Ianis Hagi / Foto: Instagram @ianishagi

Scoțienii au spus același lucru după ce Ianis Hagi a reușit un hat-trick în 60 de minute

articol scris de Digi Sport
10.08.2024, 17:52
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) a revenit la Rangers în această vară, după ce a fost împrumutat în sezonul precedent la Alaves, însă aventura internaționalului român pe Ibrox e aproape de final.

După ce l-a lăsat în afara lotului la primele jocuri ale sezonului și l-a trimis la echipa a doua, Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a transmis clar că Hagi va fi vândut.

Suporterii lui Rangers îl vor pe Ianis Hagi la prima echipă

Până să se despartă de gruparea scoțiană, Ianis Hagi evoluează constant în meciurile de verificare ale lui Rangers B. După ce a jucat 45 de minute în cel cu Middlesbrough (4-3), românul a făcut spectacol în disputa cu Derby County (5-3).

Pe pagina de Twitter a echipei secunde de la Rangers s-a anunțat că Hagi a reușit două goluri. Primul a venit în minutul 25, iar al doilea trei minute mai târziu, dintr-o lovitură liberă pe care "Prințul" a executat-o direct în vinclu. Reușita care a completat hat-trick-ul a venit după un șut din fără preluare, în minutul 57. Peste alte opt minute, Hagi a fost scos de pe teren. 

Ianis Hagi a reușit un hat-trick pentru Rangers, inclusiv un gol superb din lovitură liberă, iar toți fanii au spus același lucru”, au titrat cei de la Football Scotland.

Suporterii trupei de la Ibrox l-au cerut pe Ianis în lotul primei echipe, cel puțin până va fi transferat: ”Decizia de a-l lăsa pe Ianis Hagi să putrezească la formația secundă e una dintre cele mai proaste din această vară. Ar îmbunătăți instant prima echipă dacă ar fi în lot” sau ”De departe o variantă mai bună decât Wright, Matondo și McAusland. 100% nu ar trebui să iasă din prima echipă”, au fost doar două dintre reacțiile fanilor.

Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Rangers

Transferul internaționalului român a intrat în linie dreaptă, scrie presa din Scoția. Trimis la echipa a doua, fotbalistul nostru a ajuns la un acord total cu conducerea clubului pentru o despărțire, scrie Ibrox News.

Momentan, destinația nu este cunoscută, însă sursa citată scrie că plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers va fi oficializată zilele următoare.

În ultima perioadă s-a vorbit despre interesul celor de la Fenerbahce și Fiorentina pentru Ianis Hagi, însă Scotland’s Coefficient avansează un nume surprinzător drept posibilă viitoare destinație a românului: Trabzonspor.

  • Două milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt.

Etichete: rangers , ianis hagi , fani ranges , hat-trick ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Veți folosi echipa a doua în Europa?" Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Proba pe care a depus-o Jordan Chiles la Tribunalul Suprem Federal pentru a ”recăpăta” medalia de bronz

Inigo Perez a cerut, Andrei Rațiu a făcut. Ce a spus antrenorul lui Rayo Vallecano, după victoria cu Osasuna

Exclusiv Fotbaliștii evidențiați de Ilie Dumitrescu, după Rapid - ”U” Cluj 0-2: ”Senzațional!” / ”Mă impresionează”

Citeşte şi

L-a anunțat pe antrenorul lui Rangers și le-a spus ADIO scoțienilor: ”Nu a fost decizia lui”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWLily Collins, mândră de abdomenul ei. Actrița din „Emily in Paris” și-a etalat pătrățelele în timp ce își promova serialul în New York

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia