Ianis Hagi a marcat un gol din corner la meciul Rangers B - Stenhousemuir / Foto: Captură Youtube @Matthew’s Football Adventures

Video Au apărut imaginile! Ianis Hagi a marcat direct din corner, chiar de ziua sa

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 14:21
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Ianis Hagi (26 de ani) a jucat din nou pentru Rangers B, de data aceasta în meciul cu Stenhousemuir, scor 4-1. 

Românul a fost integralist chiar de ziua sa de naștere și a reușit să-și facă un cadou prin golul marcat în prelungiri. Hagi n-a fost exclus iar din lotul echipei mari, ci a vrut să joace pentru a-și menține condiția fizică, întrucât nu e pe lista UEFA pentru meciul lui Rangers cu FCSB, iar la cel următor, cu St. Mirren, din campionat, e suspendat în urma unui roșu. 

Golul din corner marcat de Ianis Hagi pentru Rangers B, filmat și pus pe internet

Un tânăr microbist din Scoția a fost în tribune la meciul de marți seară și a filmat inclusiv reușita românului, care poate fi urmărită în videoclipul de mai jos, la minutul 12:08. 

Pe filmare se observă că și șeptarul lui Stenhousemuir a contribuit la gol, deoarece a șters mingea cu capul și i-a schimbat traiectoria. Hagi trimisese, totuși, cu efect, direct pe poartă, iar românul a fost creditat ca autorul golului. 

Rangers - FCSB, joi, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Din păcate pentru Hagi, era exclus din lotul lui Rangers în momentul în care scoțienii au trimis lista UEFA, așa că va rata toate cele 8 meciuri disputate de scoțieni în faza ligii din Europa League. 

Cel mai devreme, Rangers îl poate include pe listă după ce prima fază ajunge la final. Așa cum se arată pe site-ul oficial UEFA, echipele calificate în optimi au voie să adauge trei jucători noi, până pe 6 februarie. 

  • Meciul Rangers - FCSB va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România.

Etichete: rangers , ianis hagi , gol ianis hagi , rangers b


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO. Atac terorist la Ankara, cu „morți și răniți”, anunță ministrul turc de interne. Explozii și focuri de armă la o uzină de avioan

Un atac terorist a avut loc miercuri la Ankara, în Turcia. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone din capitala Turciei. Informația a fost confirmată de ministrul turc de Interne, care a scris pe rețelele de socializare că există morți și răniți, informează www.hurriyet.com.tr.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! Radu Drăgușin, dorit de o echipă din Champions League

”Cum vi se pare că patronul FCSB-ului a anunțat deja echipa de start?”. Philippe Clement a dat o replică memorabilă

Foto 3.9 milioane de vizualizări: Anamaria Prodan le-a arătat tuturor casa de peste un milion de euro căreia îi trebuie lift

FRF a luat decizia în cazul lui Daniel Pancu, după ieșirea nervoasă din România U21 - Elveția U21

Citeşte şi

Scoțienii nu s-au mai abținut: ”Minciuni șocante despre Ianis Hagi”

Scoțienii se tem de ”Luis Suarez al României” înainte de Rangers - FCSB

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă