Logo-ul celor de la Rapid / Foto: Facebook @rapid1923

Oficial Rapid a anunțat numele noului preparator fizic! Un fost atacant în Premier League a sosit în Giulești

articol scris de Digi Sport
28.05.2024, 17:29
  • SuperLiga: FC Botoșani - Rapid, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - FC Buzău, duminică, 21:00, DGS 1

Neil Lennon (52 de ani) a fost prezentat oficial drept noul antrenor al Rapidului în data de 20 mai, iar nord-irlandezul a semnat un contract valabil timp de două sezoane.

Neil Lennon a primit întăriri în Giulești. Luni, 27 mai, Rapid a anunțat cine va fi antrenorul secund, iar la o zi distanță a dezvăluit și numele noului preparator fizic.

Andrew ”Andy” Mark Liddell, noul preparator fizic al Rapidului

Andrew Mark Liddell este al treilea britanic care a sosit în Giulești în această vară, după Neil Lennon (antrenorul principal) și Iain Brunskill (antrenorul secund).

În vârstă de 50 de ani, acesta a jucat în Premier League în tricoul celor de la Barnsley, iar acum va ocupa funcția de preparator fizic în Giulești.

”În vârstă de 50 de ani, Andy este născut la Leeds și a jucat ca atacant chiar și în Premier League, la Barnsley, dar și în ligile inferioare, la Wigan Athletic, Sheffield United, Oldham Athletic și Rotherham. De asemenea, a bifat 12 selecții la naționala de tineret a Scoției, pentru care a marcat două goluri.

După încheierea carierei de fotbalist, în 2010, de la Rotherham, Liddell s-a dedicat meseriei de preparator fizic, începând cu formația de la care s-a retras din activitatea de jucător.

Între 2011 și 2018, s-a ocupat de Ipswich Town, după care a devenit preparatorul fizic al naționalei Irlandei, sub comanda Mick McCarthy, timp de un an și nouă luni.

În sezonul trecut, a pregătit formația campioană a Israelului, Maccabi Tel Aviv, de unde a plecat odată cu începerea războiului”, au transmis giuleștenii, conform fcrapid.ro.

În jur de 30 de jucători se vor prezenta la reunirea Rapidului, pe 10 iunie

Conform celor din Giulești, la reunire vor fi în jur de 30 de jucători, între care nu se vor regăsi Albu, Dragoș Grigore și Cîrjan, aflați la final de contract.

Ar putea fi însă Hromada, pe care Rapid l-ar putea lua definitiv, dar în privința căruia nu a fost luată o decizie finală. De asemenea, clubul vizează să se întărească în zona centrală, atât în apărare, cât și la mijloc, principala zonă vulnerabilă a echipei.

De asemenea, vor reveni după împrumuturi la alte echipe Micovschi, Ignat, Vulturar și Pănoiu, plus Rareș Pop, cumpărat și lăsat să joace la UTA până la finalul sezonului și cu toții vor merge în cantonamentul de 10 zile de la Curtea de Argeș. Apoi va avea loc un meci amical pe 20 iunie, cu nou-promovata, FC Buzău, partidă care se va disputa fără spectatori. După acest meci, Lennon va decide cu cine va pleca în Slovenia, acolo unde vor fi alte 5 partide de verificare.

Etichete: rapid , neil lennon , andrew ”andy” mark liddell


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
CCR: Diana Șoșoacă nu poate candida la alegerile prezidențiale. Reacții la cald din lumea politică

Judecătorii Curții Constituționale au respins, sâmbătă, candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, au declarat surse judiciare, pentru Digi24.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Video Răzvan Lucescu, discurs dur, în engleză, la adresa românilor. ”Treziți-vă!”

Federația a amânat toate meciurile de fotbal: s-a declarat stare de catastrofă naturală

Grecii au aflat ce a spus Răzvan Lucescu la microfonul Digi Sport și au reacționat

”Gloaba asta nu vrea să plece de aici”. Tătărușanu a reacționat după ce a văzut transferul Barcelonei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Într-o română aproape perfectă, croatul Diego Zivulic a dat declarația serii, după Oțelul - Universitatea Craiova

Fără milă! Ce a spus Dorinel Munteanu despre Universitatea Craiova, după egalul de la Galați

Dan Petrescu a făcut un ”pariu nebun”, imediat după CFR - Poli Iași 2-1

Exclusiv Faza din SuperLigă care l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să exclame în direct: ”De Champions League! Senzațional”

Citeşte şi

Adrian Mutu ”a țintit” un jucător al Rapidului: ”Nu l-aș fi transferat. Este sub așteptări”

Rapid a reacționat, după ce Alexandru Pașcanu a fost convocat de Mircea Lucescu la echipa națională

PEROZFrumusețea cere sacrificii! Kim Kardashian a purtat cel mai decoltat top din garderoba sa, dar s-a ales cu dureri de spate

FILM NOWCu tocuri are 1.75 m, dar tot pare o minionă pe lângă fiul de 17 ani. Naomi Watts, mai mândră ca oricând, la braț cu liceanul preferat

FCSB vrea să transfere noua senzație a Superligii. Cum arată planul de achiziție al echipei lui Gigi Becali citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme serioase pentru Novak Djokovic, la Shanghai. Cum s-a terminat meciul cu Alex Michelsen citeşte ştirea pe ziare.com

Primul român cu Tesla Cybertruck: Ce a putut să facă prima dată după ce a adus-o în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale