Ianis Hagi / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul transferat de Rangers în locul lui Ianis Hagi a rupt tăcerea

articol scris de Digi Sport
15.09.2024, 10:20
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Ianis Hagi (25 de ani) a decis să continue la Rangers și să lupte, deși scoțienii l-au scos din lot și trimis la echipa a doua. 

În plus, antrenorul Philippe Clement a spus clar și în vară, și recent că internaționalul român nu intră în planurile sale. Iar dacă toate astea nu erau suficiente, formația de pe Ibrox a și transferat un jucător de profilul lui Hagi în schimbul unei sume importante.

Nedim Bajrami, înlocuitorul lui Ianis Hagi la Rangers, are planuri mari în Scoția

Rangers l-a transferat pe Nedim Bajrami de la Sassuolo, în schimbul sumei de 4 milioane de euro. Albanezul are aceeași vârstă ca Hagi, dar și același profil: este mijlocaș ofensiv la bază, dar poate juca și ca extremă dreapta, dacă echipa sa nu folosește un sistem cu decar. 

După mai bine de două săptămâni de la transfer, timp în care și-a reprezentat țara în Liga Națiunilor, Bajrami a anunțat că vrea să aibă un impact cât mai mare la noua sa echipă de club.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Rangers, un club grozav cu istorie vastă. Sunt gata să joc după ce am bifat recent două meciuri pentru Albania, dar depinde de antrenor dacă voi fi sau nu pe teren. Am parte de presiune aici, dar îmi place.

Voi da mereu totul pentru echipă. Voi încerca să dau cât mai multe goluri și assisturi. Am vorbit cu alți jucători care au fost în Scoția și mi-au spus multe lucruri bune, în special despre importanța fotbalului în această țară.

Pot juca și în flancul drept, dar prefer să fiu numărul 10. Totuși, voi juca unde mi se cere. Cred că pot ajuta echipa cu experiența pe care o am. Încă sunt tânăr, dar am destulă experiență și vreau să o folosesc. Vreau să câștig trofee, să fac ce e cel mai bine pentru echipă și fanii ei", a spus Bajrami, potrivit Gazeta Express

Ce spunea Philippe Clement despre Nedim Bajrami

"Nu pot spune nimic momentan (n.r. în cazul lui Ianis Hagi). Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. A fost o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui.

I-am spus că nu îl vedem numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități. Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami", spunea antrenorul lui Rangers la finalul lunii trecute. 

Etichete: rangers , ianis hagi , philippe clement , nedim bajrami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

CCA a reclamat un jucător important de la Rapid! Riscă o suspendare drastică

De la jucător al academiei la antrenor principal al seniorilor într-un singur an

Jignit de Gigi Becali, Louis Munteanu n-a fost iertat nici de Bănel Nicoliță

Oficial OUT! Rușinea din UEFA Champions League i-a fost ”fatală”. Președintele clubului: ”Să fim decenți”

Citeşte şi

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi e OUT și de la Rangers B: ”Un mister continuu”

Presa din Spania: "Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B". Concluzia trasă în același articol

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWMereu cu zâmbetul pe buze. Fiica lui Phil Collins, magnet de priviri într-o salopetă super scurtă și cizme înalte, în NYC

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

Momentul adorabil când un pui de urs polar își îmbrățișează mama. Imaginile au făcut înconjurul lumii