Rodri și Rodrygo, în timpul unui duel în Manchester City - Real Madrid / Foto: Profimedia

Rodri l-a contrazis pe Rodrygo, după declarațiile în urma cărora și-ar fi ”semnat sentința” la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
04.06.2024, 10:54
  • Media: Fotbal Club, duminică, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: FCSB, drumul spre titlu, duminică, 19:00, DGS 1

Real Madrid a câștigat pentru a 15-a oară în istoria clubului UEFA Champions League, după ce în finala de pe Wembley a învins-o pe Borussia Dortmundscor 2-0. 

La doar câteva zile după finală, Rodri (27 ani), starul lui Manchester City, a lăudat noua campioană a Europei.

Rodri: ”Real Madrid e cea mai bună echipă din lume”

Declarațiile vin în contextul în care Rodrygo, fotbalistul lui Real Madrid, spunea înaintea finalei UCL că Manchester City este ”cea mai bună echipă din lume”. De la afirmațiile internaționalului brazilian până la apariția speculațiilor potrivit cărora e dorit de Pep Guardiola nu a fost decât un pas. 

Întrebat despre subiect, Rodri a transmis că Real Madrid este, de fapt, cea mai bună echipă din lume, datorită succesului din UEFA Champions League. Mijlocașul speră ca Manchester City să îi ”fure” trofeul grupării madrilene în următorul sezon. 

”Real Madrid a arătat că e cea mai bună echipă din lume. Sezonul următor vom încerca să le luăm coroana.”, a declarat Rodri, citat de Marca.

Declarațiile care s-ar putea dovedi ”fatale” pentru Rodrygo la Real Madrid

Înaintea finalei UEFA Champions League, Rodrygo a susținut că, în opinia sa, ”Cetățenii” au fost mai buni în cele două dueluri cu ”Galacticii” din sferturile UCL și că ei alcătuiesc, de fapt, cea mai bună echipă din lume la acest moment

Astfel, multă lume, printre care se află și Gică Craioveanu, crede că Rodrygo și-ar fi ”semnat sentința” cu declarațiile nechibzuite și va pleca la finalul sezonului de pe ”Santiago Bernabeu”.

"Să fiu sincer, știam că sunt mai buni. Pentru mine, e cea mai bună echipă din lume (n.r. Manchester City), cea care arată cel mai bun fotbal. Cred că cei mai dificili rivali au trecut deja, dar asta nu înseamnă că acum va fi ușor.

Cu Bayern a fost greu, iar cu Borussia va fi foarte greu. Se spune că Real nu pierde niciodată finalele, sper că va fi așa și acum. Mereu am văzut cum câștigă toate finalele și sper că vom continua așa", a spus Rodrygo, pentru GQ Magazine.

  • În sferturile Champions League din acest sezon, Real Madrid și Manchester City s-au duelat în dublă manșă, iar ”Galacticii” s-au impus cu scorul 4-4 (4-3 d. l. d.).

Etichete: manchester city , real madrid , rodrygo , rodri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Foto UEFA i-a dat interzis României! Ce se întâmplă cu ”Tricolorii” înaintea ”optimei” cu Olanda

Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024: grupele, programul complet, stadioanele și premiile în bani

OUT de la echipă, după participarea cu România la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Ceva mai ridicol nu există!” Au văzut ce a declarat Spalletti după eliminarea Italiei de la EURO și au rămas fără cuvinte

Câți bani câștigă România dacă trece de Olanda în optimile EURO 2024

Cum l-a numit presa maghiară pe Istvan Kovacs, după ce UEFA nu l-a mai delegat și în optimile EURO

Oficial Haos la Barcelona! A anunțat trei despărțiri, iar după câteva minute a șters postările

Citeşte şi

Jucătorul de care vrea să scape ”definitiv” Real Madrid în această vară

Primul transfer pe care-l face Manchester City în această vară

PEROZBunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: „E incredibil cât de frumos îmbătrânești!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul în care un câine Husky e surprins în timp ce cânta. Imaginile sunt virale: „E chiar mai bun decât Trevis Scott”