Radu Drăgușin / Foto: Sport Pictures

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

articol scris de Digi Sport
15.09.2024, 11:06
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Radu Drăgușin (22 de ani) are în continuare statutul de rezervă la Tottenham, dar lucrurile s-ar putea schimba din sezonul următor. 

Pentru a intra în primul 11 al lui Ange Postecoglou, unul dintre Micky Van de Ven și Cristian Romero trebuie să plece. Indiferent de cât de bine joacă Drăgușin, cei doi se află la un nivel foarte înalt și par că nu pot fi scoși din prima echipă indiferent de formă. 

Scouterii lui Real Madrid, prezenți la Tottenham - Arsenal! Cristian Romero, printre cei vizați 

Presa spaniolă a anunțat că, la derby-ul Tottenham - Arsenal, în tribune se va afla Juni Calafat, șeful departamentului de scouting de la Real Madrid. 

Campioana Spaniei și-a trimis cel mai bun om pentru a urmări doi jucători, ambii fundași centrali: William Saliba și Cristian Romero. Așadar, Drăgușin ar putea fi, indirect, ajutat de ce se întâmplă la meci. 

Dacă argentinianul de 26 de ani impresionează, cresc considerabil șansele ca Real Madrid să vină cu o ofertă "de nerefuzat" vara viitoare, care ar putea depăși chiar și 100 de milioane de euro, după cum estimează tot jurnaliștii spanioli. 

În acest caz, lui Tottenham i-ar fi foarte greu să refuze, iar cu siguranță Romero ar fi tentat să plece la Real Madrid, echipă cu mult mai multe șanse de a cuceri trofee față de cea din Londra. Astfel, s-ar elibera locul pentru internaționalul român. 

  • Tottenham - Arsenal se joacă duminică, de la 16:00, și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România.

Presa britanică l-a anunțat rezervă pe Radu Drăgușin, înainte de Tottenham - Arsenal 

Drăgușin a fost titular cu Newcastle deoarece titularul obișnuit, Micky van de Ven, era accidentat. Sâmbătă, antrenorul Ange Postecoglou a anunțat că olandezul s-a recuperat și că este pregătit să joace. 

Vorbele lui Postecoglou au fost de ajuns pentru ca jurnaliștii britanici să tragă concluzia că Drăgușin va reveni la statutul de rezervă. Site-uri precum Standard90minGoal, dar și toate celelalte care au alcătuit echipele probabile l-au pus pe Van de Ven în primul 11, alături de vicecăpitanul Romero. 

Dacă predicția presei britanice se adeverește, Drăgușin va trebui să spere la măcar câteva minute pe finalul meciului. În primele două etape a fost rezervă neutilizată, spre dezamăgirea lui.

Etichete: real madrid , tottenham , arsenal , tottenham - arsenal , radu dragusin , cristian romero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

CCA a reclamat un jucător important de la Rapid! Riscă o suspendare drastică

De la jucător al academiei la antrenor principal al seniorilor într-un singur an

Jignit de Gigi Becali, Louis Munteanu n-a fost iertat nici de Bănel Nicoliță

Oficial OUT! Rușinea din UEFA Champions League i-a fost ”fatală”. Președintele clubului: ”Să fim decenți”

Citeşte şi

Mesajul lui Sergio Ramos, după ce a văzut gestul făcut de Kylian Mbappe! Starul ”Galacticilor” a replicat imediat

Schimbare radicală la Real Madrid: "Antrenorul ne-a dat libertate să alegem"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWCe i-a răspuns Sebastian Stan unui reporter care l-a numit „monstru” pe colegul său din „A Different Man”. Imaginile sunt virale

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

Momentul adorabil când un pui de urs polar își îmbrățișează mama. Imaginile au făcut înconjurul lumii