că un alt portar, Andre Onana, este ca și transferat de campioana Italiei.

Andre Onana ar urma să semneze cu Inter

Anunțul a fost făcut de reputatul jurnalist Fabrizio Romano, cel care a anunțat o mulțime de mutări pe piața transferurilor înainte să fie oficiale. Acesta susține că negocierile au început în august, iar camerunezul va fi rezerva lui Handanovic, cu toate că mulți se așteptau ca Handanovic să se transfere.

În acest caz, situația lui Ionuț Radu devine și mai dificilă, iar aducerea lui Onana ar urma să aibă loc în vară, când îi expiră contractul cu Ajax. Între timp, Onana a refuzat oferta de la Lyon, acolo unde antrenează mentorul său, Peter Bosz.

  • Ionuț Radu nu a jucat niciun meci oficial la Inter în acest sezon. De altfel, ultima partidă în care a evoluat a fost în sezonul trecut, pe 12 mai, la un 3-1 cu AS Roma. Pe lângă meciul cu Roma, în tot sezonul trecut, Radu a mai jucat în partida cu Sampdoria, scor 5-1, pe 8 mai.
  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Anre Onana își ispășește ultimele săptămâni de suspendare pentru dopaj

În ultima vreme, portarul și-a deteriorat și relațiile cu Ajax, după ce a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului, iar același jurnalist spune că acum este o "ruptură totală" între părți.

Andre Onana este acum suspendat pentru dopaj, iar pedeapsa pe care și-a început-o în februarie îi va expira pe 1 noiembrie. Onana a fost găsit dopat cu o substanță diuretică pe care susține că a confundat-o cu o aspirină.

Acum, Onana se antrenează cu echipa a doua de la Ajax. Însă portarul de 25 de ani nu va mai juca pentru "lăncieri", iar Marc Overmars a fost și el foarte ferm în ceea ce îl privește pe portar, despre care spune că nu are ce să caute la prima echipă, cel puțin pe moment.

Este posibil însă ca, în acestă situație, Ionuț Radu să fie împrumutat de Inter din nou.

  • Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în mai 2024.
  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Andre Onana, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: inter , ionut radu , andre onana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Presa din Italia i-a dat un sfat lui Radu Drăgușin, după ce s-a aflat că e dorit de Napoli și Inter

PSG vrea să-l facă starul echipei și a pregătit oferta: 100.000.000€

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”