Dennis Man și Valentin Mihăilă / Foto: Profimedia

Lecce - Parma LIVE VIDEO, 21:45, la Digi Sport 3. Anunțul emilienilor despre Valentin Mihăilă

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 09:50
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Meciul dintre Lecce și Parma, din cadrul etapei a cincea din Serie A, se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct la Digi Sport 3, dar poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Valentin Mihăilă a fost inclus în lotul Parmei pentru deplasarea de la Lecce, astfel că s-a adevenit că accidentarea de săptămână trecută, care i-a cauzat ieșirea de pe teren cu Udinese, 2-3, nu a fost deloc gravă.

Lecce - Parma LIVE VIDEO, 21:45, la Digi Sport 3

Mai mult, Valentin Mihăilă este anunțat titular la Parma, așa cum a fost și în primele patru etape din Serie A. Situația este identică și în cazul lui Dennis Man, poate cel mai bun jucător al Parmei în acest start de sezon, cu două goluri marcate.

Dacă Parma a pierdut runda trecută cu Udinese, acasă, Lecce a obținut un rezultat de egalitate pe terenul lui Torino și a ajuns la patru puncte adunate în acest sezon, în care a învins-o pe Cagliari și a pierdut cu Atalanta acasă și pe terenul lui Inter.

Parma are tot patru puncte, obținute în primele două runde, când a remizat cu Fiorentina și a bătut-o pe AC Milan, de fiecare dată cu Dennis Man pe lista marcatorilor. Pe lângă eșecul cu Udinese, Parma a mai pierdut cu Napoli, 1-2.

Lecce - Parma LIVE VIDEO, 21:45, la Digi Sport 3. Echipele probabile

Lecce: Falcone - Guilbert, Baschirotto, Gaspar, Gallo - Dorgu, Ramadani, Pierret, Banda - Rebic, Krstovic

Parma: Suzuki - Delprato, Balogh, Circati, Coulibaly - Sohm, Bernabe - Man, Mihăilă, Cancellieri - Bonny

Juventus - Napoli LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 4

Tot sâmbătă, dar mai devreme, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 4, se joacă derby-ul etapei din Serie A, dintre Juventus și Napoli, la Torino.

Antonio Conte, care a preluat-o pe Napoli în această vară, o întâlnește pe echipa pe care a pregătit-o între 2011 și 2014, perioadă în care a luat trei titluri în Serie A.

Juventus este neînvinsă în acest start de sezon, cu două victorii, 3-0 cu Como și Verona, și două egaluri, 0-0 cu Roma și Empoli.

Napoli, în schimb, are trei victorii, 3-0 cu Bologna, 2-1 cu Parma și 4-0 cu Cagliari, și eșecul neașteptat din prima etapă, 0-3 la Verona.

Etichete: parma , lecce , dennis man , valentin mihaila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dorinel Munteanu nu s-a oprit nici la conferință: ”Cum îl cheamă, mă? Maftei. Nu s-a născut jucător să se uite așa la mine”

Exclusiv Niciun refuz pentru CFR Cluj în mercato! Dezvăluirea făcută de conducerea ardelenilor

Ion Țiriac a spus ce face zilnic, la 84 de ani. ”Am jurat!”

Foto ”Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion, nu”. Noi detalii despre scandalul dintre Man și Anamaria Prodan

Citeşte şi

Dennis Man și Valentin Mihăilă ”au vrăjit” un fost jucător al Parmei: ”Mă fascinează cel mai mult”

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce a primit verdictul medicilor

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare