Ianis Hagi / Foto: Profimedia

O legendă a lui Rangers s-a convins în privința lui Ianis Hagi

articol scris de Digi Sport
03.09.2024, 17:40
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) trece printr-un moment dificil al carierei, după ce a fost informat de Rangers că trebuie să își caute un alt club. Ulterior, ”Prințul” a fost trimis la echipa a doua scoțienilor.

Internaționalul român a primit oferte din România, de la Rapid și FCSB, dar a decis că vrea să rămână în Scoția.

Barry Ferguson îl vede pe Ianis Hagi drept un lider potrivit pentru Rangers: ”A vorbit mereu cu maturitate și hotărâre”

Rangers a fost învinsă la scor de neprezentare de Celtic, în derby-ul ”The Old Firm” programat în etapa a 4-a din campionatul Scoției, iar acest eșec a fost greu de acceptat de suporterii echipei.

La două zile distanță, Barry Ferguson, fost căpitan la Rangers și o legendă a clubului, a susținut că formația lui Philippe Clement are nevoie de mai mulți jucători cu atitudine care să îl susțină pe teren pe căpitan. Ulterior, Ferguson l-a dat exemplu pe Ianis Hagi.

”E nevoie de jucători care să știe să gestioneze situații în teren. E nevoie de doi-trei fotbaliști, în afara căpitanului.

Am fost căpitan atâta vreme, dar aveam trei-patru colegi care nu tăceau pe teren. Sunt serios, e foarte important. E nevoie de comunicare, de atitudine. Nu văd suficient.

Îl ai pe Ianis Hagi, jucător care a fost căpitan la naționala țării sale, care a vorbit mereu cu maturitate și hotărâre”, a spus Barry Ferguson, potrivit rangernews.uk.

VIDEO Rezumatul partidei Celtic - Rangers 3-0:

Ianis Hagi a fost convocat de selecționerul Mircea Lucescu pentru duelurile cu Kosovo și Lituania

  • Portari: Florin Niță (Damac), Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova) și Ștefan Târnoveanu (FCSB).
  • Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Cristi Manea (Rapid), Andrei Burcă (Baniyas), Radu Drăgușin (Tottenham), Virgil Ghiță (Cracovia), Iulian Cristea (U Cluj), Nicușor Bancu (Universitea Craiova) și Alexandru Chipciu (U Cluj).
  • Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Nicolae Stanciu (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Andrei Artean (CFR Cluj), Ianis Hagi (Rangers), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (Al-Gharafa) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).
  • Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor), George Pușcaș (Bodrum) și Denis Alibec (Farul Constanța).

Etichete: rangers , ianis hagi , barry ferguson


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Leonard Doroftei a spus în trei cuvinte totul despre Gică Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa din Spania: "Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B". Concluzia trasă în același articol

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

În 2012, Michael Jordan a pus la vânzare conacul cu 29.000.000 $. Cu ce sumă l-a dat abia 12 ani mai tarziu. FOTO Cum arată

După Roma, Milan e gata să-și dea afară antrenorul! Zlatan Ibrahimovic a început negocierile cu înlocuitorul

Citeşte şi

Bătaie de joc! Încă o lovitură pentru Ianis Hagi la Rangers

Scoțienii l-au atenționat pe Philippe Clement și au spus ce se va întâmpla cu Ianis Hagi: ”Cea mai bună opțiune”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului