Cristiano Ronaldo / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, exclus de ceilalți jucători ai lui Juventus! Ce a stârnit revolta bianconerilor

articol scris de Digi Sport
12.05.2021, 15:38
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo ar putea juca ultimele partide în echipamentul lui Juventus, după ce formația nu a reușit să cucerească titlul din Serie A și ar putea rata calificarea în Champions League.

Se pare că relațiile dintre jucătorul portughez și coechipierii săi de la ”Bătrâna Doamnă” s-au răcit în ultimul timp, după ce aceștia au fost nemulțumiți de modul în care Ronaldo este tratat de oficialii clubului.

Ronaldo, exclus în vestiarul lui Juventus

Potrivit Gazzetta dello Sport, Cristiano Ronaldo este exclus de ceilalți jucători din vestiarul ”Bătrânei Doamne”.

Se pare că restul jucătorilor sunt de părere că portughezul primește un tratament preferențial din partea oficialilor lui Juventus și beneficiază de mult mai multă libertate în comparație cu ei.

Portughezul este cel mai bun marcator al ”Bătrânei Doamne” din acest sezon, cu 34 de goluri în 41 de apariții pe teren.

Cristiano Ronaldo a lipsit de la mai multe antrenamente în acest sezon, din motive legate de sponsorizări, iar coechipierii săi consideră că acest lucru nu este corect și că fostul star al lui Real Madrid și Manchester United este tratat diferit față de ceilalți jucători.

Portughezul a lipsit la antrenamentul organizat după înfrângerea suferită în fața lui AC Milan pentru că a vizitat, însoțit de Andrea Agnelli și John Elaknn, fabrica Ferrari unde s-a întâlnit cu Charles Leclerc și Carlos Sainz.

Următoarele trei jocuri ar putea fi ultimele partide ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus, dacă ”Bătrâna Doamnă” va rata calificarea în Champions League.

Variantele lui Cristiano Ronaldo dacă Juventus ratează locul de Champions League

Cristiano Ronaldo se va afla curând în fața unei decizii extrem de importante în privința viitorului lui: ce va face în cazul în care Juventus nu va juca în grupele UEFA Champions League.

Scenariul a devenit unul realist după eșecul la scor de neprezentare în fața Milanului, iar pentru portughez ar fi o dezamăgire cruntă.

CR7 a fost cumpărat special de torinezi pentru a cuceri Liga Campionilor, însă Juve nu a trecut de sferturi în ultimele trei sezoane.

Mai mult, pentru gruparea bianconeră ar urma o reconsiderare drastică a bugetului, iar salariul de 31 de milioane de euro pe an al lui Cristiano ar însemna o povară greu de acceptat.

De aceea, Juventus va fi dispusă să asculte oferte pentru starul venit pentru 100 de milioane de euro de la Real Madrid.

30 de milioane de euro este prețul stabilit pentru cel care mai are un an de contract cu ”Bătrâna Doamnă”.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bloggerii militari ruși se laudă că un avion MiG-31 a prins în ambuscadă două aparate F-16 exact când încercau să decoleze

Rapoarte din presa rusă susțin că cel puțin două avioane de luptă ucrainene F-16 au fost prinse într-o ambuscadă în timp ce încercau să decoleze de pe aeroportul Starokostiantiniv din vestul Ucrainei. Se presupune că acest atac a fost executat de un interceptor supersonic rus Mikoyan MiG-31.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

Foto Victor Angelescu nu s-a mai abținut după ce Rapid a rămas FĂRĂ victorie în Giulești! Reacția lui Dan Șucu

Video Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul: ”Dacă nu ștergi, te bat”. Scene ”incredibile” în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Sepsi - FCSB 0-1, ACUM, în direct la Digi Sport 1. ”Roș-albaștrii” au deschis scorul

Foto Jose Mourinho, protest nemaivăzut! Arbitrul nu a stat pe gânduri + Un jucător plecat din SuperLigă, autogol

Radu Drăgușin i-a spart capul lui Mason Mount, iar englezii au reacționat

Al-Nassr a luat decizia în cazul lui Cristiano Ronaldo

Citeşte şi

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

După Messi la PSG, italienii anunță o nouă lovitură de proporții: plecarea lui Ronaldo de la Juve. Unde e așteptat CR7

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCe a motivat-o pe Demi Moore să ceară 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease”. Fostul ei soț a jucat un rol important

Alertă la FCU Craiova! Nicolo Napoli îl amenință pe Mititelu, după ce nu i-a plătit salariul: „O să merg la FIFA” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Drăgușin l-a făcut KO pe fotbalistul lui Manchester United, la patru minute după ce a intrat pe teren. I-a spart, din greșeală, capul citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”