Meciul dintre Bologna și Genoa / Foto: Profimedia

Video Bologna - Genoa 1-1. Trupa lui Radu Drăgușin a fost egalată în prelungiri

articol scris de Digi Sport
05.01.2024, 23:47
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Genoa a remizat, în deplasare, cu Bologna, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 19 din Serie A.

Golurile din această partidă au fost marcate de Lorenzo De Silvestri (minutul 90+5) pentru gazde, respectiv Albert Gudmundsson (minutul 20) pentru ”Grifoni”. 

Pentru oaspeți a fost integralist în acest meci Radu Drăgușin (21 de ani). De cealaltă parte, George Pușcaș (27 de ani) a fost rezervă neutilizată pentru Genoa în această partidă.

În urma acestui rezultat, Genoa se află pe locul al 12-lea în Serie A, cu 21 de puncte acumulate după 19 partide. De cealaltă parte, Bologna ocupă poziția a 5-a în clasament, cu 32 de puncte obținute după 19 meciuri.

VIDEO Rezumat Bologna - Genoa 1-1 

Min. 90+8: Final de meci! 

Min. 90+7: Bară pentru Genoa! Gudmundsson a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de mtri distanță de poarta adversă, însă mingea s-a lovit de bara transversală.

Min. 90+5: Gool Bologna! Saelemaekers a recentrat în mijlocul careului în urma unui corner, mingea a ajuns la De Silvestri care a șutat puternic în poarta lui Martinez. 

Min. 75: Gol anulat pentru Bologna! Calafiori a reluat în poartă o centrare a lui Fabbian, dar fundașul Bolognei se afla în poziție de offside. 

Min. 71: Ocazie Bologna! Aebischer șutează puternic pe jos din apropierea careului de 16 metri, dar Martinez respinge cu greu în lateral. 

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+1: Pauză!

Min. 20: Gool Genoa! Gudmundsson a executat perfect o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri și l-a învins pe Ravaglia cu un șut plasat. 

Min. 7: Ocazie Bologna! Orsolini depășește mai mulți adversari și șutează puternic din afara careului, însă balonul este respins de Martinez în lateral. 

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Bologna: Ravaglia - Posch, Lucumi, Calafiori, Lykogiannis - Freuler, Moro - Orsolini, Fabbian, Urbanski - Zirkzee

Rezerve: Aebischer, Bagnolini, Beukema, Corazza, De Silvestri, Kristiansen, Saelemaekers, Skorupski, van Hooijdonk

Antrenor: Thiago Motta 

Genoa: Martinez - Drăgușin, Vogliacco, Vaszquez - Sabelli, Frendrup, Badelj, Malinovsky, Messias - Ekuban, Gudmundsson

Rezerve: Calvani, Fini, Galdames, Haps, Kutlu, Martin, Matturro, Papadopoulos, Pușcaș, Retegui, Sommariva

Antrenor: Alberto Gilardino

În ultimele două meciuri contra celor de la Bologna, echipa lui Radu Drăgușin a reușit să obțină doar un punct. Bologna s-a impus în partida precedentă cu scorul de 1-0, iar meciul tur din sezonul trecut s-a încheiat la egalitate.

Ultimul succes al ”Grifonilor” împotriva gazdelor datează din 2021, scor 2-0. Înainte de acest duel, Bologna se află pe locul cinci în Serie A, poziție care asigură prezența în grupele Europa League. În cazul unei victorii, ar putea urca momentan pe poziția a patra.

În același timp, ”Grifonii” ocupă locul 12 în clasament. Formația lui Radu Drăgușin are șansa să urce două poziții în clasament dacă va câștiga. Este important de precizat că Genoa vine după egalul cu Inter Milano, în care Drăgușin a marcat, în timp ce Bologna a pierdut cu Udinese, scor 0-3.

Napoli face totul pentru transferul lui Drăgușin

Radu Drăgușin are un viitor incert, iar pe urmele internaționalului român se află formații precum Tottenham, Napoli sau Barcelona. Dintre acestea, despre Tottenham s-a scris că are cele mai mari șanse să-l aducă pe Drăgușin,

Totuși, Napoli vrea să schimbe datele problemei și să-l păstreze pe român în Serie A. Concret, campioana Italiei din sezonul trecut a mărit oferta, asta după ce Genoa nu a fost mulțumită de prima propunere.

Acum, Napoli oferă în jurul sumei de 20-22 de milioane de euro, cedarea definitivă a lui Leo Ostigard, dar și împrumutul lui Alessandro Zanoli, anunță jurnalistul Matteo Moretto.

În același timp, sursa amintită anterior mai notează că se așteaptă o ripostă din partea lui Tottenham, care nu concepe să rateze transferul lui Radu Drăgușin în această iarnă.

Etichete: bologna , serie a , genoa , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Răzvan Oaidă a semnat cu U Cluj

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Score&Video Manchester City - Inter Milano 0-0 / PSG - Girona 0-0 / Brugge - Dortmund 0-2, ACUM, DGS 1, DGS2, DGS3. Programul

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

”Cine a fost cel mai mare fotbalist?”. Mircea Lucescu, pus în încurcătură de cei 3 nominalizați

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Live Video&Score Coventry - Tottenham 1-2 | ACUM pe Digi Sport 4. Radu Drăgușin e titular

Video S-a accidentat în minutul 16 la Coventry - Tottenham și a trebuit schimbat

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului