Cristiano Ronaldo și Erik ten Hag / Foto: Profimedia

Ronaldo, un nou atac la Erik ten Hag

articol scris de Digi Sport
11.09.2024, 22:14
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Manchester United este pe locul al 14-lea în Premier League, cu 3 puncte, după ce în ultima etapă disputată înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, "Diavolii Roșii" au pierdut cu Liverpool, scor 0-3.

Cristiano Ronaldo (39 de ani), jucător plecat de pe "Old Trafford" în 2022, după ce a criticat conducerea clubului și pe Erik ten Hag (54 de ani), a revenit iar cu acuzații asupra antrenorului lui United.

Ronaldo despre ten Hag: "Nu am niciun respect pentru el. United trebuie să ia totul de la zero"

În cadrul unui interviu, organizat împreună cu Rio Ferdinand (45 de ani), Cristiano Ronaldo a vorbit despre situația de la Manchester United, formație care a înregistrat o victorie și două înfrângeri, în primele trei etape din noul sezon al campionatului din Anglia.

Fostul star de pe "Old Trafford" îl vede pe antrenorul Erik ten Hag, drept principalul vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate și este de părere că "Red Devils" au nevoie de o schimbare din "temelie", pentru a rezolva problemele existente.

"Manchester United, trebuie să reconstruiască totul, după părerea mea. Antrenorul (n.r. Erik ten Hag) este principalul vinovat.

Ești antrenorul lui Manchester United, nu poți spune că nu vei lupta pentru a câștiga Premier League sau Liga Campionilor.

Nu am respect pentru ten Hag, pentru că nici el nu are respect pentru mine.", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, citat de Sport Bible.

  • Cristiano Ronaldo a marcat 145 de goluri, în 346 de partide pentru Manchester United.
  • Erik ten Hag are o medie de 1.88 de puncte câștigate, în 118 de meciuri pe banca lui Manchester United.

Alexis Sanchez: "Nu pot rupe contractul pentru a mă întoarce la Arsenal?"

Alexis Sanchez (35 de ani) a descris experiența sa negativă din transferul la Manchester United, iar acesta a dezvăluit că a vrut să-și rezilieze contractul cu Manchester United la doar o zi după ce s-a alăturat "Diavolilor roșii".

Atacantul veritabil, care a marcat 80 de goluri în tricoul lui Arsenal, a recunoscut că s-a gândit de mai multe ori în privința transferului său de la Arsenal la United.

El a declarat că a fost aproape de o mutare la Manchester City, dar lucrurile au luat o întorsătura neașteptată și a ajuns să îmbrace tricoul rivalei.

"Mi-a plăcut foarte mult acest club (n.r. Manchester United) când eram copil. În cele din urmă, am semnat, dar nu am cerut informații despre ceea ce se întâmplă în interiorul clubului.

Uneori sunt lucruri pe care nu le realizezi până nu ajungi acolo. Îmi amintesc și acum prima sesiune de antrenament pe care am avut-o, am realizat o mulțime de lucruri atunci.

După antrenament am ajuns acasă și i-am spus familiei și agentului meu 'Nu pot rupe contractul pentru a mă întoarce la Arsenal?'.

Ei au râs. Le-am spus că e ceva în neregulă, dar semnasem deja, eram deja acolo. Am continuat primele luni să am același sentiment, nu eram uniți ca echipă.", a declarat Alexis Sanchez.

VIDEO rezumat Manchester United - Livepool 0-3

Etichete: cristiano ronaldo , erik ten hag , manchetser united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Ivan Perisic a semnat

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

L-a luat valul, după ce echipa lui a reușit scorul serii în UCL: ”Competiția se oprește acum! Vom juca finala cu Bayern”

Victorie chinuită în PSG - Girona 1-0! Luis Enrique: "A fost mai grea decât o naștere!"

Hansi Flick, înainte de debutul la Barcelona în UEFA Champions League: ”Mă simt vinovat”

Pe făraș, după umilința istorică din UCL: ”Orele lui sunt numărate”. Zeljko Sopic, printre cei care i-ar putea lua locul

Citeşte şi

Oficial Cristiano Ronaldo are un nou antrenor la Al-Nassr

Oficial Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor! Cine e favorit să preia pe Al-Nassr

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului